Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Benimki 22 Haziran a kadar çalışabilir raporu verdi canım. Yani 7 hafta. Ama buna o karar veremez ki yönetmelik var. 3 hafta kesin evde oturmak zorundayız. 7 si aktarılacak. Ne kadar sorun oldu hamilelerin şu izin işi herkes farkı bir şey diyor 🤷
Belki benim drum dikkatli davraniyor hem ikiz hem tup bebek bide benim yasimda var. Haftaya gidecem bakalim ne diyecek. Is yerimde ne olacagi belli degil eger patronum evden calisma kabul ederse calisabilir alcam yoksa izinime cikarim artik

bu gün kontrolüme gittim. bebişler 1000 gr mın üstüne çıkmış. 27 haftayla uyumlu görünüyolarmış. celeston ciğer geliştiren iğne 30 . haftada yapılır dedi.
Aralarındaki fark ne kadar canım. Büyüyorlar bende 27+3 gitmiştim. Bana o gün vurdu. İçim biraz daha rahat hayırlısı ile 34 ü atlatsak 🙏🙏🙏

bu gün kontrolüme gittim. bebişler 1000 gr mın üstüne çıkmış. 27 haftayla uyumlu görünüyolarmış. celeston ciğer geliştiren iğne 30 . haftada yapılır dedi.
Maşallah bebislerine canim🤗 bizde Allah nasib ederse persembe gidicez cok heycanlandm oğlusumu cok özledim 😍

Kızlar bişey sormak istiyorum doğum sonrası için korse alan yada araştıran oldumu hiç ben owli ye baktım ama bazıları iyi bazıları çok kötü demiş emin olamadım

Kizlar bide ates olceri koltukalti mi altiniz tabnca mi bana tabancalar saglikli gelmiyor
babyjem bakım seti aldık canım biz onun içinde ateş ölçerde vardı ilk başta onu kullanmayı düşünüyoruz eğer lazım olursa duruma göre diğerlerine bakıcaz fiyatlar çok uçuk şu anda

Kızlar bugün dermatoloji doktoruna gittim. Testlerimi de götürmüştüm. Alerji testini araştırma hastanesinde vermemin iyi olacağını söyledi. Kan testlerinden gebelikte olabilen safranın zorlanmasıyla alakalı olduğunu söyledi. Bu hafta ne vitamin ilacı içtim nede doğru düzgün beslenebildim. Serin yerde kalmam gerektiğini ve bol su içmem gerektiğini belirtti. Ordan çıkıp civile ebebek e gittik. Çok yoruldum toplam 2 saatlik dışarı çıkma pert etti beni. Bir sefer daha ancak çıkarım çok az birşey kaldı onlarıda aldım mı uzun süreli dışarı çıkmam artık. Ayaklarım ağrıyor 😢

Birde kızlar ben giysi olarak hep 0-3 aylık aldım. İkişer tane onlu hastane çıkışı, birer tane beşli hastane çıkışı. Tekli iç dış zıbından iki şer tane set dışında tekli aldım. Çıtçıt badi aldım. 0-3 aylık pijama aldım. 0-3 aylık birer tane tekli alt pijama aldım. İki tane Müslin battaniye. İkişer tane böyle süslü tulum aldık. Annem göbeği düşüp tamamen iyileşene kadar ( 1 ay falan dedi) hastane çıkışları yeterli oluyor dedi. Sonrasında temmuz ayında çıtçıt badi yeterli olur dedi. Eylül ayında gidip kışlık alırsın dedi. Bizde ulaşım sorunu falan yok. Civil ebebek evime yakın. 3-6 aylık bile aldırmadı. Çoğu giyinmeden kalıyor dedi. Ben yinede alt üst takım alacağım sanırım 3-6 aylık burda Eylül ekim de sıcak olur. Gücümü toplayıp son bir defa ebebek e gitmem lazım 😂

Back