- 29 Ekim 2019
- 6.702
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.803
- 198
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #6.581
Bende senin gibi bu ilaçlardan ishal oldum. Panik yaptım çünkü nette bağırsak çalışması doğuma yakın olur yazıyordu. Doktora ulaştım magnezyumu kestik. İlaçlar yapıyor. Gögüs altındaki ağrıda bebeğinin ağrısı bende de 31 de başladı. Baskı oluyor ki dün mide üstüm yırtılacak gibi oldu. Göbek yukardan genişledi resmen şuan bir top halini aldı. Eğer çok ağırırsa doktoruna ulaş. İlacı da söyle. Su kaybı olmaması lazım şu dönemde. İshal çok önemli su kaybı oluyor.Hayırlı sabahlar hanımlar. Sabah çok kötü uyandım afedersiniz ihsal oldum. İlk defa da bu demir ilacını içtim aç karnına. (gyno ferro sanol) Yarım saat geçmedi sarı sarı istiğfar ettimsonrasında. Biraz rahatladım sonrasında, kahvaltımı yaptım ama hafif göğüs altında ağrı var. Korkmam gereken birsey var mı acaba
83.4 ile başladım şuan 96 kiloyum. 31+4 günlük sata göre.Hanımlar ben aldığınız kiloyu merak ediyorum paylaşalım mı? mesela ben yazayım
Başlangıç 58.4
30+4 haftalık 66.7
ben magnorm kullanıyorum magnezyum için aç içersen ishal yapar yazıyorBende senin gibi bu ilaçlardan ishal oldum. Panik yaptım çünkü nette bağırsak çalışması doğuma yakın olur yazıyordu. Doktora ulaştım magnezyumu kestik. İlaçlar yapıyor. Gögüs altındaki ağrıda bebeğinin ağrısı bende de 31 de başladı. Baskı oluyor ki dün mide üstüm yırtılacak gibi oldu. Göbek yukardan genişledi resmen şuan bir top halini aldı. Eğer çok ağırırsa doktoruna ulaş. İlacı da söyle. Su kaybı olmaması lazım şu dönemde. İshal çok önemli su kaybı oluyor.
67 ile başladım 79,7 kiloyum 27+0 haftalıkHanımlar ben aldığınız kiloyu merak ediyorum paylaşalım mı? mesela ben yazayım
Başlangıç 58.4
30+4 haftalık 66.7
İki türlü de denedim canım. Benim kalsiyum ilacına başlayınca oldu çünkü onun içinde de magnezyum varmış. Öncesinde 3 4 hafta kullandım bir şey yapmadı. Kalsiyum ilacı dahil olunca fazla geldi. Doktorda sadece magnezyumu kesti.ben magnorm kullanıyorum magnezyum için aç içersen ishal yapar yazıyortok karnına suda eritip içiyorum
8 haftalik 68kg ile basladimHanımlar ben aldığınız kiloyu merak ediyorum paylaşalım mı? mesela ben yazayım
Başlangıç 58.4
30+4 haftalık 66.7
14 kg aldım bende karnım fena halde yırtıldı ortada top gibi duruyor minnoş mideme dogru yukarıda. Bazen nefes almak bile zor geliyorHanımlar ben aldığınız kiloyu merak ediyorum paylaşalım mı? mesela ben yazayım
Başlangıç 58.4
30+4 haftalık 66.7
52 ile başladımHanımlar ben aldığınız kiloyu merak ediyorum paylaşalım mı? mesela ben yazayım
Başlangıç 58.4
30+4 haftalık 66.7
Benim geçen hafta göbek altında yırtılma oldu ama nasıl bir acı yarabbim. Krem sürüyorum sızlıyor . Dün aynı senin gibi oldum. Yukarda bu sefer bir işler yaptılar:)14 kg aldım bende karnım fena halde yırtıldı ortada top gibi duruyor minnoş mideme dogru yukarıda. Bazen nefes almak bile zor geliyor
YaaBenim geçen hafta göbek altında yırtılma oldu ama nasıl bir acı yarabbim. Krem sürüyorum sızlıyor . Dün aynı senin gibi oldum. Yukarda bu sefer bir işler yaptılar:)
60 kg ile başladım.Hanımlar ben aldığınız kiloyu merak ediyorum paylaşalım mı? mesela ben yazayım
Başlangıç 58.4
30+4 haftalık 66.7
o tüğler doğumdan sonra dökülüyormuş. arkadaşımın öyleymiş sonra dökülmüş. benimkilerde ince uzuuunlar.Yaasevsinler onları. Aynaya bakmak istemiyorum hergün pembe çizgiler artıyor sanki bi de hindistan cevizi yagı tüyleri besledi mi noldu benim baya sıkıntı var göbüş te
Bence yağla alakalı değil canım ya. Ben göbek hafif belli olduğu zaman aldım. 18 hafta civarı çokta düzenli kullanmadım. Hatta son bir aydır hiç düzenli kullanmadımYaasevsinler onları. Aynaya bakmak istemiyorum hergün pembe çizgiler artıyor sanki bi de hindistan cevizi yagı tüyleri besledi mi noldu benim baya sıkıntı var göbüş te
Forumlarda sürekli okuyorum o sesi normal diyorlar ama kendim yasamadım bilemıyorum.Kızlar sebebi tam olarak bilinmiyormuş bunun belki eklem sesi? ben geçen gün karnımdan bi çıt sesi duydum parmak çıtlatır gibi hatta eşim de duydu o ne dedi. Siz de de oldu mu
Canım o halsizlik 30. Haftadan sonra merhaba diyo tamamen büyümeleriyle alakalı. Bende oturunca çok rahatım. Hele benim karnım yeni geriliyor karın ağrısı bildiğiniz gibi değil. Resmen derimin yırtıldığını hissediyorum. Dün ilk defa iğne vurunca ağladım. Bende şu iki haftada kaçırdım ya. Eşim oruçlu öğün falan kalmadı karbonhidrat ağırlık beslendim. Onla yerken ara ana öğün belliydi çok güzel gelmişti kilom. İki haftada 2 kilo almışım. 1 Ayda aldığım kiloyu iki haftada aldımMerhaba arkadaşlar bizde 28+6 olduk ultrasona göre 30 olduk. Kansızliktan mi bilmiyorum bu aralar hiç halim yok özellikle ayakta 5 10 dk anca durabiliyorum sanki gözüm kararıp düşecek hissi oluyor iki gecedir de gözümden uyku aktığı halde uyuyamıyorumotururken iyiyim aslında ağrım sızım da yok ama azıcık iş yapayım diyorum koltuğa kendimi atmam bir oluyor.
70 küsür ile hamile kaldım tahminimce çünkü o ara hiç tartilmadim şuan 85.5 iki haftadır kilo alimim yavaşladı ilk zamanlar çok hızlı aldım sanırım ondan.
Bende yaşamadım ama diğer topikte yaşayan var canım. Bebeğin eklem sesi diyorlarKızlar sebebi tam olarak bilinmiyormuş bunun belki eklem sesi? ben geçen gün karnımdan bi çıt sesi duydum parmak çıtlatır gibi hatta eşim de duydu o ne dedi. Siz de de oldu mu
A tamam canımForumlarda sürekli okuyorum o sesi normal diyorlar ama kendim yasamadım bilemıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?