Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

Amin canım amin bende kendimden çok evladını kaybeden annelere yada annesi olmayan çocuklara üzülürüm ☹ hep vardır bir hayırlı zamanı diye düşğndüm kendim için ilk kimyasal gebeliğimde babalar gününden hemen önce öğrenmiştik bugün bebişlerimin tekmesiyle uyandım seneyede sesleriyle uyanmayı nasip etsin Allah hepimize

Evet onlarda var. Bazen her şeyi fazla abartıyoruz diye düşünüyorum. Tüketici çılgınlığı yüzünden oluyor. Amin canım amin

Yok yok kurtarmıcak ikizler erkeğini bilmiyorum ama kadını ben inatçı gülerken aglar asabi ama iyi yönlerimiz de var aaa lütfen
Hiç böyle yakın çevremde yok inan bu milletin aaa ikizler mi demesi yüzünden oldu. İkizler olmasında falan derdim ama işte Allah ben aslan burcuyum en azından onlarda yaz çocuğu babamız balık

Topiğin yarısından fazlası haziranda doğuracak gibi bir his var içimde ama hadi hayırlısı

Ay demee benim adet tarihine göre 22 Temuz. Bebek 1 hafta önde. +sezeryanı da 1 hafta öne çeksek Temuzun 10u gibi hissediyorum. 6 Temuz evlilik yıl dönümü 8yil bitmiş olacak belki aynı güne denk gelir

Bu arada kızlar hala göğüs pompası araştiranlara kendi kullandığımı tavsiye edebilirim. Elektirikli , E bebekden almıştım babyplus mamajoo. Çift pompalı (isteğe göre tek göğüse kullanılıyor) 2 masaj 5 çekim gücü ayarı. 3 ay kullandım memnun kaldım.

Elektrikli kullanmak istemeyenlere de, Manuel göğüs pompasini philips avent en tavsiye ederim. bir yere giderken alıyordum yanıma, Şık ve pratik.

Bende bugün bunları çıkardım kaynatım yeni emzik ve biberonları da. İnşallah lazım olmaz yinede hazır olması kafamı bir nebze rahatlatıyor.

Ay demen benim adet tarihine göre 22 Temuz. Bebek 1 hafta önde. +sezeryanı da 1 hafta öne çeksek Temuzun 10u gibi hissediyorum. 6 Temuz evlilik yıl dönümü 8yil bitmiş olacak belki aynı güne denk gelir
Yakalarsın canım sanki ya sezeryan sonuçta bence yüksek ihtimalle 6 Temmuz a denk gelir. Bende 19 Haziran ı istiyorum içten içe eşimin test sonucunu aldığımız o kara günü hatırlatmayacak, bebişlerimin doğum günü olsun istiyorum ay durun size nikah tarihi olayını anlatayımda az gülün. Ben o dönem muş un ilçesinde görev yapıyorum. Eşim askerden çıkıp yanıma gelecek nikahı orda kıyacağız. Resmi nikahı. Biz önce 15 Haziran dedik ben üstüne nikah şekerlerini bile 15 Haziran tarihli yaptırdım. Neyse o güne bir şey oldu alamadım 18 Haziran da evet dedik imzaları attık. Attık ama bu sefer haftasonu olduğu için resmi işlemler için hafta içi olması lazım evlilik cüzdanımızda 17 Haziran yazıyor eşimle birgün resmi bir işimi halletmek için resmi daireye gittik adam evlilik tarihiniz diyor eşim hangisi dedi adam bakıyor eve geldik ben şimdi böyle durumlarda ne diyeceğim, şekerde 15 gerçekte 18 resmi işlemlerde 17 görünüyor. Karmakarışık ettin diye üstüne bana sinirleniyor. Bunların ucuna 19 u eklerim ben

ne güzel sizinn adınıza sevindim.evdeki ölçümler daha normal çıkıyor ama bazen yuksek görünce panik oluyorum daha da yükseliyor sonra özellikle gece
Tansyon yukselis panikten cikabilyor cnm sabah aksam seklinde evde takibini birakma . Bende ne zaman panik yapsam tansiyonum yukseliyor. Moralim yuksek mutlu gunlerde tansyon normal :) Istersen tuzu birakabilirsin

Haha ikizler burcu hakkinda endisemde tek degilmisim Ikizlerin cok faydali yonleri var merakli, zeki ve konuskan flan ama ben yine de kizlarim yengec olsun isterim Uygulama 40 haftalik hesapladigi icin 31 Temmuz Aslan diyor Hayirlisi kizlar Ben kendim Boga esim Oglak toprak topraga uyumlu derler sukur

Seninki yengeçte kalır ben aslan annem aslan çok çatıştık lise yıllarında onun için aslanda gözüm yokta yengeç olaydı iyidi utandıracak bebişler bakın görün ikizler burcu olup ne kadar güzel olacaklar

Sağol canım tavsiyen için fiyatları lansinohla aynıymış şimdi baktım biberonlarıda lansinoh aldığım için onu alcam sanırım

Benimkiler yengeç yada aslan olcak sanırım ama hiç anlamıyorum burç işinden

Aynı duygular aynı yürek burkulmaları. Ben de 2013 te evlendim 2016 ya kadar düşünmedik sanki bizim elimizdeymiş gibi sonra da malum süreçler olmadı bi türlü tedaviler ameliyatlar Rabbim bu seneyi nasip etti çok şükür ama yine için buruk yaşadıkların unutulmuyor dilimde duam bekleyen herkese nasip olsun tez zamanda

Yok yok kurtarmıcak ikizler erkeğini bilmiyorum ama kadını ben inatçı gülerken aglar asabi ama iyi yönlerimiz de var aaa lütfen
Benim en yakın arkadaşım ikizler burcu. Çok neşeli ,esprili, hayat enerjisi olan. Onun yanında gülmemek elde değildir. Ama neşeli olduğu kadar da karamsardir bizi hyatatan bezdirir karamsarlkgi İyi niyetlidir yani genel olarak iyi özelliklere sahip en sevdiğim arkadaşım vakit geçirmek güzel onunla herkes ikizlerden korkuyor korkmayın

Amin canım benim inşallah

Amiin canim inşallah bende 8 sene yaşadım o duyguyu şükür bugünleri gösterene meleklerimiz bugün tekmecikleriyle kutladı anneler günümüzü ❤❤

Tansyon yukselis panikten cikabilyor cnm sabah aksam seklinde evde takibini birakma . Bende ne zaman panik yapsam tansiyonum yukseliyor. Moralim yuksek mutlu gunlerde tansyon normal :) Istersen tuzu birakabilirsin
Mümkün olduğu kadar tuzu bıraktım ekmek bile nefsim için sadece kucuk bir dilim şeklinde pide başka da bir şey yok ama psikolojik oldu sanirim kafa orda olunca hep yüksek çıkıyor.virus yüzünden evlerde kaldık yapacak bir şey olmayınca da kafa dagilmiyor

Ya ben de onu diyorum canım iyiyiz biz sevin bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…