Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Yok kız ne ettin ben bir gece diye düşünüyorum tabi her şey yolunda giderse arayacağım hastaneyi bilgi alacağım. Kontrol haftaya birde doktor çok bilmez paket maket neyi kapsıyor bir kontrol günü kadın doğuma geldi ayakta elinde küçük bir çanta ile elde tutulan puset işlevi gören bebe çantası hatta dedim ne güzel kadın azcık şeyle gelmiş. Aklımda bugün aramasam da yarın kesin arayacağım. Çantaya koyacağım kıyafetleri yıkadım. Çok güzeller ya

eşim diyoki şu spor çantalardan lazım bize ne koycan ona dedim e hastane çantası işte diyo dedim heralde kendine alacağı eşyaları koyacak büyük bişey lazım ne sığdırcaz ona dedim ne koycanki diyo
Çok mantıklı adam haklı. Çünkü bende kendi eşyalarımı öyle bir şeye koymayı düşünüyorum bebe çantam çok büyük sırt çantama onlarınkini koyam aldığı kadar almadığını spor çantasına.

Internetten buldum genel olarak hastane icin gerekli esyalar kizlar fikir amacla
Benim liste buna yakın canım. Hemen hemen aynısı gibi. Ben onlu hastane çıkışı ile beşli hastane çıkışı koyacağım yeterli olur. Battaniye setlerin içindeki kalın. Müslin bezi almış annem onu pusete örteriz. Penye battaniye alacağım sıcak burası kuşlar çok terler. Alt açma, bez, krem, havluyu kendime koyarım da onları belki virüsten dolayı yıkarlarsa onlara da koyarım havlu. Terlik düz terlikte koyacağım süslü de. Benim ekstra. Pompa, cam 30 cc lik biberon, mama, su ısıtıcısı olacak. Suyu evden götüreceğim de mama için ılık su lazımmış. Pamuk ile altını açmak için kap alacağım yanıma. Bilmiyorum kaç gün kalacağız bilsem. Kafam daha rahat olur. Ben bir paket dediği külottan aldım bir paket ped aldım.

Sezeryande genelde 2 gece normal doğumda 1 gece kalınıyor canım hastaneye göre değişir mi bilemedim tabi

benim arkadaş doğum yapacağım hastanede sezeryan ile tek bebek doğurdu. 2 gece yattı sonrasında. ordan biliyorum. bide kendi çalıştığım üniversite hastanesi.

Hayırlı sabahlar hanımlar. Sabah çok kötü uyandım afedersiniz ihsal oldum. İlk defa da bu demir ilacını içtim aç karnına. (gyno ferro sanol) Yarım saat geçmedi sarı sarı istiğfar ettim sonrasında. Biraz rahatladım sonrasında, kahvaltımı yaptım ama hafif göğüs altında ağrı var. Korkmam gereken birsey var mı acaba

Doktoruna haber ver cnm bide devam edecek mi ona bakmak lazim

mide ağrısıdır o bazen bulantı mide ağrısı yapabiliyo bu ilaçlar.

Canım geçmiş olsun o ilaç beni de kusturmuştu şimdi ferrum içiyorum yemekten 2 saat sonra daha az sarsıyor.

Bende Ferrum. Içiyordum yemeklerden sonra birden doktor buna geçtik deyince ses etmedim. Eczacı da aç içilecek deyince bana kesin dokunur diye düşündüm. Ve öyle de oldu. Bidaha almicam onu. Eşim gitti eskisinden aldı geldi.

Hanımlar ben aldığınız kiloyu merak ediyorum paylaşalım mı? mesela ben yazayım

Başlangıç 58.4
30+4 haftalık 66.7

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…