- 13 Nisan 2018
- 2.169
- 2.383
- 133
- Konu Sahibi Minnaklarimm
- #6.481
yamuna markayı bulamadım bulduysan link atar mısın canım baktığım owli idiHngi marka alcksin canim yamuna cok iyymis ama cok pahali bir korseye o kdr vermeye gerek vrmiki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yamuna markayı bulamadım bulduysan link atar mısın canım baktığım owli idiHngi marka alcksin canim yamuna cok iyymis ama cok pahali bir korseye o kdr vermeye gerek vrmiki
aynen canım bu setin içindeydi denedik çalışıyorKoltukalti olandan dimi canim
bende geçen gün baktım aldıklarıma baya bişey almışım iki çocuk kirletirler diyeBirde kızlar ben giysi olarak hep 0-3 aylık aldım. İkişer tane onlu hastane çıkışı, birer tane beşli hastane çıkışı. Tekli iç dış zıbından iki şer tane set dışında tekli aldım. Çıtçıt badi aldım. 0-3 aylık pijama aldım. 0-3 aylık birer tane tekli alt pijama aldım. İki tane Müslin battaniye. İkişer tane böyle süslü tulum aldık. Annem göbeği düşüp tamamen iyileşene kadar ( 1 ay falan dedi) hastane çıkışları yeterli oluyor dedi. Sonrasında temmuz ayında çıtçıt badi yeterli olur dedi. Eylül ayında gidip kışlık alırsın dedi. Bizde ulaşım sorunu falan yok. Civil ebebek evime yakın. 3-6 aylık bile aldırmadı. Çoğu giyinmeden kalıyor dedi. Ben yinede alt üst takım alacağım sanırım 3-6 aylık burda Eylül ekim de sıcak olur. Gücümü toplayıp son bir defa ebebek e gitmem lazım![]()
dikkat et canım artık yorma kendini son haftalarKızlar bugün dermatoloji doktoruna gittim. Testlerimi de götürmüştüm. Alerji testini araştırma hastanesinde vermemin iyi olacağını söyledi. Kan testlerinden gebelikte olabilen safranın zorlanmasıyla alakalı olduğunu söyledi. Bu hafta ne vitamin ilacı içtim nede doğru düzgün beslenebildim. Serin yerde kalmam gerektiğini ve bol su içmem gerektiğini belirtti. Ordan çıkıp civile ebebek e gittik. Çok yoruldum toplam 2 saatlik dışarı çıkma pert etti beni. Bir sefer daha ancak çıkarım çok az birşey kaldı onlarıda aldım mı uzun süreli dışarı çıkmam artık. Ayaklarım ağrıyor![]()
bende geçen gün baktım aldıklarıma baya bişey almışım iki çocuk kirletirler diyesadece iç zıbın yok göbeği düşene kadar giydirmelik ona bakıcam
bide biz hiç 10 lu set almadık gerek yok diye ayrı ayrı 5li 3 lü öyle aldık
battaniyelerini falan annem dikti canım zıbında takımların içinde vardı ayrıda aldım böyle daha mantıklı oldu gibi10lunun farkı genelde battaniyesi takım olması. Ve bir atlet bir t-shirt zıbınin olmasi, ayrıca mendili de oluyor.
Ben de ikiz bekleseydin 5li.den almayı tercih ederimdim
Link atamdm canim da yamunakorse.com adresiyamuna markayı bulamadım bulduysan link atar mısın canım baktığım owli idi
En iyi kulaktan ölçenler diyolar braun thermoscan var mesela ama pahalı geldi bana ondan mecbur yine koltukaltı olanını tercih ettim artık. İdare ettirir heraldeKizlar bide ates olceri koltukalti mi altiniz tabnca mi bana tabancalar saglikli gelmiyor
Bu konu da bende muzdaribim ya yeter mi yetmez mi sürekli aklımda.Birde kızlar ben giysi olarak hep 0-3 aylık aldım. İkişer tane onlu hastane çıkışı, birer tane beşli hastane çıkışı. Tekli iç dış zıbından iki şer tane set dışında tekli aldım. Çıtçıt badi aldım. 0-3 aylık pijama aldım. 0-3 aylık birer tane tekli alt pijama aldım. İki tane Müslin battaniye. İkişer tane böyle süslü tulum aldık. Annem göbeği düşüp tamamen iyileşene kadar ( 1 ay falan dedi) hastane çıkışları yeterli oluyor dedi. Sonrasında temmuz ayında çıtçıt badi yeterli olur dedi. Eylül ayında gidip kışlık alırsın dedi. Bizde ulaşım sorunu falan yok. Civil ebebek evime yakın. 3-6 aylık bile aldırmadı. Çoğu giyinmeden kalıyor dedi. Ben yinede alt üst takım alacağım sanırım 3-6 aylık burda Eylül ekim de sıcak olur. Gücümü toplayıp son bir defa ebebek e gitmem lazım![]()
Kızlar bu bakım setleri gercekten gerekli mi?aynen canım bu setin içindeydi denedik çalışıyor![]()
Annem ısrarla alma diyor strese sokuyor beni. Bende yeter mi yetmez mi diye kafayı kıracam. Yakın zamanda yiğenim doğdu bir çocuğunu giyemedi laftan anla diyoBu konu da bende muzdaribim ya yeter mi yetmez mi sürekli aklımda.
Yenidoğan;
10 lu bir tane
5 li 2 tane
2 tane de yenidoğan zıbın var.
0-3 ay;
2 tane tulum
3 tane zıbın
1 takım
3-6 ay;
3 tane alt üst takım
2 tane tulum
2 tane zıbın aldım şimdilik.
Yenidoğan yeter mi acaba? Biraz toparlanınca alınır zaten diye düşünüyorum.
Ben pazar gününe hazırlamış olacağım. Bende gecelik alacağım. Sezeryanda pijama olmuyormuş. Annem aldı bana süslü püslü evde giyerim onu. Şimdi gecelik alacağım.Kızlar bir sorum daha olacak. Hastane cantasını hazırlamayı düşünüyorum da şu sıralar. Sizler hazırladınız mı? Paylasırsanız ne guzel olur
Kendime bir pijama bir gecelik koymayı düşünüyorum. Bir pijama daha eklesem mi acaba lazım olur mu?
Bende giyilmez diye düşünüyorum ondan ekstra alamıyorum. Ama zıbın az yani o kesin alırım bakalım. Seninde ikiz ya zıbın cok lazım oluyormus. E bebekte 5 al 4 öde iyi oluyor.Annem ısrarla alma diyor strese sokuyor beni. Bende yeter mi yetmez mi diye kafayı kıracam. Yakın zamanda yiğenim doğdu bir çocuğunu giyemedi laftan anla diyobende alt üst kıyafet, çorap, penye battaniye alıp bitireceğim o an duruma göre eşimle annem gider alır.
Aslında hangisiyle rahat ediliyorsa onu daha cok götür deniliyor bende bir tane gecelik koydum genelde pijama kullanırım bağ kısmı ayarlanabilir olduktan sonra amelıyat yeri için sıkıntı olacagını zannetmıyorum yaBen pazar gününe hazırlamış olacağım. Bende gecelik alacağım. Sezeryanda pijama olmuyormuş. Annem aldı bana süslü püslü evde giyerim onu. Şimdi gecelik alacağım.
Kışlık almışım ben mesela çok güzel hiç göbeğim zorlanmadı. Lastikli, alınan da onun yazlığı yinede bir tanede gecelik koyarım.Aslında hangisiyle rahat ediliyorsa onu daha cok götür deniliyor bende bir tane gecelik koydum genelde pijama kullanırım bağ kısmı ayarlanabilir olduktan sonra amelıyat yeri için sıkıntı olacagını zannetmıyorum ya
Kayınvalidem 10 tane almışBende giyilmez diye düşünüyorum ondan ekstra alamıyorum. Ama zıbın az yani o kesin alırım bakalım. Seninde ikiz ya zıbın cok lazım oluyormus. E bebekte 5 al 4 öde iyi oluyor.
Yorumlarında insanların kullandığını okudum zaten tırnak makası tarak burun aspiratörü falan var kullanılabilecek şeyler olduğunu düşünüyorumKızlar bu bakım setleri gercekten gerekli mi?
Bende bi tane gecelik aldım yeter sanırım 2 tanede pijama takımıBen pazar gününe hazırlamış olacağım. Bende gecelik alacağım. Sezeryanda pijama olmuyormuş. Annem aldı bana süslü püslü evde giyerim onu. Şimdi gecelik alacağım.