Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

elmasli benim de kilo problemim kısmen var. Bu tup bebek de olmazsa ben de bayaaaa bi süre ara vermeyi o arada kilo vermeyi planlıyorum. Bu ilaçları içerken kilo verilmeye calissam da olmuyor zaten. Meryem suresi okuyorum 41 tane. Her gün 700 estagfirullah 707 ya varis çekiyorum. Ali İmran suresi 38. Ayet ve mümin suresi 60. Ayeti okuyorum. Sen de okumaya çalış. Allah hepimize hayırlı bir nesil nasip etsin.

Kızlar benim şimdilik pozitif sonucum elhamdülillah. İnşallah degerim düzenli artar. Korkuyorum kimyasal filan olur mu diye. Aklima kötü şeyler geliyor hep. Dua bekliyorum.

Kızlar benim şimdilik pozitif sonucum elhamdülillah. İnşallah degerim düzenli artar. Korkuyorum kimyasal filan olur mu diye. Aklima kötü şeyler geliyor hep. Dua bekliyorum.
Canım çok sevindim. Dualarım seninle, inşallah artarak devam edecek. Aynı gün transfer olduk seninle. Pozitifi çok erken görmüşsün, çok şükür. Kaç çıktı değerin?

Tüp bebekten sonra artık hiçbir şey yapmayacağım dedim bu ay böyle oldu
Canım hayırlı uğurlu olsun. İkisinde de çizgiler baya net. Çok şükür annelik duygusunu yaşayacaksın sen de inşallah. Sağlıklı hamilelikler dilerim. Bizi habersiz bırakma.

Kızlar günaydın, bugün transferimin 8. Günü, dondurulmuş 1 tane 5.gün embriyosu kondu. Testim perşembe günü. Bu sabah yaptığım testte yaklaşık 10 dk sonra ben çok belli belirsiz bir çizgi gördüm sanki. Ya da görmek istediğim için öyle geliyor. 4. Denemem bu, Allahım ne hale geliyor insan muhtemelen görünmeyecek ama yüklüyorum yine de. Dualarınıza ihtiyacım var. İyi pazarlar herkese.

Eklentiler

• IMG_1196.JPG
    29,4 KB · Görüntüleme: 57
Canım hayırlı uğurlu olsun. İkisinde de çizgiler baya net. Çok şükür annelik duygusunu yaşayacaksın sen de inşallah. Sağlıklı hamilelikler dilerim. Bizi habersiz bırakma.
İnşallah cnm. Teşekkür ederim bugün kan testine gidiyorum

Ben ikinci çizgi gördüm var var kesinlikle silik de olsa görünüyor

canim ben tefavuken bakmistim buraya senin durumu yeni öğrendim cok üzüldüm cok ne denir bilemedim bile Gecmis olsun. insallah yakin zamanda saglikli bi gebeligin olur artik. ne yaparsak yapalim nasipten öteye gecemiyoruz

Bende gordum cnm inşallah sağlıkla hamilesin

canim yaa cok üzüldüm. naptin son durum ne? bi de siz kari koca genetik testi yaptirmismiydiniz? acaba genetikte mi bi sorun var. cok ilginc yaa

elmasli ne kadar sevindim senin için inanamazsin. Buraya kendimi yazarken seni dusunmustum üzülür mü diye. Çok şükür
Teşekkürler cnm. Bugün kan testi yaptırdım 151 çıktı sonuç. Ben yüp bebekten olumsuz alınca herşeyi oluruna bıraktım ve hemn aynı ay hamile kaldım. İnşallah bırda olumsuz alanlar da bnm gibi kendiliğinden hamile kalır. Bu arada sağlıklı bir gebelik olması için dua ediyorum Allah herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…