Allah nasip eder inşallah canım. Sana bana isteyen herkese. Benim de dün 4. Transferim oldu. 3 kasım test günüm. Dualarınıza ihtiyacım var.Dün ikinci transferim oldu. Dualarinizi bekliyorum.
Canım çok sevindim. Dualarım seninle, inşallah artarak devam edecek. Aynı gün transfer olduk seninle. Pozitifi çok erken görmüşsün, çok şükür. Kaç çıktı değerin?Kızlar benim şimdilik pozitif sonucum elhamdülillah. İnşallah degerim düzenli artar. Korkuyorum kimyasal filan olur mu diye. Aklima kötü şeyler geliyor hep. Dua bekliyorum.
Çok sevindim maaşallahh Allah tamamamına erdirsinKızlar benim şimdilik pozitif sonucum elhamdülillah. İnşallah degerim düzenli artar. Korkuyorum kimyasal filan olur mu diye. Aklima kötü şeyler geliyor hep. Dua bekliyorum.
Aaa maşallah cnm hamilesin hayırlı olsun inşallah sağlıklı gebeliktirKızlar test yaptım iki saat arayla biri ucuz diğeri pahalı testten ikisinde de ikinci çizgi çıktı
Canım hayırlı uğurlu olsun. İkisinde de çizgiler baya net. Çok şükür annelik duygusunu yaşayacaksın sen de inşallah. Sağlıklı hamilelikler dilerim. Bizi habersiz bırakma.Tüp bebekten sonra artık hiçbir şey yapmayacağım dedim bu ay böyle oldu
İnşallah cnm. Teşekkür ederim bugün kan testine gidiyorumCanım hayırlı uğurlu olsun. İkisinde de çizgiler baya net. Çok şükür annelik duygusunu yaşayacaksın sen de inşallah. Sağlıklı hamilelikler dilerim. Bizi habersiz bırakma.
İnşallah cnm iki elim semada dua ediyorum sağlıklı bir gebeliktir diyeAaa maşallah cnm hamilesin hayırlı olsun inşallah sağlıklı gebeliktir
Ben ikinci çizgi gördüm var var kesinlikle silik de olsa görünüyorKızlar günaydın, bugün transferimin 8. Günü, dondurulmuş 1 tane 5.gün embriyosu kondu. Testim perşembe günü. Bu sabah yaptığım testte yaklaşık 10 dk sonra ben çok belli belirsiz bir çizgi gördüm sanki. Ya da görmek istediğim için öyle geliyor. 4. Denemem bu, Allahım ne hale geliyor insanmuhtemelen görünmeyecek ama yüklüyorum yine de. Dualarınıza ihtiyacım var. İyi pazarlar herkese.
canim ben tefavuken bakmistim buraya senin durumu yeni öğrendim cok üzüldüm cok3 eylülde gittim ilk kez kalp atışını duydum ve gördüm. gelişim normaldi. doktor ayın 17 sine gün verdi. bayram öncesi dayanamadım ayın 9 da yani 1 hafta sonra tekrar gittim hem ilaçlarımı yazdırdım hemde baktı. kalp atışını yine duyduk ve gelişimi çok güzel dedi. ayın 17.de bu sefer kontrole gitttim. durmuştu kalbi. sebebi yok. ne bir kanamam ne bir lekelenmem oldu. hiç bir belirtim yoktu. şikayetim yoktu. doktorlar anne babada hiçbir sebep yok, tamamen bebekde dedi. tüp bebek merkezindeki doktorum aradı geçmiş olsuna. dedim tekrar yaşamamak için ne gerekiyorsa söyleyin testmi filim mi neyse yapayım. bana dediği size yapılması gereken bütün testler ve herşey yapıldı. olsaydı transfer öncesi zaten yaptırırdım. anne babada hiçbir sıkıntı yok. embriyo sağlıksızmış dedi. embriyonun gözle görünene göre 1. kalitedeydi. ama genetiğini bilemeyiz dedi. pgt yöntemi yaparsanda risklerini kabul edeceksin. onunda sonunca düşük yapanlar var dedi. patoloji sonucunu daha almadım. kontrole gidemedim daha kürtaj sonrası
Bende gordum cnm inşallah sağlıkla hamilesinKızlar günaydın, bugün transferimin 8. Günü, dondurulmuş 1 tane 5.gün embriyosu kondu. Testim perşembe günü. Bu sabah yaptığım testte yaklaşık 10 dk sonra ben çok belli belirsiz bir çizgi gördüm sanki. Ya da görmek istediğim için öyle geliyor. 4. Denemem bu, Allahım ne hale geliyor insanmuhtemelen görünmeyecek ama yüklüyorum yine de. Dualarınıza ihtiyacım var. İyi pazarlar herkese.
canim yaa cok üzüldüm. naptin son durum ne? bi de siz kari koca genetik testi yaptirmismiydiniz? acaba genetikte mi bi sorun var. cok ilginc yaacanım gerçekten kaan beyi anlamak mumkun degil.1. tedavide eşimle gittik.görüştük niye böyle oldu diye bişey olmaz bir kere iyi çıkar bir kere kötü çıkar.size vitamin vereceğim.sıkmayin canınızı size birşeyler yapariz dedi.bizde tamam dedik.tamda toparlandim derken bir hevesle başlayalım derken.herşeye hazırlıklı olun bu sefer embiriyolar kötü çıkabilir.birdahada denemeyin dedi.ilk tedavide embiriyolarin çok kötü kalite olduğu daha doğrusu embiriyoya bile donusmedikletini söyledi.görünürde sperm ve yumurta çok kaliteli gözüküyor ama döllenme veya bolunme olmuyormuş oda bilmiyorum dedi.yani kısacası daha önceden soylemedi tamda ignelere baslarken bu durumu söyledi.inanki tedaviye başlamak istemedim eşimin zoruyla ignelerimi vurdum.bide merkezden ağlaya ağlaya çıktım.inanki gece on defa kalktım.okadar kötü oldum ki.budurumu bize daha önce söyleseydi ben hemen b aslamazdim.laboratuvar dr.araştırmalarına veya ıstanbul giderdim.anormal olan benim çok şükür doğal yoldan bir kizim var peki bu çocuğu leyleklermi getirdi.off çok olmuşum kusura bakma yazım uzun oldu.kaan bey insan olarak kötü biri bu kadar soyluyorum
Teşekkürler cnm. Bugün kan testi yaptırdım 151 çıktı sonuç. Ben yüp bebekten olumsuz alınca herşeyi oluruna bıraktım ve hemn aynı ay hamile kaldım. İnşallah bırda olumsuz alanlar da bnm gibi kendiliğinden hamile kalır. Bu arada sağlıklı bir gebelik olması için dua ediyorum Allah herkese nasip etsinelmasli ne kadar sevindim senin için inanamazsin. Buraya kendimi yazarken seni dusunmustum üzülür mü diye. Çok şükür