Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

Canım gözün aydın tekrar, çok çok sevindim. Şükürler olsun ki Allah daha fazla sabretmene gerek kalmadan seni mükafatlandırdı. Bol dua edelim.

Merhaba arkadaşlar ben nasip se bu Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlicam doktor elinde olan ilaçlara göre ayarlayabiliriz belki dedi elinde tedavisi sonuçlanmış ve yeni tarihli fazla ilaç kalan arkadaşlar varsa ve bu sıkıntılı zamanlarda bana yardımcı olabilirler se çok Duacı olurum bu sürecin ne kadar sıkıntılı olduğu malum manevi desteklerini zi esirgemeyin allah şimdiden herkesten razı olsun cüzi bir ücret karşılığında da olur ☺

Merhaba arkadaşlar
Uzun zamandır kimse yazmamış.
Ben dün bebeğimin kalp atışlarını duydum. Çok duygulandım...
İnşallah buradaki herkes bu mutluluğu yaşar. Bu kadarı bile kendimi anne gibi hissettirdi. İçimde benden parça yaşıyor. Allahıma şükürler olsun. Tüm gebeler kucağına alsın tüm adaylar hamile kalsın herkes ben kadar mutlu olsun inşallah

merhaba, nasılsın, bebeğin nasıl inşallah herşey yolundadır

merhaba, nasılsın, bebeğin nasıl inşallah herşey yolundadır
teşekkürler canım,
geçen gün ben de seni merak ettim neler yapıyorsun diye.
iyiyim bebek de iyi çok şükür. Allah izin verirse kızım olacak.
ben hiçbir tedaviden sonuç alamadım. sora da kendiliğinden gebe kaldım.
plesanta problemim var ama Allahın izni ile bişey olmaz inşallah.
plesentam marjinal türde olandanmış. yani olması gereken yerde değil. aşağıda.
bu da gebeliği beni bebeğebi riske sokuyor. ama sıkı takiple çoğu zaman sorunsuz ama zorunlu sezeryanla doğum oluyormuş.
ben de dua ediyorum sağsalim doğması için. sürekli dinlenme halinde evdeyim.
ara ara kanamalarım oldu ama çok şükür şuan yok.
senden ne haber?
umarım artık moralin düzelmiştir aylar geçti.
neler yapıyorsun?

sen tüp bebekle hamile kalmıştın diye hatırlıyorum düştü mü o. Ben iyiyim şükürler olsun. Toparladım kendimi. Çok zor oldu ama şimdi iyiyim. Dondurulmuşlar beni bekliyor. Korku içinde onları mecburen deneyeceğim. Rabbim inşallah aynı acıları yaşatmaz. Bakalım beni neler bekliyor. Kendine dikkat et. Rabbim kızını sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Kaç aylık oldu.

cnm inşallah busefer sonuca hayırlısıyla ulaşırsın. ben tüp bebekten sonuç alamadım.
kendiliğinden oldu bu bu bebek. tüp başarısızlığından sonraki adet dönemimde oldu. şuan 4 ay bitti Allahın izniyle.

çok sevindim gözün aydın canım, rabbim tamamını erdirsin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Maaşallahh ne güzel haber. Allah tamamına erdirsin sağlıklı bir Doğum dilerim çok güzel bir duygu.

Maaşallahh ne güzel haber. Allah tamamına erdirsin sağlıklı bir Doğum dilerim çok güzel bir duygu.
Rabbim çok şükür o kadar sorun sıkıntı bize ağır geliyor Rabbim e ne kadar da kolaymış ol dedi oldu ikinci tüp bebek için para biriktirirken şimdi o pariyla adagimi vericem kurban kesicem sonuç nasıl olursa olsun Rabbime hamd olsun ondan ümit kesilmez

Rabbim çok şükür o kadar sorun sıkıntı bize ağır geliyor Rabbim e ne kadar da kolaymış ol dedi oldu ikinci tüp bebek için para biriktirirken şimdi o pariyla adagimi vericem kurban kesicem sonuç nasıl olursa olsun Rabbime hamd olsun ondan ümit kesilmez

Merhaba canım, ben de şuan 15 haftalık hamileyim. 4. Denemem şükürler olsun sonuç verdi. Düne kadar her şey yolundaydı fakat dün akşam üstü yoğun bir kanama yaşadım. Hemen hastaneye gittim. Benim doktorum yoktu, başka bir doktor vardı. O da her şeyin yolunda olduğunu, eve gidip dinlenmem gerektiğini, artarsa tekrar gelmemi söyledi. Bir de Progestan fitil verdi. Kanama da azaldı derken sabaha karşı anormal bir kanama daha yaşadım. Hayatımda hiç bir adetimde yaşamadığım kadar çok sabah kendi doktoruma gittim. O da muayene ettikten sonra senin gibi plesentanın aşağıda olduğu için bu Kanamanın olduğunu söyledi. Wc dışında kesinlikle kalkmadan uzun bir süre dinlenmem gerekiyormuş. Zamanla plesenta yukarı çıkabilirmiş, bekleyecekmişiz. Senin doktorun ne söyledi farklı olarak? İlaç verdi mi ? Ve plesenta yukarı çıkmazsa bebeği kaybeder miyiz canım çok ama çok korkuyorum.

Kendini yorma ilişki yasak ev işi yapıp kendine yüklenme. Ben bol bol dinleniyorum. Fitilden başka bir ilaç vermedi. Bnm için de korkutucu bir deneyim oldu ama korkma. Eğer dinlenir ve kendine iyi bakarsan bişey olmaz. Zorunlu sezeryan oluyor ztn biraz erken alıyorlar bebeği. Önemli olan plesantanın tam konumu. Bir kaç çeşidi var. Total olarak kapatıyorsa sıkı takip gerekebilir. Senin bundan sonra hep dinlenip moralini yüksek tutman kazım. Allahın izniyle bir şey olmaz.

Tamam canım çok sağ ol. Peki senin de kanaman oldu mu? Olduysa şiddetli mi oldu, daha az mı?

Tamam canım çok sağ ol. Peki senin de kanaman oldu mu? Olduysa şiddetli mi oldu, daha az mı?
Bnm kanamam daha azdı hep kahverengi şekilde ama başlar başlamaz kendimi dinlenmeye aldım artmaması için hemen doktora gitcem ilaç kullandım geçti. Bnmki marjinal plasenta yanda yani tam kapatmıyor. Hafif şekilde hayatıma devam ediyorum. Eğer yukarı çıkmazsa dedi doktor bebek büyüdükçe daha da dikkatli olmak lazımış. Bn de unutmaya ve normal bir gebeliğim varmış gibi yaşamaya çalışıyorum. Sen de asla hasta gibi hissetme. Bu bebeği de seni de çok etkiler. Düşün ki böyle tıbbın ilerlediği ve hastaneye ulaşılabilirliğn çok yüksek olduğu bir dönemde yaşıyoruz ve bu bizm en büyük şansımız. En kötü senaryo sezeryan yani ki çoğu kişi tercihle sezeryan oluyor. Bebeğine bişey olmaz moral moral moral.

Sezeryana razıyım ben, daha kötü bir şey olmasın da. Benim kahverengi değil kırmızı olarak geldi ve 1 saat dolmadan hastaneye gittim. Benim plesenta da kapatmıyor, yakınında. Çok teşekkür ederim tavsiyelerin için. Haberleşelim bununla ilgili canım. Sağlıkla geçsin hepimizin bu günleri inşallah.

canım 18. hafta geçecektir rahat ol. bende çok uğraştım. gitmedğim prof kalmadı.tek çaresi progestan fitil. günde 3 kere kullanmıştım. 200lükten. birde güzel beslen ve bol su iç bebek ağırlasınca yukarı çıkıomuş plesenta.

İnşallah canım inşallah. Rahatlattınız beni elmasli @mischin sağ olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…