Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

benim arkadaş doğum yapacağım hastanede sezeryan ile tek bebek doğurdu. 2 gece yattı sonrasında. ordan biliyorum. bide kendi çalıştığım üniversite hastanesi.😬
Canım bizim araba ve ana kucakları geldi sorun yok satıcıda baya büyük bi yer gönderide sorun olmadı sadece ptt kargo biraz yavaş😅

Canım bizim araba ve ana kucakları geldi sorun yok satıcıda baya büyük bi yer gönderide sorun olmadı sadece ptt kargo biraz yavaş😅
güle güle kullanın bende odalarını hazırlayayım alacam inşallah. ev küçük benim biraz önümüzdeki hafta toplayıp boyayı yapıp alıcam artık. ankucaklarının montaj aparatıda dahil mi geldi?

Evet bende baktım yok. Dahiliye deki doktor başından atmak için dedi demekki. O gün cidden kötü olmuştum biraz içim rahatladı. Sağol cevapların için😘
Rica ederim canim bende hemsireyim yoksa bu kadar zarari oldugunu bilsem yaptrmzdim. Doktorlarimzda soyler en azindan olum ruski olsa. Stres yapma taktir insallah alerjik biseyde olmaz sonucta kansizlikta bebise cok zararli

güle güle kullanın bende odalarını hazırlayayım alacam inşallah. ev küçük benim biraz önümüzdeki hafta toplayıp boyayı yapıp alıcam artık. ankucaklarının montaj aparatıda dahil mi geldi?
teşekkür ederiz😀 aynen herşeyi var sadece bu versiyonda sineklik ve yağmurluk yokmuş bilgin olsun

Eklentiler

• 20200513_191752.jpg
    20200513_191752.jpg
    81,5 KB · Görüntüleme: 45
Hayırlı sabahlar hanımlar. Sabah çok kötü uyandım afedersiniz ihsal oldum. İlk defa da bu demir ilacını içtim aç karnına. (gyno ferro sanol) Yarım saat geçmedi sarı sarı istiğfar ettim 🙄 sonrasında. Biraz rahatladım sonrasında, kahvaltımı yaptım ama hafif göğüs altında ağrı var. Korkmam gereken birsey var mı acaba
istifra ettigin icin agrin olmustur gogus altinda bence. gyno ferro yu bende kullandim 2 ay kadar ama ac icmiyodum gun icinde tokken iciyodum sknti olmuyordu oyle deneyebilirsin.

Yaa😄sevsinler onları. Aynaya bakmak istemiyorum hergün pembe çizgiler artıyor sanki bi de hindistan cevizi yagı tüyleri besledi mi noldu benim baya sıkıntı var göbüş te 🤭
Bence hindistan cevizi masum suçlu hormonlarimiz 😁 bende bı kaç haftadır göbek altında olanların koyulastigini farkettim. İnternetten araştırdım da doğumdan sonra dökülüyor diyorlar

Kızlar saat ondan beri belim agrıyordu. Son bir saattir 5-6 dakika da bir girip cıkıyor. Korkmalı mıyım?

Anlayamıyorum ki canım bilmiyorum yani nasıl bişey ki 🤷🏼‍♀️ Bazen belim agırırdı ama gecmezdi 1-2 saat ayrırdı. Şimdi giriyor 10-15 sn sonra gecıyor sonra tekrar
Doğum ağrısı sadece bel şeklinde olmuyo sanırım ama yinede doktoruna sor canım bazen bebek oradaki sinire baskı uygulayabilirmiş

Kızlar saat ondan beri belim agrıyordu. Son bir saattir 5-6 dakika da bir girip cıkıyor. Korkmalı mıyım?
Canım nasıl oldun? Sancı var mı? Uygulama da bu haftalar hafif bel ağrıları normal yazıyor ama ritmik olmamak koşuluyla. Düzensiz ağrı olabilir diyo

Doğum ağrısı sadece bel şeklinde olmuyo sanırım ama yinede doktoruna sor canım bazen bebek oradaki sinire baskı uygulayabilirmiş
Dün bende iftara yakın farkı bir şey yaşadım. Şu 4 haftayı atlatalım kurban olduğum Allahım🙏 sağ gögüs altımda bebiş hareket edince birden bir şey atmaya başladı. Dersin kalbini oraya koymuş. Attıkça dıştan da gözüküyor. İki üç dakika sürdü. İftar saatiydi ama bizi bizden aldı. Hıçkırık derinden hissettiğim çok oldu da bu çok belirgin bir atıştı.

Back