Gebeliğe Hazırlık Haziran - Temmuz Aylarında Hamilelik düşünenler ..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

SchonerDuft

güncel : 62.90 hedef : 54
Kayıtlı Üye
21 Mart 2012
29.920
51.876
798
:KK3::KK3:

kürtaj olalı 2 ay oldu reglim yeni bitti korunmayı bırakıyorum . tek tüpüm var biraz geç hamile kalabilirim :süslü: gelin günlerimizi beraber sayalım

teşekkür ederim :emir_bebek: aminnn :dua::dua:
sen ne durumdasın ne zamandan beri korunmuyorsun
Ben 4 yıllık evliyim canım geçen temmuzda bebeğimizin olmasına karar verdik o gün bu gündür olmuyor. Bende sorun yokmuş eşimde de bazı değerler hafif düşük ama doktorlar engel değil dedi ilaç kullanıyor ama hiç hamile kalamadım .Çok düzenli iliskimiz yoktu ilk zamanlar şimdi son 3 aydır dikkat ediyoruz doktor takibi vs yok yok yine olmuyor .Sen neden kürtaj oldun canım sorun eydi

Ben 4 yıllık evliyim canım geçen temmuzda bebeğimizin olmasına karar verdik o gün bu gündür olmuyor. Bende sorun yokmuş eşimde de bazı değerler hafif düşük ama doktorlar engel değil dedi ilaç kullanıyor ama hiç hamile kalamadım .Çok düzenli iliskimiz yoktu ilk zamanlar şimdi son 3 aydır dikkat ediyoruz doktor takibi vs yok yok yine olmuyor .Sen neden kürtaj oldun canım sorun eydi
Streste etki ediyor harnup pekmezi içiyorum ben her gün tüketmem gereken gıdaları araştırdım benim geçmişimde 3 tüp bebek oldu 1 aşılama sonrasında aşılama ile hamile kaldım kimyasal oldu benim için mucizeydi tüp bebekte yol alamamıştık yumurta kaliten kötü dendi en son gönderdiler . kürtajı da gelişi durmuştu 1,5 aylık kese bozuktu ayrıca . kullandığın vitamin var mı ?

Yıpratıcı süreçler atlatmışsın canım inşallah bu yaz güzel haberleri alırız ben birşey kullanmıyorum eşim kullanıyor progeny m
Streste etki ediyor harnup pekmezi içiyorum ben her gün tüketmem gereken gıdaları araştırdım benim geçmişimde 3 tüp bebek oldu 1 aşılama sonrasında aşılama ile hamile kaldım kimyasal oldu benim için mucizeydi tüp bebekte yol alamamıştık yumurta kaliten kötü dendi en son gönderdiler . kürtajı da gelişi durmuştu 1,5 aylık kese bozuktu ayrıca . kullandığın vitamin var mı ?

Merhaba arkadaşlar,
Benim de bat 5temmuz.ama şimdiden adet olma belirtileri başladı, yine hüsran gibi gorunugör
Gebelik ve adet belirtileri benziyor regline de daha çok var aslında psikolojik olabilir
Merhaba kizlar benimde 6 temmuz adet günum bekliyorum.1 kizim var.ikinciyi istiyoruz.martta bis gebelikten kurtaj oldum.bu ay korunmayi biraktik.bakalim hayirlisi
Hadi inşallah. Ben bu ay hiç değerlendirmedim zaten polipte var

Sanki adet olcakmisim gibi kasigimda agri var ates basiyo sicagim sabahtan beri kafam kalkmiyor uykum var.bat 6 temmuz.hepte dizenlidir adetim.sabaha olcakmisim gibi sanki anlamadim.asirida sinirliyim hep adetten 1-2 gun once oldugum gibi

Sanki adet olcakmisim gibi kasigimda agri var ates basiyo sicagim sabahtan beri kafam kalkmiyor uykum var.bat 6 temmuz.hepte dizenlidir adetim.sabaha olcakmisim gibi sanki anlamadim.asirida sinirliyim hep adetten 1-2 gun once oldugum gibi
gözün aydın canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Back