- 30 Haziran 2019
- 643
- 638
- 53
- Konu Sahibi Minnaklarimm
- #6.441
Kızlar benim karnım yamuk ya. Bebeğin nerde nasıl durabildiğini görebilecek kadar bi tarafı tümsek bi tarafı basık özellikle uzanırken. İkizlerde olmayabilir ama Sizin de öyle mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşimde bu durum psikolojiye dönüşüyor. İki hafta falan oluyor ben ölçtüm ver birde ben ölçeyim dedi. 13/9 çıktı aa niye böyle oldu dedi, bende normaldir yani sonuçta sen hamile değilsin, çıkarda inerde bir şey olmaz dedim. Neyse taktı kafaya yarım saat sonra bir daha ölçtü 14 /9 aha git gide artıyor dedi. Bir şey demedimMümkün olduğu kadar tuzu bıraktım ekmek bile nefsim için sadece kucuk bir dilim şeklinde pide başka da bir şey yok ama psikolojik oldu sanirim kafa orda olunca hep yüksek çıkıyor.virus yüzünden evlerde kaldık yapacak bir şey olmayınca da kafa dagilmiyor![]()
Canim benimde öyle bazen sağ taraf daha yüksek duruyo bazen sol ama genelde sağ yüksek duruyo ayaktayken değil uzandigimda belli oluyoKızlar benim karnım yamuk ya. Bebeğin nerde nasıl durabildiğini görebilecek kadar bi tarafı tümsek bi tarafı basık özellikle uzanırken. İkizlerde olmayabilir ama Sizin de öyle mi
Ben seviyorum canım merak etme ikizlerin arkasındayımYa ben de onu diyorum canım iyiyiz biz sevin bizi![]()
Ya çok güldüm eşlerimiz bizden daha çok hamile. Benim de bir yerim ağrımasın hemen onun da ağrıyor. Galiba bizden çok etkileniyorlar babalar dokuz doğurur misaliEşimde bu durum psikolojiye dönüşüyor. İki hafta falan oluyor ben ölçtüm ver birde ben ölçeyim dedi. 13/9 çıktı aa niye böyle oldu dedi, bende normaldir yani sonuçta sen hamile değilsin, çıkarda inerde bir şey olmaz dedim. Neyse taktı kafaya yarım saat sonra bir daha ölçtü 14 /9 aha git gide artıyor dedi. Bir şey demedimbir saat boyunca saate baktı alete baktı bu son dedi bakayım tamam dedi. 16/10 u görünce ben gidiyorum dedi nereye dedim acile. Tövbe yarabbim kendi kendine stres yapa yapa artırdı neyse gitti stresten olmuş dediler. Bir hap vermişler. Kulaktan olan alette 13/8 olunca eve yollamışlar.
Takıntı yapmadan ölçmek lazım.
Canim benimde öyle bazen sağ taraf daha yüksek duruyo bazen sol ama genelde sağ yüksek duruyo ayaktayken değil uzandigimda belli oluyo![]()
Evet dünde bende kaşınıyorum diyordu cinnet geçireceğim az kaldıYa çok güldüm eşlerimiz bizden daha çok hamile. Benim de bir yerim ağrımasın hemen onun da ağrıyor. Galiba bizden çok etkileniyorlar babalar dokuz doğurur misali![]()
Benimde oyle canimKızlar benim karnım yamuk ya. Bebeğin nerde nasıl durabildiğini görebilecek kadar bi tarafı tümsek bi tarafı basık özellikle uzanırken. İkizlerde olmayabilir ama Sizin de öyle mi
Hic bilmiyorum ki canmKardiyakarrest90 benim otururken ve ayaktayken de öyle. Hele şu sıralar bariz sol ya da sağ tarafım yüksek duruyor. Niye öyle oluyor acaba. Bir tarafa mi yigiiyor acaba
Alabilirsin canım ben de 31+6 da gitmiştim haftasonuna denk geliyor diyeŞu çalışabilir ya da çalışamaz raporunu 31+6 da alabilir miyim acaba ona göre randevu alsam. Benim Şansıma 32+0 19 mayıs tatile denk geliyo. Bi bilginiz var mı
Ben seviyorum canım merak etme ikizlerin arkasındayım![]()
Ben 30+2 de aldım raporu. İdareye de verdim bir sorun olmadı.Şu çalışabilir ya da çalışamaz raporunu 31+6 da alabilir miyim acaba ona göre randevu alsam. Benim Şansıma 32+0 19 mayıs tatile denk geliyo. Bi bilginiz var mı
Eşimde bu durum psikolojiye dönüşüyor. İki hafta falan oluyor ben ölçtüm ver birde ben ölçeyim dedi. 13/9 çıktı aa niye böyle oldu dedi, bende normaldir yani sonuçta sen hamile değilsin, çıkarda inerde bir şey olmaz dedim. Neyse taktı kafaya yarım saat sonra bir daha ölçtü 14 /9 aha git gide artıyor dedi. Bir şey demedimbir saat boyunca saate baktı alete baktı bu son dedi bakayım tamam dedi. 16/10 u görünce ben gidiyorum dedi nereye dedim acile. Tövbe yarabbim kendi kendine stres yapa yapa artırdı neyse gitti stresten olmuş dediler. Bir hap vermişler. Kulaktan olan alette 13/8 olunca eve yollamışlar.
Takıntı yapmadan ölçmek lazım.
Normalde manuelde bile üst üste ölçüm yapıldığında ikinci daha düşük çıkar canm beklemek gerekiyo o yüzden biraz. Seninki dijitalse bi de farklı çıkabilir ondan olabilirBu ben. Ben bebiş için endiselendigimden oldum da eşiniz de sizinle birlikte hamilelik yaşıyor oda ondan oldu sanırım
bir de bu tansiyon aletleri ile üst üste ölçüm yapılınca farklı sonuçlar çıkıyor neden acaba.
Evet konumu bile ölçümü değiştiriyor. Biraz aşağıdan ölç bak yukarı çıkar aleti sonra bir ifade azalıp artıyorBu ben. Ben bebiş için endiselendigimden oldum da eşiniz de sizinle birlikte hamilelik yaşıyor oda ondan oldu sanırım
bir de bu tansiyon aletleri ile üst üste ölçüm yapılınca farklı sonuçlar çıkıyor neden acaba.
Cnm sen calisabilir kac haftalik aldin? Benim drum en fazla 4 haftalik calisabilir rapor vercem demisti. Bende simdilik kararsizim eger evden calismayi kabul ederse alirim yoksa dogum izime cikarim artikBen 30+2 de aldım raporu. İdareye de verdim bir sorun olmadı.
İlkini baz alıyorum bende.dijital hastanelerdeki gibi olanlardan.Normalde manuelde bile üst üste ölçüm yapıldığında ikinci daha düşük çıkar canm beklemek gerekiyo o yüzden biraz. Seninki dijitalse bi de farklı çıkabilir ondan olabilir
Olabilir. İlk ölçümu kabul edeceğiz hep ozaman bu sonuc cikiyorEvet konumu bile ölçümü değiştiriyor. Biraz aşağıdan ölç bak yukarı çıkar aleti sonra bir ifade azalıp artıyordamarı tam hissedip hissetmeme ile ilgili bence.
Benimki 22 Haziran a kadar çalışabilir raporu verdi canım. Yani 7 hafta. Ama buna o karar veremez ki yönetmelik var. 3 hafta kesin evde oturmak zorundayız. 7 si aktarılacak. Ne kadar sorun oldu hamilelerin şu izin işi herkes farkı bir şey diyorCnm sen calisabilir kac haftalik aldin? Benim drum en fazla 4 haftalik calisabilir rapor vercem demisti. Bende simdilik kararsizim eger evden calismayi kabul ederse alirim yoksa dogum izime cikarim artik
Cnm sen calisabilir kac haftalik aldin? Benim drum en fazla 4 haftalik calisabilir rapor vercem demisti. Bende simdilik kararsizim eger evden calismayi kabul ederse alirim yoksa dogum izime cikarim artik