offffBenim negatif
kaçıncı gün embriyosuydu senin ki? 13 ekim 16.gün oluyor öyle mi? Doktorun keseyi de aradan çıkarırız iki kere git gel yapma istemiş anlaşılan :) canım ben olsam tam 12.günde test yapardım, karar senin canım. güzel sonuçlar dilerim :)bi daha arayıp rahatsız etmek istemiyorum da. yani 10 unda yapsam çıkar o zaman? 13. gün çünkü.
sözün bittiği yer. sabır diliyorum canım, ama hepimiz aynı şeyi söylüyoruz ya "durmak yok, devam" diye. evet canım devam edeceksin yılma sakın, ben şuna inanıyorum eğerki elle tutulur bir sebep yoksa hepimiz bir gün anne olacağız, vakti zamanı var mutlaka, inanmaktan asla vazgeçme, hayırlısı böyleymiş de. birde bir çok arkadaşımız pozitifi görüyor, keseyi görüyor, kalp atışlarını duyuyor ve avuçlarından kayıp gidiyor, bu daha zor. öyle değil mi?Benim negatif
3. Gün embriyosu canım. Bakalım sabredeceğim inşallah.kaçıncı gün embriyosuydu senin ki? 13 ekim 16.gün oluyor öyle mi? Doktorun keseyi de aradan çıkarırız iki kere git gel yapma istemiş anlaşılan :) canım ben olsam tam 12.günde test yapardım, karar senin canım. güzel sonuçlar dilerim :)
nasılsınız kızlar yumurtalarım toplandı bugun skukur ıyıyım hadı ınsallah cumlemız guzel haberler alsın...cok zor donemler ıkıncı denemem benım3. Gün embriyosu canım. Bakalım sabredeceğim inşallah.
Ay hadi bakalım güzel güzel olgunlaşsınlar şimdinasılsınız kızlar yumurtalarım toplandı bugun skukur ıyıyım hadı ınsallah cumlemız guzel haberler alsın...cok zor donemler ıkıncı denemem benım
sagol canım allah razı olsunAy hadi bakalım güzel güzel olgunlaşsınlar şimdi
ÖYLE TABİİ Kİ. TEŞEKKÜR EDERİM. TEKRAR TÜP DÜŞÜNMÜYORUM. NORMAL DENEYECEĞİM. KADER DİYELİM.sözün bittiği yer. sabır diliyorum canım, ama hepimiz aynı şeyi söylüyoruz ya "durmak yok, devam" diye. evet canım devam edeceksin yılma sakın, ben şuna inanıyorum eğerki elle tutulur bir sebep yoksa hepimiz bir gün anne olacağız, vakti zamanı var mutlaka, inanmaktan asla vazgeçme, hayırlısı böyleymiş de. birde bir çok arkadaşımız pozitifi görüyor, keseyi görüyor, kalp atışlarını duyuyor ve avuçlarından kayıp gidiyor, bu daha zor. öyle değil mi?
Teşekkür ederim iyiyim şükürler olsun. Senin adına üzüldüm ama bildiğim kadarıyla bir kızın var. Ben senin yerinde olsam bir kez daha dener ve bırakırım. Gider kızıma sarılırım. Ömrümü ona veririm. Kardeşin çok önemi yok. Bence şükret oda olmasaydı ne yapardın. Bak bizler ne kadar acı çekiyoruz. ben senin yerinde olmak için canımı veririm.emily07 canim nasilsin, umarım biraz olsada toparlamişsindır dün bende 2.tedavi için muane vardı.ilk ignelerimi vurdum.ama dr.çok umutsuz konuştu bu sefer de olmazsa birdaha denemeyin dedi. bu yolda da tikandm. çok üzgünüm.neyapacagimi ne dusunecegimi bilemiyorum. sanki bütün kapılar üzerime kapandi. çook uzgunum. RABBİM hepimizin yardimcisi olsun inşallah)))dün itibariyle istemeye istemeye bu durumu kabullendim.
sonucunuz belli oldumu. inşallah güzel haberlerle gelirsiniz.5 ekim canım :)
Üzüldüm canım. Ama pes etme derim. Senin kaçıncı denemendi. Benimde ilk denemem negetifdi. sonraki iki denemem pozitif oldu. Bence pes etme. Rabbim hakkında hayırlısını versin.Benim negatif
merhaba emilyTeşekkür ederim iyiyim şükürler olsun. Senin adına üzüldüm ama bildiğim kadarıyla bir kızın var. Ben senin yerinde olsam bir kez daha dener ve bırakırım. Gider kızıma sarılırım. Ömrümü ona veririm. Kardeşin çok önemi yok. Bence şükret oda olmasaydı ne yapardın. Bak bizler ne kadar acı çekiyoruz. ben senin yerinde olmak için canımı veririm.
sonucunuz belli oldumu. inşallah güzel haberlerle gelirsiniz.
Üzüldüm canım. Ama pes etme derim. Senin kaçıncı denemendi. Benimde ilk denemem negetifdi. sonraki iki denemem pozitif oldu. Bence pes etme. Rabbim hakkında hayırlısını versin.
canım benimde aynı. ne bende ne eşimde bir sıkıntı yok. biz genetik testlerine kadar yaptırdık. iki aşılama 3 tüp bebek yaptırdım. iki kez hamile kaldım ikisindede kayıp yaşadım. nasip değilmiş.merhaba emily
benim ilk tüp denemedi. iki aşılama oldum öncesinde. bir kere dış gebelik bir kere kendiliğinden düşük bir kere kimyasal gebelik. artık tüp bebek istemiyorum ilaçlar iğneler beni yordu. kendi haline bırakacağım. olursa olur çünkü benim yumurtlamamda eşimin spermlerinde problem yok. sürekli düşük yaptığım için garanti olsun diye ve biraz da sabırsız olduğumdan tüp ebbek yaptık. bir dünya ilaç para emek zaman sağlıksal problemler ve hayal kırıklıkları ile karşılaştım. artık iğne ilaç görmek dahi istemiyorum çünkü ben ohss de oldum. yani anlayacağın yumurta takibi bile yaptırmayacağım en azından önümüzdeki yıla kadar. benim ki pes etmekten ziyade tedaviden sıkılmak. kendi haline bırakacağım. Allah büyük belki önümüzdeki aylarda kendiliğinden olur. haa bir de şunu da unutmayayım ben ikiz olması için de tüp bebeğe başvurdum. hiç bir problem yoktu eşimde de bende de iki güzel embriyo transfer ettirdim ona rağmen tutmadı biraz işleri oluruna bırakmak benim için en iyisi.
Tedavin hayırlı olsun. Ben o ilacı kullandığımda hiç sıkıntı yaşamadım.Kızlar ikinci transfer için estrofeme basladim. Midem bulanıyor, başım ağrıyor, en çok da goguslerim acıyor ve ucu kasiniyor. Estrofem sizde de bunları yaptı mı?
Bir şey olmuyorsa olmuyordur diye bir şey yok. Her kötü gün her kötü an arkasında iyi sonuçlar taşır. Bugün diyetisyene gideceğim. Belki diyorum kilom problemdir. Her büyük sorunu ekarte ettim ama kilo veremedim. Hatta iğne hormon daha da şişirdi beni. Fiziksel görüntümde bir sorun yok kilomu göstermiyorum ama bu bnm kilolu olduğum gerçeğini değiştirmiyor. Bir de bu yoldan gideyim belki kendimi ve vucudumu daha çok severseö benek de beni sever. Psikoloji önemli. Pozitif ruh halimi kaybetmemek için çabalasam da karamsarlığın sınırlarında takılıyorum. Elbet mükemmel olamayız ama mutluluğa yakın olsak yeter. Şayet 10 yıl geçmiş ve ben hala evlat sahibi olmamış olursam. O zmn belki daha çökmüş olabilirim ama 3. Yıl henüz bunun için erkenİnan ki ben de yaptırıyorum ama umut sıfıra yakın. Yorgunum. Klomen bende aylarca sonuç vermedi. Kendi haline biraksam çok uzamasından korkuyorum böyle olunca da maddi olarak yoruluyoruz. Benim yumurta olusmuyordu o oldu sağlıklı embriyo oldu rahim duvarı hormon değerleri rahim dokusu her şey çok güzel ama olmadı işte. Her şeyin hayırlısı ne diyelim. Belki de hiç olmayacak. Kendimi üzmek istemiyorum