ismini koydun muKız benimki de.️ Ben tüpten sonra kendiliğinden hamile kaldım. Senin de mi öyle yoksa tedavi mi oldun.
gozunaydin ne guzel prenses geliyorteşekkür ederim canım. eski üyelik ismin neydi? bayağı sıkıntılar yaşadım. 2 kaybım vardı şükürler olsun kızım iyi.Denizatidenizyildizi iyi bir sıkıntısı yok. ikinci tüp bebek denemesinde hamile kaldı şükürler olsun. görmemiştir o yüzden yazamamıştır. sen ne yaptın.
hayır canım dondurulmuşum vardı. onu transfer ettirdim.
evet hatırladım. teşekkür ederim. rabbim seninde gönlüne göre versin.inşallah bu seferki tedavin sonuç verirgozunaydin ne guzel prenses geliyor.Ayyy yerim onu yaaa RABBİM sana bağışlasın. demmeki emek harcamak lazım.canim benim üyelik ismim @aysem147r yani şimdiki ismim zaten ))geçen sene bende iki kez tup bebek yaptım ama transfere gidemedim. hani embriyo kalitesizliği oluşuyordu.hatirladinmi bilmiyorum.çok şükür bitane kizim var .bu sene okula başlayacak.Allah in izniyle ışte bizde kardeş için uğraş veriyoruz.biliyorum canim denizatidenizyildizi 1.denemesinde yalnızca bi tane embiroyosu oluşmuştu oda kaliteli değildi zaten tutmamisti.şimdi nasil tedavi uygulandı merak ediyorum.bizde dna hasar paneli yaptıracağız .ondan olabilir .sorunumuz.canim sen profil resmini degistirmissin üyelik isminede bkmadigim için gebeligini fark edemedim.yoksa daha erken tebriklerimi sunardim.
ay cnm çok sevindim hamilesin gözün aydın cnm demek bir prenses geliyor maşallah cnm bizi hatirlamanada ayrı sevindim ben doğum yaptım cnm ikiz prenseslerimi kucağıma aldım çok şükür darısı tüm bekliyenlere inşallah iki aylık olduk sayılır teyzesi günler çok yoğun geçiyor ama çokta güzel@Umudummm0809rosebady @tasdan @KuzumaHasretim yumiti @Vegabund @elmasli @Hira_61 bril @Hoffe kızlar sizler neler yaptınız. Denizatidenizyildizi hamile onunla görüşüyoruz
Cnim merhaba. Gormemistim msjini. 2. Tedavimde 8 tane embriyom olusru. 5 tanesi 1. Kaliteydi. Tek fark vitamin tedavisi uyguladik ve uzun protokol uygulandi. Hamdolsun 21 haftamiza giricez oğlumla. Rabbim tez zamanda hayirli saglikli bi evlat sana ve isteyen herkese nasip etsin insallahgozunaydin ne guzel prenses geliyor.Ayyy yerim onu yaaa RABBİM sana bağışlasın. demmeki emek harcamak lazım.canim benim üyelik ismim @aysem147r yani şimdiki ismim zaten ))geçen sene bende iki kez tup bebek yaptım ama transfere gidemedim. hani embriyo kalitesizliği oluşuyordu.hatirladinmi bilmiyorum.çok şükür bitane kizim var .bu sene okula başlayacak.Allah in izniyle ışte bizde kardeş için uğraş veriyoruz.biliyorum canim denizatidenizyildizi 1.denemesinde yalnızca bi tane embiroyosu oluşmuştu oda kaliteli değildi zaten tutmamisti.şimdi nasil tedavi uygulandı merak ediyorum.bizde dna hasar paneli yaptıracağız .ondan olabilir .sorunumuz.canim sen profil resmini degistirmissin üyelik isminede bkmadigim için gebeligini fark edemedim.yoksa daha erken tebriklerimi sunardim.
canim tekrar tebrik ederim.maşallah ALLAH tamamına erdirsin.sana mi uygulandı tedavi ne gibi vitaminler kullandınız.çünkü bizde kullandık ama pek ise yaramamisti. birde doktorunuz kimdi?Cnim merhaba. Gormemistim msjini. 2. Tedavimde 8 tane embriyom olusru. 5 tanesi 1. Kaliteydi. Tek fark vitamin tedavisi uyguladik ve uzun protokol uygulandi. Hamdolsun 21 haftamiza giricez oğlumla. Rabbim tez zamanda hayirli saglikli bi evlat sana ve isteyen herkese nasip etsin insallah
çok sevindim sağlıkla büyüt prenseslerini. En güzel günlerini yaşıyorsun. Unutmadım tabi. hepimiz aynı yolda yürüdükay cnm çok sevindim hamilesin gözün aydın cnm demek bir prenses geliyor maşallah cnm bizi hatirlamanada ayrı sevindim ben doğum yaptım cnm ikiz prenseslerimi kucağıma aldım çok şükür darısı tüm bekliyenlere inşallah iki aylık olduk sayılır teyzesi günler çok yoğun geçiyor ama çokta güzel
Ayy canım ikiz mı oldu çok sevindim inşallah diğer haber alamadığımız arkadaşlar da güzel haber ler verirler. Ben temmuzda kı tup bebekten sonra çok giremedim takip edemedim sizleri ne güzel şimdi güzel haberler aliyoruzay cnm çok sevindim hamilesin gözün aydın cnm demek bir prenses geliyor maşallah cnm bizi hatirlamanada ayrı sevindim ben doğum yaptım cnm ikiz prenseslerimi kucağıma aldım çok şükür darısı tüm bekliyenlere inşallah iki aylık olduk sayılır teyzesi günler çok yoğun geçiyor ama çokta güzel
Allah razi olsun tatlim. Bizde sperm hareket ve sayi sorunu vardi. Spermden dolayi embriyo olusmadigi soylendi baska bi doktora geçmistim zaten. Tedaviden 2 ay once previt positive vitaminine basladim ben. Esimde proxeet plus kullandi. Alkolu birakti bu dönemde ki zaten ayda 1 falan icerdi ve sigarayı gunde 3 taneye düşürdü. Bende fastfood ve asitli icekleri kahveyi biraktim cayi azalttim. Her sabah 1 haslanmis yumurta yedim. Yani etkilimidir bilmiyorum ama ilk tedaviden farkli olan seyler bunlardi. Sonra uzun protokol uygulandi. Ve cok şükür şimdi hamileyim.Ben kocaeli umuttepe universitesinde emek doğer isimli doktora yaptirdim 2. Tup bebeği. Ve harika ötesi bi doktor. Sormak istedigin her ne olursa msj olarakta atabilirsin yardimci olurum elimden geldigince.canim tekrar tebrik ederim.maşallah ALLAH tamamına erdirsin.sana mi uygulandı tedavi ne gibi vitaminler kullandınız.çünkü bizde kullandık ama pek ise yaramamisti. birde doktorunuz kimdi?
canim senin ilki yumurtadan dolayi mi oyle olmuştu .yoksa spermlemi ilgili çok teşekkür ederim.sağlıklı bir hamilelik gecirirsin inşa
Bizim de kalitesiz embriyo oluştuğu için tutmadı eşimde hasar çıktı tedaviye başladı eşim 2 ay sonra hamile kaldım herşey Allahtan tabi ama beslenmede çok önemli vitaminlerAllah razi olsun tatlim. Bizde sperm hareket ve sayi sorunu vardi. Spermden dolayi embriyo olusmadigi soylendi baska bi doktora geçmistim zaten. Tedaviden 2 ay once previt positive vitaminine basladim ben. Esimde proxeet plus kullandi. Alkolu birakti bu dönemde ki zaten ayda 1 falan icerdi ve sigarayı gunde 3 taneye düşürdü. Bende fastfood ve asitli icekleri kahveyi biraktim cayi azalttim. Her sabah 1 haslanmis yumurta yedim. Yani etkilimidir bilmiyorum ama ilk tedaviden farkli olan seyler bunlardi. Sonra uzun protokol uygulandi. Ve cok şükür şimdi hamileyim.Ben kocaeli umuttepe universitesinde emek doğer isimli doktora yaptirdim 2. Tup bebeği. Ve harika ötesi bi doktor. Sormak istedigin her ne olursa msj olarakta atabilirsin yardimci olurum elimden geldigince.
Rabbim bagislasin insallah canim. Evet yedigimiz ictigimiz hersey katki maddeli gercekten kısırlığa yol açıyo. Rabbim gelecek nesillerimizin yardimcisi olsun şimdiden.Bizim de kalitesiz embriyo oluştuğu için tutmadı eşimde hasar çıktı tedaviye başladı eşim 2 ay sonra hamile kaldım herşey Allahtan tabi ama beslenmede çok önemli vitaminler
Cok gecmis olsun cnim. Bende 11. Haftada kanamayla hastaneye gitmistim. Plesenta rahme düşmüştü riskim cok ciddiydi. Eger kanama kesilmeseydi dikis atılacaktı rahme. Simdi 21 haftaya giricez tamamen yukari cikmadi hala ama cok şükür riskli donemi atlattik. Ayaklarinin altina yastik koyup sirt ustu yatmani tavsiye ederim. Bana cok iyi gelmisti.Merhaba canım, ben de şuan 15 haftalık hamileyim. 4. Denemem şükürler olsun sonuç verdi. Düne kadar her şey yolundaydı fakat dün akşam üstü yoğun bir kanama yaşadım. Hemen hastaneye gittim. Benim doktorum yoktu, başka bir doktor vardı. O da her şeyin yolunda olduğunu, eve gidip dinlenmem gerektiğini, artarsa tekrar gelmemi söyledi. Bir de Progestan fitil verdi. Kanama da azaldı derken sabaha karşı anormal bir kanama daha yaşadım. Hayatımda hiç bir adetimde yaşamadığım kadar çoksabah kendi doktoruma gittim. O da muayene ettikten sonra senin gibi plesentanın aşağıda olduğu için bu Kanamanın olduğunu söyledi. Wc dışında kesinlikle kalkmadan uzun bir süre dinlenmem gerekiyormuş. Zamanla plesenta yukarı çıkabilirmiş, bekleyecekmişiz. Senin doktorun ne söyledi farklı olarak? İlaç verdi mi ? Ve plesenta yukarı çıkmazsa bebeği kaybeder miyiz canım çok ama çok korkuyorum.
Canim ben doğurdum 2 aylik bir oğlum var@Umudummm0809rosebady @tasdan @KuzumaHasretim yumiti @Vegabund @elmasli @Hira_61 bril @Hoffe kızlar sizler neler yaptınız. Denizatidenizyildizi hamile onunla görüşüyoruz
evet yaptı canımTüp bebek le hamile olan arkadaşlar doğum yaptı mı acaba ?
oy maşallahCanim ben doğurdum 2 aylik bir oğlum var