Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Kızlar bir sorum daha olacak. Hastane cantasını hazırlamayı düşünüyorum da şu sıralar. Sizler hazırladınız mı? Paylasırsanız ne guzel olur 😍
Kendime bir pijama bir gecelik koymayı düşünüyorum. Bir pijama daha eklesem mi acaba lazım olur mu?
Ben hazirladim canim :-) iki tane onden dugmeli pjama, ped, hasta bezi,gogus ucu kremi, gogus pedi, iki tane sutyen birisi emzirme, 3 tane alt ic camasiri, atlet, terlik,havlu, bir tane 10 lu hastane cikisi, bir tane 5 li zibin set, muslin ortu puset icin, birtane nohut battaniye , penye battaniye set icinde var zaten, agiz mendili 3 tane, bez,alt bakim ortusu, islak mendil, pisik kremi , sifir kollu zibin atlet 3 tane

Ben hazirladim canim :-) iki tane onden dugmeli pjama, ped, hasta bezi,gogus ucu kremi, gogus pedi, iki tane sutyen birisi emzirme, 3 tane alt ic camasiri, atlet, terlik,havlu, bir tane 10 lu hastane cikisi, bir tane 5 li zibin set, muslin ortu puset icin, birtane nohut battaniye , penye battaniye set icinde var zaten, agiz mendili 3 tane, bez,alt bakim ortusu, islak mendil, pisik kremi , sifir kollu zibin atlet 3 tane
Teşekkür ederim canım yazdığın için🤗 bir 10 lü bi beşli yeter mi acaba
Ben ayri ayri aldim canim istediklerimi aspirator bunlari sevmedim farkli aldim otri bebenin
Bende hortumlu olanlardan almak istiyorum bunlar iyi cekmiyormus. Tarak seti aldın mı peki? Normal bebek tırnak makası yeter mi acaba setlerde makas tarzı bişey var(ne işe yaradığını da bilmiyorum😂) törpü filan var gerekli mi acaba 🧐
Yeter bende gecelik olunca senin gibi olacak. Sadece spor pijama alsam mı diye gidip geliyorum. 😅
Bende lohusa pijaması geceliği almıstım beyaz. Sonra içim rahat etmedi bir tane de trendyoldan düğmeli sipariş verdim gelmedi daha onu beklıyorum. Ne de olsa evdeyiz sürekli gelen giden yok giyilir diye düşünüyorum

battaniyelerini falan annem dikti canım zıbında takımların içinde vardı ayrıda aldım böyle daha mantıklı oldu gibi :KK200: müslinlerde aldım yetmezse bakarım artık, sadece şu yenidoğan zıbınlarından yok

İçin rahat olsun, aslında herkes şöyle düşünsün, evet ilk zamanlar bütün Bebeklerde olmasa da, kusma ve sıvı kaka nedeniyle üst değiştirme sık sık olabilir yani giydirip kullandıkça size daha kullanışlı olan giysileri alabilirsiniz sonradan.

Bende hortumlu olanlardan almak istiyorum bunlar iyi cekmiyormus. Tarak seti aldın mı peki? Normal bebek tırnak makası yeter mi acaba setlerde makas tarzı bişey var(ne işe yaradığını da bilmiyorum😂) törpü filan var gerekli mi acaba 🧐

Bende lohusa pijaması geceliği almıstım beyaz. Sonra içim rahat etmedi bir tane de trendyoldan düğmeli sipariş verdim gelmedi daha onu beklıyorum. Ne de olsa evdeyiz sürekli gelen giden yok giyilir diye düşünüyorum
Makasla bugün etiketlerini kestim işe yaradı 😂😂bende bakacağım bu gecelik işine düğmeli hiç düşünmedim.

Kızlar bir sorum daha olacak. Hastane cantasını hazırlamayı düşünüyorum da şu sıralar. Sizler hazırladınız mı? Paylasırsanız ne guzel olur 😍
Kendime bir pijama bir gecelik koymayı düşünüyorum. Bir pijama daha eklesem mi acaba lazım olur mu?

Kizlar paylașmiș çoğu şeyi ben sadece ek olarak şunu tavsiye ederim. Emzirme sütyeni değilde emzirme atleti ilk başta daha mantıklı.
Bide kendine bakım olarak makyaj, diş fırçası VS, kahve, emzirme cayi isteğe göre.

Bence yeter canim zaten bir gun kkalcaz bir sikinti olmzsa insallah :-) ben tarak ikili aldim canim bir fircali biri normal , tirnak makasi, otri bebenin hortumlu aspratorunu aldim 10 lu yedek uclu indirimdydi

Screenshot_20200511_221705_com.android.chrome.jpg
Bide sizinle bunu da paylaşım kizlar🤗 bu tek taraflı çıtcit olan tulumlar pratik değil, aşağıdaki resim de ise, çıt citlar iki taraflı Çok daha kolay oluyor Bezi değiştirirken..
Screenshot_20200511_221551_com.android.chrome.jpg

Burun aspiratörü bende çok kullanmadım. Daha çok izotonik deniz suyu daha kullanışlı. Mutlaka bulundurun bence. Tıkanmış bebeğin burnuna birer damla bırakıp bebeği yüz üstü çevirince zaten burnu su gibi akıyor.
Eki Görüntüle 2633836
Bizde bununla Bruno arasında kaldık. Deniz suyu, yedek başlıkları, kendisi üçlü olarak geldi.

Bence yeter canim zaten bir gun kkalcaz bir sikinti olmzsa insallah :-) ben tarak ikili aldim canim bir fircali biri normal , tirnak makasi, otri bebenin hortumlu aspratorunu aldim 10 lu yedek uclu indirimdydi
Taragı hangi marka aldın yumusak mı canım?
Makasla bugün etiketlerini kestim işe yaradı 😂😂bende bakacağım bu gecelik işine düğmeli hiç düşünmedim.
Siyah incinin aldım ben 60 tlydi yanlış hatırlamıyorsam.

Back