- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
- 83
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #6.621
Canım bizim araba ve ana kucakları geldi sorun yok satıcıda baya büyük bi yer gönderide sorun olmadı sadece ptt kargo biraz yavaşbenim arkadaş doğum yapacağım hastanede sezeryan ile tek bebek doğurdu. 2 gece yattı sonrasında. ordan biliyorum. bide kendi çalıştığım üniversite hastanesi.
Canim hangi marka aldinCanım bizim araba ve ana kucakları geldi sorun yok satıcıda baya büyük bi yer gönderide sorun olmadı sadece ptt kargo biraz yavaş
güle güle kullanın bende odalarını hazırlayayım alacam inşallah. ev küçük benim biraz önümüzdeki hafta toplayıp boyayı yapıp alıcam artık. ankucaklarının montaj aparatıda dahil mi geldi?Canım bizim araba ve ana kucakları geldi sorun yok satıcıda baya büyük bi yer gönderide sorun olmadı sadece ptt kargo biraz yavaş
Evet bende baktım yok. Dahiliye deki doktor başından atmak için dedi demekki. O gün cidden kötü olmuştum biraz içim rahatladı. Sağol cevapların içinCanim bak istenmeyen etkilerini paylastim o doktorun dedigi gibi birsey yok korkma
Rica ederim canim bende hemsireyim yoksa bu kadar zarari oldugunu bilsem yaptrmzdim. Doktorlarimzda soyler en azindan olum ruski olsa. Stres yapma taktir insallah alerjik biseyde olmaz sonucta kansizlikta bebise cok zararliEvet bende baktım yok. Dahiliye deki doktor başından atmak için dedi demekki. O gün cidden kötü olmuştum biraz içim rahatladı. Sağol cevapların için
teşekkür ederizgüle güle kullanın bende odalarını hazırlayayım alacam inşallah. ev küçük benim biraz önümüzdeki hafta toplayıp boyayı yapıp alıcam artık. ankucaklarının montaj aparatıda dahil mi geldi?
Ben prego ibiza aldım canım ikiz istediğim modelde çok az seçenek var zaten bu çok kaliteli ve güzel bir araba tek olanlar nasıl bilmiyorumCanim hangi marka aldin
Teklerine bi bakiyim canim bendeBen prego ibiza aldım canım ikiz istediğim modelde çok az seçenek var zaten bu çok kaliteli ve güzel bir araba tek olanlar nasıl bilmiyorum
istifra ettigin icin agrin olmustur gogus altinda bence. gyno ferro yu bende kullandim 2 ay kadar ama ac icmiyodum gun icinde tokken iciyodum sknti olmuyordu oyle deneyebilirsin.Hayırlı sabahlar hanımlar. Sabah çok kötü uyandım afedersiniz ihsal oldum. İlk defa da bu demir ilacını içtim aç karnına. (gyno ferro sanol) Yarım saat geçmedi sarı sarı istiğfar ettimsonrasında. Biraz rahatladım sonrasında, kahvaltımı yaptım ama hafif göğüs altında ağrı var. Korkmam gereken birsey var mı acaba
Bence hindistan cevizi masum suçlu hormonlarimizYaasevsinler onları. Aynaya bakmak istemiyorum hergün pembe çizgiler artıyor sanki bi de hindistan cevizi yagı tüyleri besledi mi noldu benim baya sıkıntı var göbüş te
DimiBence hindistan cevizi masum suçlu hormonlarimizbende bı kaç haftadır göbek altında olanların koyulastigini farkettim. İnternetten araştırdım da doğumdan sonra dökülüyor diyorlar
Çok tatlılarteşekkür ederizaynen herşeyi var sadece bu versiyonda sineklik ve yağmurluk yokmuş bilgin olsun
Ayy kasılma gibi mi öyle olsa anlardın heralde şiddetindenKızlar saat ondan beri belim agrıyordu. Son bir saattir 5-6 dakika da bir girip cıkıyor. Korkmalı mıyım?
Anlayamıyorum ki canım bilmiyorum yani nasıl bişey kiAyy kasılma gibi mi öyle olsa anlardın heralde şiddetinden
Sağol canımm inşallah kuzularımla bol bol gezerizÇok tatlılar ☺ Güle güle kullansınlar, inşallah koronasız bol temiz havalı günlerde anneleri gezdirir minnoşları ☺
Doğum ağrısı sadece bel şeklinde olmuyo sanırım ama yinede doktoruna sor canım bazen bebek oradaki sinire baskı uygulayabilirmişAnlayamıyorum ki canım bilmiyorum yani nasıl bişey kiBazen belim agırırdı ama gecmezdi 1-2 saat ayrırdı. Şimdi giriyor 10-15 sn sonra gecıyor sonra tekrar
Canım nasıl oldun? Sancı var mı? Uygulama da bu haftalar hafif bel ağrıları normal yazıyor ama ritmik olmamak koşuluyla. Düzensiz ağrı olabilir diyoKızlar saat ondan beri belim agrıyordu. Son bir saattir 5-6 dakika da bir girip cıkıyor. Korkmalı mıyım?
Dün bende iftara yakın farkı bir şey yaşadım. Şu 4 haftayı atlatalım kurban olduğum AllahımDoğum ağrısı sadece bel şeklinde olmuyo sanırım ama yinede doktoruna sor canım bazen bebek oradaki sinire baskı uygulayabilirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?