- 5 Ocak 2018
- 2.506
- 1.960
- 83
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #6.501
Bende koltukalti alcam canim biraz buyuyunce olctrmez artik o zamn kulaktan alirimEn iyi kulaktan ölçenler diyolar braun thermoscan var mesela ama pahalı geldi bana ondan mecbur yine koltukaltı olanını tercih ettim artık. İdare ettirir heralde
Ben ayri ayri aldim canim istediklerimi aspirator bunlari sevmedim farkli aldim otri bebeninKızlar bu bakım setleri gercekten gerekli mi?
Yeter bende gecelik olunca senin gibi olacak. Sadece spor pijama alsam mı diye gidip geliyorum.Bende bi tane gecelik aldım yeter sanırım 2 tanede pijama takımı
Ben hazirladim canimKızlar bir sorum daha olacak. Hastane cantasını hazırlamayı düşünüyorum da şu sıralar. Sizler hazırladınız mı? Paylasırsanız ne guzel olur
Kendime bir pijama bir gecelik koymayı düşünüyorum. Bir pijama daha eklesem mi acaba lazım olur mu?
Set aldım ama bende aspiratörünü beğenmedim. Ayrıca aldık onu yeniden.Ben ayri ayri aldim canim istediklerimi aspirator bunlari sevmedim farkli aldim otri bebenin
Evet setin icindeki cok kullanissiz canimSet aldım ama bende aspiratörünü beğenmedim. Ayrıca aldık onu yeniden.
Ne olduğunu anlayamadık ki şeklide bir garipEvet setin icindeki cok kullanissiz canim
Teşekkür ederim canım yazdığın içinBen hazirladim canimiki tane onden dugmeli pjama, ped, hasta bezi,gogus ucu kremi, gogus pedi, iki tane sutyen birisi emzirme, 3 tane alt ic camasiri, atlet, terlik,havlu, bir tane 10 lu hastane cikisi, bir tane 5 li zibin set, muslin ortu puset icin, birtane nohut battaniye , penye battaniye set icinde var zaten, agiz mendili 3 tane, bez,alt bakim ortusu, islak mendil, pisik kremi , sifir kollu zibin atlet 3 tane
Bende hortumlu olanlardan almak istiyorum bunlar iyi cekmiyormus. Tarak seti aldın mı peki? Normal bebek tırnak makası yeter mi acaba setlerde makas tarzı bişey var(ne işe yaradığını da bilmiyorumBen ayri ayri aldim canim istediklerimi aspirator bunlari sevmedim farkli aldim otri bebenin
Bende lohusa pijaması geceliği almıstım beyaz. Sonra içim rahat etmedi bir tane de trendyoldan düğmeli sipariş verdim gelmedi daha onu beklıyorum. Ne de olsa evdeyiz sürekli gelen giden yok giyilir diye düşünüyorumYeter bende gecelik olunca senin gibi olacak. Sadece spor pijama alsam mı diye gidip geliyorum.
battaniyelerini falan annem dikti canım zıbında takımların içinde vardı ayrıda aldım böyle daha mantıklı oldu gibimüslinlerde aldım yetmezse bakarım artık, sadece şu yenidoğan zıbınlarından yok
Makasla bugün etiketlerini kestim işe yaradıTeşekkür ederim canım yazdığın içinbir 10 lü bi beşli yeter mi acaba
Bende hortumlu olanlardan almak istiyorum bunlar iyi cekmiyormus. Tarak seti aldın mı peki? Normal bebek tırnak makası yeter mi acaba setlerde makas tarzı bişey var(ne işe yaradığını da bilmiyorum) törpü filan var gerekli mi acaba
Bende lohusa pijaması geceliği almıstım beyaz. Sonra içim rahat etmedi bir tane de trendyoldan düğmeli sipariş verdim gelmedi daha onu beklıyorum. Ne de olsa evdeyiz sürekli gelen giden yok giyilir diye düşünüyorum
Kızlar bir sorum daha olacak. Hastane cantasını hazırlamayı düşünüyorum da şu sıralar. Sizler hazırladınız mı? Paylasırsanız ne guzel olur
Kendime bir pijama bir gecelik koymayı düşünüyorum. Bir pijama daha eklesem mi acaba lazım olur mu?
Bence yeter canim zaten bir gun kkalcaz bir sikinti olmzsa insallahTeşekkür ederim canım yazdığın içinbir 10 lü bi beşli yeter mi acaba
Bende hortumlu olanlardan almak istiyorum bunlar iyi cekmiyormus. Tarak seti aldın mı peki? Normal bebek tırnak makası yeter mi acaba setlerde makas tarzı bişey var(ne işe yaradığını da bilmiyorum) törpü filan var gerekli mi acaba
Bende lohusa pijaması geceliği almıstım beyaz. Sonra içim rahat etmedi bir tane de trendyoldan düğmeli sipariş verdim gelmedi daha onu beklıyorum. Ne de olsa evdeyiz sürekli gelen giden yok giyilir diye düşünüyorum
O ağızla çekenlerden ayrıca alcam bende bu işe yaramazsa diyeEvet setin icindeki cok kullanissiz canim
Bizde bununla Bruno arasında kaldık. Deniz suyu, yedek başlıkları, kendisi üçlü olarak geldi.Burun aspiratörü bende çok kullanmadım. Daha çok izotonik deniz suyu daha kullanışlı. Mutlaka bulundurun bence. Tıkanmış bebeğin burnuna birer damla bırakıp bebeği yüz üstü çevirince zaten burnu su gibi akıyor.
Eki Görüntüle 2633836
Bizde bununla Bruno arasında kaldık. Deniz suyu, yedek başlıkları, kendisi üçlü olarak geldi.
Taragı hangi marka aldın yumusak mı canım?Bence yeter canim zaten bir gun kkalcaz bir sikinti olmzsa insallahben tarak ikili aldim canim bir fircali biri normal , tirnak makasi, otri bebenin hortumlu aspratorunu aldim 10 lu yedek uclu indirimdydi
Siyah incinin aldım ben 60 tlydi yanlış hatırlamıyorsam.Makasla bugün etiketlerini kestim işe yaradıbende bakacağım bu gecelik işine düğmeli hiç düşünmedim.
Nuk aldim canim cok guzel yumusacikTaragı hangi marka aldın yumusak mı canım?
Siyah incinin aldım ben 60 tlydi yanlış hatırlamıyorsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?