- 17 Eylül 2019
- 999
- 1.721
- 63
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #6.461
Belki benim drum dikkatli davraniyor hem ikiz hem tup bebek bide benim yasimda var. Haftaya gidecem bakalim ne diyecek. Is yerimde ne olacagi belli degil eger patronum evden calisma kabul ederse calisabilir alcam yoksa izinime cikarim artikBenimki 22 Haziran a kadar çalışabilir raporu verdi canım. Yani 7 hafta. Ama buna o karar veremez ki yönetmelik var. 3 hafta kesin evde oturmak zorundayız. 7 si aktarılacak. Ne kadar sorun oldu hamilelerin şu izin işi herkes farkı bir şey diyor
Olabilir canım.Belki benim drum dikkatli davraniyor hem ikiz hem tup bebek bide benim yasimda var. Haftaya gidecem bakalim ne diyecek. Is yerimde ne olacagi belli degil eger patronum evden calisma kabul ederse calisabilir alcam yoksa izinime cikarim artik
Aralarındaki fark ne kadar canım. Büyüyorlar bende 27+3 gitmiştim. Bana o gün vurdu. İçim biraz daha rahat hayırlısı ile 34 ü atlatsakbu gün kontrolüme gittim. bebişler 1000 gr mın üstüne çıkmış. 27 haftayla uyumlu görünüyolarmış. celeston ciğer geliştiren iğne 30 . haftada yapılır dedi.
Maşallah bebislerine canimbu gün kontrolüme gittim. bebişler 1000 gr mın üstüne çıkmış. 27 haftayla uyumlu görünüyolarmış. celeston ciğer geliştiren iğne 30 . haftada yapılır dedi.
masşallah kuzulara ben sormadım hiç ciğer geliştirici bi sonraki kontrolde sorarım artıkbu gün kontrolüme gittim. bebişler 1000 gr mın üstüne çıkmış. 27 haftayla uyumlu görünüyolarmış. celeston ciğer geliştiren iğne 30 . haftada yapılır dedi.
az kaldı canım senin 34 de ne kaldıki şurda maşallahAralarındaki fark ne kadar canım. Büyüyorlar bende 27+3 gitmiştim. Bana o gün vurdu. İçim biraz daha rahat hayırlısı ile 34 ü atlatsak
Bende daha yaptirmadim bakalim haftaya yapacak mi tedbir amacla 30.haftada yapsin isterimbu gün kontrolüme gittim. bebişler 1000 gr mın üstüne çıkmış. 27 haftayla uyumlu görünüyolarmış. celeston ciğer geliştiren iğne 30 . haftada yapılır dedi.
kiloları 20 gr fark var oğlanın. diğer gibi aynılar hafta olarak. 27 ile uyumlular. inşallah 37 yi görürüz.Aralarındaki fark ne kadar canım. Büyüyorlar bende 27+3 gitmiştim. Bana o gün vurdu. İçim biraz daha rahat hayırlısı ile 34 ü atlatsak
Onu bnde merak ediyorum acaba ne zamn takabiliriz biliyomusunKızlar bişey sormak istiyorum doğum sonrası için korse alan yada araştıran oldumu hiç ben owli ye baktım ama bazıları iyi bazıları çok kötü demiş emin olamadım
babyjem bakım seti aldık canım biz onun içinde ateş ölçerde vardı ilk başta onu kullanmayı düşünüyoruz eğer lazım olursa duruma göre diğerlerine bakıcaz fiyatlar çok uçuk şu andaKizlar bide ates olceri koltukalti mi altiniz tabnca mi bana tabancalar saglikli gelmiyor
baktığım korsenin yorumunda sezeryanden sonra 3. gün kullanmaya başladım yazmıştı birisi tam olarak bende bilemiyorum amaOnu bnde merak ediyorum acaba ne zamn takabiliriz biliyomusun
İnşallah canım inşallahkiloları 20 gr fark var oğlanın. diğer gibi aynılar hafta olarak. 27 ile uyumlular. inşallah 37 yi görürüz.
Bizde set içinde aldık. Bugün Braun un koltuk altısı 90 küsüre düşmüştü e bebek mağazasında. Bizim aldığımız zaman pahalıydı.Kizlar bide ates olceri koltukalti mi altiniz tabnca mi bana tabancalar saglikli gelmiyor
Koltukalti olandan dimi canimbabyjem bakım seti aldık canım biz onun içinde ateş ölçerde vardı ilk başta onu kullanmayı düşünüyoruz eğer lazım olursa duruma göre diğerlerine bakıcaz fiyatlar çok uçuk şu anda
Hngi marka alcksin canim yamuna cok iyymis ama cok pahali bir korseye o kdr vermeye gerek vrmikibaktığım korsenin yorumunda sezeryanden sonra 3. gün kullanmaya başladım yazmıştı birisi tam olarak bende bilemiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?