Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Benim ki hıçkırığında göbeğimden de görüyorum canım hıckırıktır heralde

Düzenli olunca korktum bende canım ya hala devam ediyor agrı yeni uyandım takip edeyim düzenliyse haber veririm doktora
Az kaldı sabır canım. Ne olsa dikkate almak zorundayız. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik İlk üç ay aslında tamamen kayıp etme durumu yaşarken bu kadar panik olmazdım şu iki haftadır psikolojik olarak bir gevşeme var bende. Aileler uzakta, korona yüzünden içeri tıkıldım. Bebekler büyüdü karnım iki kat oldu. Kaşıntı üstüne tuz biber. İkiz olmasının etkileri yeni çıktı. Çok şükür rabbime 15 Haziran a kabulüm sanki

Ben küveze girmesin yeter diyorum saglıklı olsun alıp gelelım ıstedıgı zaman doğabilir o şekilde

ben 28 bitince daha rahat etcem sanırım kuvözde olsa çok şükür destekle hayata tutnabilir miniklerim. Ama tabiki zamanında doğsunlar hep birlikte evimize gelelim

canım o bendede oldu sol göğüs altımda ama hıçkırık sandım bi kere yaşadım henüz pıt pıt bişey vurdu gibi sürekli

Hareket edince geçti biraz genelde uzanınca baslıyor artarsa arıcam. Annem normal diyor. Doğumdan bir ay önce başlamıştı benim bel agrılarım dedi rahatım bıraz daha
Masaj falan iyi gelir mi acaba. Sen ayrıldın mı doğum iznine Çalışabilir mi almıştın

Kızlar ben ufaktan canta hazırlamaya basladım. Kendimin bir iki ihtiyacı var onları da alınca kendı cantamı da hazırlayacagım. Belki sizlere fikir olur diye paylaşıyorum.
1 tane 10 lu hastane çıkışı
1 tane 5 li hast. Çıkışı
2 tane zıbın
3 tane çorap
6 tane ağız mendili
2 tane müslin örtü
1 tane penye battaniye
Pişik kremi
Emzik
Emzirme örtüsü~ Bunların hepsini bebek çantasına koydum.
Bir tane de kendimiz için kabin boy valiz hazırladım bir tarafı sadece bezlere filan gitti zaten.
2 tane kullan at alt açacağı
15 tane bebek bezi
Bir paket pamuk
Bir paket ıslak mendil
Bir paket depend
Kağıt havlu
El havlusu
Banyo havlusu
Kendimiz içinde hazırlamadım ama aklımda olanları yazayım.
1 gecelik 1 pijama 1 sabahlık lohusa set olarak almıstık onları koyacagım. Bir de önü düğmeli pijama aldım ama onu koysam mı bilemiyorum.
Atlet kilot emzirme sütyeni
Uzun ped
Terlik
Şal bone Belki makyaj malzemesi koyabilirim.
Eşime de bir takım pijama terlik yeter
Fikir olur size de kızlar eksik birşey varsa söyleyin lütfen

Bizde bugün kan serumunu vurulduk tekrar doktora göründük bebişler iyi çok şükür. Artık 2 haftaya bir gel kontrole dedi doktorumuz.32.haftada ciğer geliştirici iğneyi yaparız her ihtimale karşı dedi.raporu da aldım 30. Haftadan itibaren 5 haftaya kadar çalişabilir uygundur yazıyor.anladığım bizim hastanede raporu 5 hafta veriyor bu kadarı da bana uyar zaten resmi olarak okulların kapanmasına da 1 hafta kalıyor.

Eşin mi kalcak yanında canım benim muhtemelen sezeryan olcağı için annem gelir zıbın dediğin şu yenidoğan yandan bağlı olanlardan mı çıtlı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…