Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Yazlıklar gelmiş sanırım bana biraz pahalı geldi ama tulumlar 60 lira
Yok ya dün baktım 29 ile 40 arasında genellikle çok fazla vardı. Azcık süslüler 60 falandı benim aklımda yeni gelen çıtçıt badi ile alt pijama kaldı. Ne kadar güzeldi yeri eşim civile de bakalım dedi. Civil halen kışlık geri dönmeye halim kalmadı. Gidemedim cuma günü inşallah son bir çıkarım pazara çanta tamam olur

Ne koyamayacağım ki
Tamam canım yazarım burdan.
valla bende nasıl yapacam diye düşünüyom. valize sığmaya çalışacam artık. bide ikiz gebelerde sezeryandan sonra 1 gece daha fazla tutuyolarmış hastanede kanama açısından. bizim hastanede tahminim 3 gece kalırız. önceki günden yatış olsa 4 gece. gelin çeyizi hazırlar gibi

Kizlar instagramda melonbebe var harika salopetler var cok da kaliteli tavsiye ederim ileriki aylr icin

ben mağazaya hiç gitmediğim için

Ne koymayacağım ki
Tamam canım yazarım burdan.
eşim diyoki şu spor çantalardan lazım bize ne koycan ona dedim e hastane çantası işte diyo dedim heralde kendine alacağı eşyaları koyacak büyük bişey lazım ne sığdırcaz ona dedim ne koycanki diyo

eşim diyoki şu spor çantalardan lazım bize ne koycan ona dedim e hastane çantası işte diyo dedim heralde kendine alacağı eşyaları koyacak büyük bişey lazım ne sığdırcaz ona dedim ne koycanki diyo
Ebebekten o spor cantadan aldim cnm dogumdan sonra evden cikmak icin esyalar koyumak acidan lazim olur. Hastane icin ozellikle ikizlere orta boy bir valiz lazim galiba

Bunu ebebekten siparis verdim bide gogus ucu kremi lansonih aldim daha cok eksikleri var parca parca boyle netten siparis veriyoruz. Bide cnm dogumdan sonra kendim icin normal adet bez yeterli midir yoksa nasil birsey pratik olur?

Internetten buldum genel olarak hastane icin gerekli esyalar kizlar fikir amacla

Eklentiler

• Screenshot_20200420-192450.png
    198,1 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_20200420-192446.png
    206 KB · Görüntüleme: 29
Bunu ebebekten siparis verdim bide gogus ucu kremi lansonih aldim daha cok eksikleri var parca parca boyle netten siparis veriyoruz. Bide cnm dogumdan sonra kendim icin normal adet bez yeterli midir yoksa nasil birsey pratik olur?

Hastane bana bir paket büyük boy bez vermişti hasta bezi hiç kullanmadim
Sanırım kanamaya göre değişiyor. Ben yine normal kullandığım pedlerden koyacam çantama. Hasta bezi istenilirse zaten hastane çevresi hep eczane.

Ebebekten o spor cantadan aldim cnm dogumdan sonra evden cikmak icin esyalar koyumak acidan lazim olur. Hastane icin ozellikle ikizlere orta boy bir valiz lazim galiba
ay yok onun dediği bebek bakım çantası değil alcam onlardan bu bildiğin spor çantası 3-5 kıyafet sığar içine

ben depend emici kilot aldım kullanıp atılan kullananlar memnundu banada mantıklı geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…