- 19 Haziran 2019
- 2.729
- 2.365
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #6.641
Düzenli olunca korktum bende canım ya hala devam ediyor agrı yeni uyandım takip edeyim düzenliyse haber veririm doktoraCanım nasıl oldun? Sancı var mı? Uygulama da bu haftalar hafif bel ağrıları normal yazıyor ama ritmik olmamak koşuluyla. Düzensiz ağrı olabilir diyo
Benim ki hıçkırığında göbeğimden de görüyorum canım hıckırıktır heraldeDün bende iftara yakın farkı bir şey yaşadım. Şu 4 haftayı atlatalım kurban olduğum Allahımsağ gögüs altımda bebiş hareket edince birden bir şey atmaya başladı. Dersin kalbini oraya koymuş. Attıkça dıştan da gözüküyor. İki üç dakika sürdü. İftar saatiydi ama bizi bizden aldı. Hıçkırık derinden hissettiğim çok oldu da bu çok belirgin bir atıştı.
Annem hep belden cekmiş sancılarıDoğum ağrısı sadece bel şeklinde olmuyo sanırım ama yinede doktoruna sor canım bazen bebek oradaki sinire baskı uygulayabilirmiş
Az kaldı sabır canım. Ne olsa dikkate almak zorundayız. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldikDüzenli olunca korktum bende canım ya hala devam ediyor agrı yeni uyandım takip edeyim düzenliyse haber veririm doktora
Acaba bir yerimi sıkıştı canını mı yaktım diye korktum. Kaburgamın ordaydı battı mı diye düşündüm . Şükür tekrar etmedi.Benim ki hıçkırığında göbeğimden de görüyorum canım hıckırıktır heralde
Ben küveze girmesin yeter diyorum saglıklı olsun alıp gelelım ıstedıgı zaman doğabilir o şekildeAz kaldı sabır canım. Ne olsa dikkate almak zorundayız. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldikİlk üç ay aslında tamamen kayıp etme durumu yaşarken bu kadar panik olmazdım şu iki haftadır psikolojik olarak bir gevşeme var bende. Aileler uzakta, korona yüzünden içeri tıkıldım. Bebekler büyüdü karnım iki kat oldu. Kaşıntı üstüne tuz biber. İkiz olmasının etkileri yeni çıktı. Çok şükür rabbime 15 Haziran a kabulüm sanki
Merak etme canım içinde bulundugu kese onları cok guzel koruyor biz ne yapsak zarar veremeyiz için rahat olsunAcaba bir yerimi sıkıştı canını mı yaktım diye korktum. Kaburgamın ordaydı battı mı diye düşündüm . Şükür tekrar etmedi.
Canim nasil bir agri beliden karnina yayilan adet sancisi gbimi??Düzenli olunca korktum bende canım ya hala devam ediyor agrı yeni uyandım takip edeyim düzenliyse haber veririm doktora
Aynen bende öyleyim 38 onların olsunBen küveze girmesin yeter diyorum saglıklı olsun alıp gelelım ıstedıgı zaman doğabilir o şekilde
Yok canım karnıma değil.sırtımdan belime yayılıyor agrıCanim nasil bir agri beliden karnina yayilan adet sancisi gbimi??
aradınmı doktorunu bişey dedi mi pekiAnnem hep belden cekmiş sancıları
Doktoruna soylesydin canimYok canım karnıma değil.sırtımdan belime yayılıyor agrı
ben 28 bitince daha rahat etcem sanırım kuvözde olsa çok şükür destekle hayata tutnabilir miniklerim. Ama tabiki zamanında doğsunlar hep birlikte evimize gelelimAz kaldı sabır canım. Ne olsa dikkate almak zorundayız. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldikİlk üç ay aslında tamamen kayıp etme durumu yaşarken bu kadar panik olmazdım şu iki haftadır psikolojik olarak bir gevşeme var bende. Aileler uzakta, korona yüzünden içeri tıkıldım. Bebekler büyüdü karnım iki kat oldu. Kaşıntı üstüne tuz biber. İkiz olmasının etkileri yeni çıktı. Çok şükür rabbime 15 Haziran a kabulüm sanki
canım o bendede oldu sol göğüs altımda ama hıçkırık sandım bi kere yaşadım henüz pıt pıt bişey vurdu gibi sürekliDün bende iftara yakın farkı bir şey yaşadım. Şu 4 haftayı atlatalım kurban olduğum Allahımsağ gögüs altımda bebiş hareket edince birden bir şey atmaya başladı. Dersin kalbini oraya koymuş. Attıkça dıştan da gözüküyor. İki üç dakika sürdü. İftar saatiydi ama bizi bizden aldı. Hıçkırık derinden hissettiğim çok oldu da bu çok belirgin bir atıştı.
Doktoruna soylesydin canim
Hareket edince geçti biraz genelde uzanınca baslıyor artarsa arıcam. Annem normal diyor. Doğumdan bir ay önce başlamıştı benim bel agrılarım dedi rahatım bıraz dahaaradınmı doktorunu bişey dedi mi peki
Masaj falan iyi gelir mi acaba. Sen ayrıldın mı doğum iznine Çalışabilir mi almıştınHareket edince geçti biraz genelde uzanınca baslıyor artarsa arıcam. Annem normal diyor. Doğumdan bir ay önce başlamıştı benim bel agrılarım dedi rahatım bıraz daha
Ayrıldım ben canım. Annemlerin yanına geldim. Ağrı artınca masaj da kâr etmiyorMasaj falan iyi gelir mi acaba. Sen ayrıldın mı doğum iznine Çalışabilir mi almıştın
Eşin mi kalcak yanında canım benim muhtemelen sezeryan olcağı için annem gelirKızlar ben ufaktan canta hazırlamaya basladım. Kendimin bir iki ihtiyacı var onları da alınca kendı cantamı da hazırlayacagım. Belki sizlere fikir olur diye paylaşıyorum.
1 tane 10 lu hastane çıkışı
1 tane 5 li hast. Çıkışı
2 tane zıbın
3 tane çorap
6 tane ağız mendili
2 tane müslin örtü
1 tane penye battaniye
Pişik kremi
Emzik
Emzirme örtüsü~ Bunların hepsini bebek çantasına koydum.
Bir tane de kendimiz için kabin boy valiz hazırladım bir tarafı sadece bezlere filan gitti zaten.
2 tane kullan at alt açacağı
15 tane bebek bezi
Bir paket pamuk
Bir paket ıslak mendil
Bir paket depend
Kağıt havlu
El havlusu
Banyo havlusu
Kendimiz içinde hazırlamadım ama aklımda olanları yazayım.
1 gecelik 1 pijama 1 sabahlık lohusa set olarak almıstık onları koyacagım. Bir de önü düğmeli pijama aldım ama onu koysam mı bilemiyorum.
Atlet kilot emzirme sütyeni
Uzun ped
Terlik
Şal bone Belki makyaj malzemesi koyabilirim.
Eşime de bir takım pijama terlik yeter
Fikir olur size de kızlar eksik birşey varsa söyleyin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?