Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Doğru kullanabilsek, korkuyorum. bu işi benim yapmam lazım ona eminim.

Merak etme ilk bir iki denemeden sonra tecrübe oluyor 😉
Oğlum hasta olunca 1 2 gün önce ben evde tedavi ediyorum tabi ağır değilse! Ateşini takip edip ona göre giydiriyorm. Balgami, burnu tıkanmışsa temizlemeye çalışıyorum. Hiriltisi varsa göğsünde ve sırtında ozaman da evde buhar veriyorum. Hamd olsun şimdiye kadar 1 2 gün ile atlatiyoruz🙂

Merak etme ilk bir iki denemeden sonra tecrübe oluyor 😉
Oğlum hasta olunca 1 2 gün önce ben evde tedavi ediyorum tabi ağır değilse! Ateşini takip edip ona göre giydiriyorm. Balgami, burnu tıkanmışsa temizlemeye çalışıyorum. Hiriltisi varsa göğsünde ve sırtında ozaman da evde buhar veriyorum. Hamd olsun şimdiye kadar 1 2 gün ile atlatiyoruz🙂
Bizde inşallah böyle kazasız belasız tecrübe ederiz canım 🙏

Burun aspiratörü bende çok kullanmadım. Daha çok izotonik deniz suyu daha kullanışlı. Mutlaka bulundurun bence. Tıkanmış bebeğin burnuna birer damla bırakıp bebeği yüz üstü çevirince zaten burnu su gibi akıyor.
Eki Görüntüle 2633836
hiç izotonik deniz suyuna dünya para vermeyin bence eczanelerde 0.9%izotonik sodyum klorür 150 ml serumlar var onlada yapabilirsiniz enjektöre çekip burnuna verip aspiratörle çekebilirsiniz.

18 mayıs resmi olarak tatil mi oldu şimdi yoksa sadece sokağa çıkma yasağı olan yerlerde mi kapalı olur hastaneler? Ev taşıcaz ondan bikaç gün bile önemli benim için 😔

18 mayıs resmi olarak tatil mi oldu şimdi yoksa sadece sokağa çıkma yasağı olan yerlerde mi kapalı olur hastaneler? Ev taşıcaz ondan bikaç gün bile önemli benim için 😔
Ben tatil olur diye 18 i boşalttım. Nereyi birleştirirler diye kestiremedim. 15 i ile 20 sine ayrı iki randevu oluşturdum. 15 ini iptal ettim. Dün yaşadığım şehirde sınırlama kaldırıldı. Vali açıklama yapmış yani bize sokağa çıkma yasağı yok artık. 18 i açık olacak. Senin yaşadığın yerde yoksa açık olur.

Ben tatil olur diye 18 i boşalttım. Nereyi birleştirirler diye kestiremedim. 15 i ile 20 sine ayrı iki randevu oluşturdum. 15 ini iptal ettim. Dün yaşadığım şehirde sınırlama kaldırıldı. Vali açıklama yapmış yani bize sokağa çıkma yasağı yok artık. 18 i açık olacak. Senin yaşadığın yerde yoksa açık olur.

Ya beni de ayın 19una çağırdı randevu daha olusturmadim, şimdi bayram da yaklaştı hazirana kalır diye korkuyorum ne yapsam 🙄
2 tane pruloton iğne yazmıştı bugün 2.vurdum haftaya salı günü gidecektim yani.

Bu vitamini kullanan var mı? Ben aslında ferumforte kullanıyordum tok içiyordum. Doktor buna geçtik dedi ve yazdi bunu, şimdi ilacımı alacaktım ama üstünde aç yazıyor? Siz nasıl iciyorsunuz? 15892743217614781848532784645081.jpg

Bu vitamini kullanan var mı? Ben aslında ferumforte kullanıyordum tok içiyordum. Doktor buna geçtik dedi ve yazdi bunu, şimdi ilacımı alacaktım ama üstünde aç yazıyor? Siz nasıl iciyorsunuz? Eki Görüntüle 2634053
bazı demir ilaçları aç içilince emilimi iyi oluyor. ben gece tuvalete kalktığımda içiyorum daha iyi oluyor. benimki gyneferron senin aldığında b vitamini var ekstra olarak.

Ya beni de ayın 19una çağırdı randevu daha olusturmadim, şimdi bayram da yaklaştı hazirana kalır diye korkuyorum ne yapsam 🙄
2 tane pruloton iğne yazmıştı bugün 2.vurdum haftaya salı günü gidecektim yani.
Ben proluton u virüs çıktığından beri çok aksattım 😢 mutlaka al canım o boşluk günlerinden birine. Benimki bayram sonrasına kalma çok geç olur dedi mutlaka bayram öncesi gel dedi. 18 ine senin orda da yasak kalktı sanırım. Yinede garanti olsun diye 20 sine alıver.

Birde kızlar ben giysi olarak hep 0-3 aylık aldım. İkişer tane onlu hastane çıkışı, birer tane beşli hastane çıkışı. Tekli iç dış zıbından iki şer tane set dışında tekli aldım. Çıtçıt badi aldım. 0-3 aylık pijama aldım. 0-3 aylık birer tane tekli alt pijama aldım. İki tane Müslin battaniye. İkişer tane böyle süslü tulum aldık. Annem göbeği düşüp tamamen iyileşene kadar ( 1 ay falan dedi) hastane çıkışları yeterli oluyor dedi. Sonrasında temmuz ayında çıtçıt badi yeterli olur dedi. Eylül ayında gidip kışlık alırsın dedi. Bizde ulaşım sorunu falan yok. Civil ebebek evime yakın. 3-6 aylık bile aldırmadı. Çoğu giyinmeden kalıyor dedi. Ben yinede alt üst takım alacağım sanırım 3-6 aylık burda Eylül ekim de sıcak olur. Gücümü toplayıp son bir defa ebebek e gitmem lazım 😂
Canım ben de 0-3 ay arası baya aldım galiba 🙈 Şubat'ta ebebekte indirim varken 20 TL'ye çok güzel cicili tulumlar almıştım. Ayrıca alt üst takım da almıştım. 2 tane beşli hastane çıkışı aldım. Ben 0-3 ay arası 10 tane çıtçıtlı zıbın aldım 🤣 bu zibinlarin 6 tanesi uzun kollu 4 tanesi tişört şeklinde. Yaza denk gelmesine rağmen yenidoğan bebek üşür diye düşünüyorum ilk üç ay.

Canım ben de 0-3 ay arası baya aldım galiba 🙈 Şubat'ta ebebekte indirim varken 20 TL'ye çok güzel cicili tulumlar almıştım. Ayrıca alt üst takım da almıştım. 2 tane beşli hastane çıkışı aldım. Ben 0-3 ay arası 10 tane çıtçıtlı zıbın aldım 🤣 bu zibinlarin 6 tanesi uzun kollu 4 tanesi tişört şeklinde. Yaza denk gelmesine rağmen yenidoğan bebek üşür diye düşünüyorum ilk üç ay.
Benim hep 0-3 bizde tişört şeklinde alacağız birkaç tane daha. Ama ebebek te çok güzel şeyler gelmişti

Bu vitamini kullanan var mı? Ben aslında ferumforte kullanıyordum tok içiyordum. Doktor buna geçtik dedi ve yazdi bunu, şimdi ilacımı alacaktım ama üstünde aç yazıyor? Siz nasıl iciyorsunuz? Eki Görüntüle 2634053
Ben sadace gynoferon içiyorum doktor gece yatarken iç demişti öyle devam ediyorum demir depom düşmüştü son tahlillerde normal çıktı

Back