Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Bende senin gibi bu ilaçlardan ishal oldum. Panik yaptım çünkü nette bağırsak çalışması doğuma yakın olur yazıyordu. Doktora ulaştım magnezyumu kestik. İlaçlar yapıyor. Gögüs altındaki ağrıda bebeğinin ağrısı bende de 31 de başladı. Baskı oluyor ki dün mide üstüm yırtılacak gibi oldu. Göbek yukardan genişledi resmen şuan bir top halini aldı. Eğer çok ağırırsa doktoruna ulaş. İlacı da söyle. Su kaybı olmaması lazım şu dönemde. İshal çok önemli su kaybı oluyor.

ben magnorm kullanıyorum magnezyum için aç içersen ishal yapar yazıyor tok karnına suda eritip içiyorum

ben magnorm kullanıyorum magnezyum için aç içersen ishal yapar yazıyor tok karnına suda eritip içiyorum
İki türlü de denedim canım. Benim kalsiyum ilacına başlayınca oldu çünkü onun içinde de magnezyum varmış. Öncesinde 3 4 hafta kullandım bir şey yapmadı. Kalsiyum ilacı dahil olunca fazla geldi. Doktorda sadece magnezyumu kesti.

14 kg aldım bende karnım fena halde yırtıldı ortada top gibi duruyor minnoş mideme dogru yukarıda. Bazen nefes almak bile zor geliyor
Benim geçen hafta göbek altında yırtılma oldu ama nasıl bir acı yarabbim. Krem sürüyorum sızlıyor . Dün aynı senin gibi oldum. Yukarda bu sefer bir işler yaptılar:)

Benim geçen hafta göbek altında yırtılma oldu ama nasıl bir acı yarabbim. Krem sürüyorum sızlıyor . Dün aynı senin gibi oldum. Yukarda bu sefer bir işler yaptılar:)
Yaasevsinler onları. Aynaya bakmak istemiyorum hergün pembe çizgiler artıyor sanki bi de hindistan cevizi yagı tüyleri besledi mi noldu benim baya sıkıntı var göbüş te

Kızlar sebebi tam olarak bilinmiyormuş bunun belki eklem sesi? ben geçen gün karnımdan bi çıt sesi duydum parmak çıtlatır gibi hatta eşim de duydu o ne dedi. Siz de de oldu mu

Merhaba arkadaşlar bizde 28+6 olduk ultrasona göre 30 olduk. Kansızliktan mi bilmiyorum bu aralar hiç halim yok özellikle ayakta 5 10 dk anca durabiliyorum sanki gözüm kararıp düşecek hissi oluyor iki gecedir de gözümden uyku aktığı halde uyuyamıyorum otururken iyiyim aslında ağrım sızım da yok ama azıcık iş yapayım diyorum koltuğa kendimi atmam bir oluyor.
70 küsür ile hamile kaldım tahminimce çünkü o ara hiç tartilmadim şuan 85.5 iki haftadır kilo alimim yavaşladı ilk zamanlar çok hızlı aldım sanırım ondan.

Yaasevsinler onları. Aynaya bakmak istemiyorum hergün pembe çizgiler artıyor sanki bi de hindistan cevizi yagı tüyleri besledi mi noldu benim baya sıkıntı var göbüş te
Bence yağla alakalı değil canım ya. Ben göbek hafif belli olduğu zaman aldım. 18 hafta civarı çokta düzenli kullanmadım. Hatta son bir aydır hiç düzenli kullanmadım benimde tüyler arttı

Son düzenleme:
Canım o halsizlik 30. Haftadan sonra merhaba diyo tamamen büyümeleriyle alakalı. Bende oturunca çok rahatım. Hele benim karnım yeni geriliyor karın ağrısı bildiğiniz gibi değil. Resmen derimin yırtıldığını hissediyorum. Dün ilk defa iğne vurunca ağladım. Bende şu iki haftada kaçırdım ya. Eşim oruçlu öğün falan kalmadı karbonhidrat ağırlık beslendim. Onla yerken ara ana öğün belliydi çok güzel gelmişti kilom. İki haftada 2 kilo almışım. 1 Ayda aldığım kiloyu iki haftada aldım hayırlısı ile bayramı görelim annem gelecek iyice ağırlaşmaya başladım. Zalımsın 30. Hafta ne olduysa 30 dan sonra oldu

Kızlar sebebi tam olarak bilinmiyormuş bunun belki eklem sesi? ben geçen gün karnımdan bi çıt sesi duydum parmak çıtlatır gibi hatta eşim de duydu o ne dedi. Siz de de oldu mu
Bende yaşamadım ama diğer topikte yaşayan var canım. Bebeğin eklem sesi diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…