- 2 Ekim 2019
- 634
- 815
- 53
- Konu Sahibi Minnaklarimm
-
- #6.421
Ben de ben de ikizler olmasın derdim çok büyük konuştum başıma geliyorSenin tarih ikizlerden kurtarıyor kız. Yengeç olacak seninkibenimde olmasın dediğim tek burç ikizler oysa tanıdığım biri de yok ikizler burcu olarak ama önyargım var
Amin canım amin bende kendimden çok evladını kaybeden annelere yada annesi olmayan çocuklara üzülürüm ☹ hep vardır bir hayırlı zamanı diye düşğndüm kendim için ilk kimyasal gebeliğimde babalar gününden hemen önce öğrenmiştikBugün anneler günü. 2016 Ağustos ayında evlendim. Doğal yolla bebeğimiz olamayacağını 19 Haziran 2017 de öğrendim. O tarihten sonra iki anneler günü geçti. Hafta boyunca dönen reklamlara o kadar sinir olurdumki her birinde gözlerim dolardı. Ben anne olamayacağım, bu duyguyu belki de hiç tadamayacağım diye. Eşimde kötü olurdu. Çok şükür rabbime üçüncü yılda hamile olarak görmeyi nasip etti. Halen reklamlara gıcık oluyorum. Bugün bütün duam bu uğurda çaba sarf eden kadınlara olacakbizlerde sağ salim bebişlerimize kavuşalım mevlamın bize hediyeleri
Evet onlarda var. Bazen her şeyi fazla abartıyoruz diye düşünüyorum. Tüketici çılgınlığı yüzünden oluyor. Amin canım aminAmin canım amin bende kendimden çok evladını kaybeden annelere yada annesi olmayan çocuklara üzülürüm ☹ hep vardır bir hayırlı zamanı diye düşğndüm kendim için ilk kimyasal gebeliğimde babalar gününden hemen önce öğrenmiştikbugün bebişlerimin tekmesiyle uyandım seneyede sesleriyle uyanmayı nasip etsin Allah hepimize
Benimde öyle olacak gibi ikizlere ikizler burcu çocuklarımla dalgada geçerlerBen de ben de ikizler olmasın derdim çok büyük konuştum başıma geliyor
Hiç böyle yakın çevremde yok inan bu milletin aaa ikizler miYok yok kurtarmıcakikizler erkeğini bilmiyorum ama kadını ben inatçı gülerken aglar asabi ama iyi yönlerimiz de var aaa lütfen
Topiğin yarısından fazlası haziranda doğuracak gibi bir his var içimde ama hadi hayırlısı
Yakalarsın canım sanki ya sezeryan sonuçta bence yüksek ihtimalle 6 Temmuz a denk gelir.Ay demenbenim adet tarihine göre 22 Temuz. Bebek 1 hafta önde. +sezeryanı da 1 hafta öne çeksek Temuzun 10u gibi hissediyorum. 6 Temuz evlilik yıl dönümü 8yil bitmiş olacak belki aynı güne denk gelir
Tansyon yukselis panikten cikabilyor cnm sabah aksam seklinde evde takibini birakma . Bende ne zaman panik yapsam tansiyonum yukseliyor. Moralim yuksek mutlu gunlerde tansyon normal :) Istersen tuzu birakabilirsinne güzel sizinn adınıza sevindim.evdeki ölçümler daha normal çıkıyor ama bazen yuksek görünce panik oluyorum daha da yükseliyor sonraözellikle gece
Seninki yengeçte kalırHaha ikizler burcu hakkinda endisemde tek degilmisimIkizlerin cok faydali yonleri var merakli, zeki ve konuskan flan ama ben yine de kizlarim yengec olsun isterim Uygulama 40 haftalik hesapladigi icin 31 Temmuz Aslan diyor Hayirlisi kizlar Ben kendim Boga esim Oglak toprak topraga uyumlu derler sukur
Sağol canım tavsiyen içinBu arada kızlar hala göğüs pompası araştiranlara kendi kullandığımı tavsiye edebilirim. Elektirikli , E bebekden almıştım babyplus mamajoo. Çift pompalı (isteğe göre tek göğüse kullanılıyor) 2 masaj 5 çekim gücü ayarı. 3 ay kullandım memnun kaldım.
Elektrikli kullanmak istemeyenlere de, Manuel göğüs pompasini philips avent en tavsiye ederim. bir yere giderken alıyordum yanıma, Şık ve pratik.
Bende bugün bunları çıkardım kaynatım yeni emzik ve biberonları da. İnşallah lazım olmaz yinede hazır olması kafamı bir nebze rahatlatıyor.
Benimkiler yengeç yada aslan olcak sanırım ama hiç anlamıyorum burç işindenSeninki yengeçte kalırben aslan annem aslan çok çatıştık lise yıllarında onun için aslanda gözüm yokta yengeç olaydı iyidi utandıracak bebişler bakın görün ikizler burcu olup ne kadar güzel olacaklar
Sağol canım tavsiyen içinfiyatları lansinohla aynıymış şimdi baktım biberonlarıda lansinoh aldığım için onu alcam sanırım
Aynı duygular aynı yürek burkulmaları. Ben de 2013 te evlendim 2016 ya kadar düşünmedik sanki bizim elimizdeymiş gibi sonra da malum süreçler olmadı bi türlü tedaviler ameliyatlar Rabbim bu seneyi nasip etti çok şükür ama yine için buruk yaşadıkların unutulmuyor dilimde duam bekleyen herkese nasip olsun tez zamandaBugün anneler günü. 2016 Ağustos ayında evlendim. Doğal yolla bebeğimiz olamayacağını 19 Haziran 2017 de öğrendim. O tarihten sonra iki anneler günü geçti. Hafta boyunca dönen reklamlara o kadar sinir olurdumki her birinde gözlerim dolardı. Ben anne olamayacağım, bu duyguyu belki de hiç tadamayacağım diye. Eşimde kötü olurdu. Çok şükür rabbime üçüncü yılda hamile olarak görmeyi nasip etti. Halen reklamlara gıcık oluyorum. Bugün bütün duam bu uğurda çaba sarf eden kadınlara olacakbizlerde sağ salim bebişlerimize kavuşalım mevlamın bize hediyeleri
Benim en yakın arkadaşım ikizler burcu. Çok neşeli ,esprili, hayat enerjisi olan. Onun yanında gülmemek elde değildir. Ama neşeli olduğu kadar da karamsardir bizi hyatatan bezdirir karamsarlkgiYok yok kurtarmıcakikizler erkeğini bilmiyorum ama kadını ben inatçı gülerken aglar asabi ama iyi yönlerimiz de var aaa lütfen
Amin canım benim inşallahAynı duygular aynı yürek burkulmaları. Ben de 2013 te evlendim 2016 ya kadar düşünmedik sanki bizim elimizdeymiş gibi sonra da malum süreçler olmadı bi türlü tedaviler ameliyatlar Rabbim bu seneyi nasip etti çok şükür ama yine için buruk yaşadıkların unutulmuyor dilimde duam bekleyen herkese nasip olsun tez zamanda
Amiin canim inşallah bende 8 sene yaşadım o duyguyu şükür bugünleri gösterene meleklerimiz bugün tekmecikleriyle kutladı anneler günümüzü ❤❤Bugün anneler günü. 2016 Ağustos ayında evlendim. Doğal yolla bebeğimiz olamayacağını 19 Haziran 2017 de öğrendim. O tarihten sonra iki anneler günü geçti. Hafta boyunca dönen reklamlara o kadar sinir olurdumki her birinde gözlerim dolardı. Ben anne olamayacağım, bu duyguyu belki de hiç tadamayacağım diye. Eşimde kötü olurdu. Çok şükür rabbime üçüncü yılda hamile olarak görmeyi nasip etti. Halen reklamlara gıcık oluyorum. Bugün bütün duam bu uğurda çaba sarf eden kadınlara olacakbizlerde sağ salim bebişlerimize kavuşalım mevlamın bize hediyeleri
Mümkün olduğu kadar tuzu bıraktım ekmek bile nefsim için sadece kucuk bir dilim şeklinde pide başka da bir şey yok ama psikolojik oldu sanirim kafa orda olunca hep yüksek çıkıyor.virus yüzünden evlerde kaldık yapacak bir şey olmayınca da kafa dagilmiyorTansyon yukselis panikten cikabilyor cnm sabah aksam seklinde evde takibini birakma . Bende ne zaman panik yapsam tansiyonum yukseliyor. Moralim yuksek mutlu gunlerde tansyon normal :) Istersen tuzu birakabilirsin
Ya ben de onu diyorum canım iyiyiz biz sevin biziBenim en yakın arkadaşım ikizler burcu. Çok neşeli ,esprili, hayat enerjisi olan. Onun yanında gülmemek elde değildir. Ama neşeli olduğu kadar da karamsardir bizi hyatatan bezdirir karamsarlkgiİyi niyetlidir yani genel olarak iyi özelliklere sahip en sevdiğim arkadaşım vakit geçirmek güzel onunla herkes ikizlerden korkuyor korkmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?