Haziran & Temmuz ayında doğum yapacak tüp bebek anneleri 🤰

İyi yaptın. Evet sezeryandan sonra kahve tavsiye ediliyor. Bende bol bol içmiştim. Bide emzirme cayi bol su ve yürüyüş. Bunları sürekli gelip söylemişti hemşireler sağ olsunlar.
Maşallah senin az kaldı ilk annemiz sen misin acaba 🤗
Evet canım yeni şeyler öğreniyoruz. Sen bizden tevrubelisin 😊 evet kuzum Allah nasip ederse ilk anneler ben ve Jhulia Jhulia 😊 Jhulia Jhulia ile günümüz aynı. İlk doğum hikâyesini inşallah biz paylaşacağız 🥰

Biz çilekten Selena serisi büyüyen beşikten 75cm*160cm olandan 2 tane bide bir dolap aldık inşallah bu ay sonu gelir. Bu hafta sonu babası kızların odasını boyacak çok çok heyacanlı şükürler olsun bu güzel günlerin tadını çıkaralım

Maşallah 🧿 inşallah güzel günlerde kullansınlar bebişler

Canım benim ön hipofiz eksikliği/ yetmezliği var. Yani beynim ön hipofiz bezim salgilayacagi hormanlari salgilamiyor. On hipofiz TSH, FSH,lh, prolaktin hormanlatini salgiliyor. Zaten tüp bebek yaptırmamin nedeni de bu. FSH ve lh yumurtaları buyuten ve çatlatan hormonlar da çalışmadığından dolayı iğne desteği ile bu hormanlari dışarıdan almış oldum. Doktoruma sordum ön hipofiz yetmezliği tanım var. On hipofiz prolaktin süt hormonunu da salgiliyor. Şimdi benim salgilamadigindan dolayı sütüm olmayacak mı dedim. O da belki onu salgiliyordur bilemeyiz doğumdan sonra göreceğiz dedi. Endokrin doktoruma sordum tabi 😊 evet hipofiz adenomu onu da duydum tam olarak ne sıkıntısı oluyor?
Ay insan başına gelmeyince bilmiyor tabi çok geçmiş olsun. Benim de hipofiz bezinde küçük diye adlandırdıkları bi kist kitle artık her neyse ondan var mikroadenom diye geçiyor ameliyat vs de olmuyor küçük olduğu için. Bu adenom prolaktin ya da büyüme hormonunı falan etkiliyormuş ben de prolaktin hormonu etkilemiş.Olması gereken değerden hep yüksek çıkıyordu ilaç kullanıyordum düşmesi için bırakınca tekrar yükseliyordu tam bir kısır döngü yani. En son başka sıkıntılar da çıkınca tüp bebek yaptırdım ben de. İnşallah bol bol sütlerimiz olur 🤲💓

Ay insan başına gelmeyince bilmiyor tabi çok geçmiş olsun. Benim de hipofiz bezinde küçük diye adlandırdıkları bi kist kitle artık her neyse ondan var mikroadenom diye geçiyor ameliyat vs de olmuyor küçük olduğu için. Bu adenom prolaktin ya da büyüme hormonunı falan etkiliyormuş ben de prolaktin hormonu etkilemiş.Olması gereken değerden hep yüksek çıkıyordu ilaç kullanıyordum düşmesi için bırakınca tekrar yükseliyordu tam bir kısır döngü yani. En son başka sıkıntılar da çıkınca tüp bebek yaptırdım ben de. İnşallah bol bol sütlerimiz olur 🤲💓
Amin Canım 😊Evet canım Rabbim kimseyi sağlıkla sinamasin. Şükürler olsun tedavimiz vardı ve hamiş kaldık. İnşallah evlatlarımız sağlıklı sıhhatli olur Allah'ın bize en güzel hediyesi o olur 😊🥰 değişik değişik hastalıklar var kuzum kimse derde düşmeden bilmez 😊 sana da çok.gecmis olsun 🥰 bakalım ben doğumdan sonra sana söylerim sütüm oldu mu diye 🤣

B beklenenmucize tercihe göre içerikleri hemen hemen aynı ben faydasını gördüğümü düşündüğüm için sizinle paylaşmak istedim. Kullanmak size kalmış 🙂
Screenshot_20200508_201322_com.android.chrome.jpg
Screenshot_20200508_201308_com.android.chrome.jpg
Screenshot_20200508_201316_com.android.chrome.jpg

Evet canım yeni şeyler öğreniyoruz. Sen bizden tevrubelisin 😊 evet kuzum Allah nasip ederse ilk anneler ben ve Jhulia Jhulia 😊 Jhulia Jhulia ile günümüz aynı. İlk doğum hikâyesini inşallah biz paylaşacağız 🥰

Inşallah 😍🤗

Bizde bebeklerin cinsiyeti farklı. Kilo farkı bence bundan. Biraz daha makas açık oluyor. Annem doğduktan sonrada büyüme hızları aynı olmayacak şimdiden kendini hazırla dedi 😅 benim doktorum büyük olan bebeğe göre hareket etmek zorunda kalıyoruz böyle durumlarda demişti ondan kızım minik kalmasın istiyorum arası çok açılmasın inşallah 🙏 şuan yine normal farkları çok fazla değil dedi doktor ama bakalım.
Benimkilerin cinsiyeti aynı ama biri hareket etmekten kilo almıyo bence 😂😂

Amin Canım 😊Evet canım Rabbim kimseyi sağlıkla sinamasin. Şükürler olsun tedavimiz vardı ve hamiş kaldık. İnşallah evlatlarımız sağlıklı sıhhatli olur Allah'ın bize en güzel hediyesi o olur 😊🥰 değişik değişik hastalıklar var kuzum kimse derde düşmeden bilmez 😊 sana da çok.gecmis olsun 🥰 bakalım ben doğumdan sonra sana söylerim sütüm oldu mu diye 🤣
Çok şükür çok 💓 Allah herkese şifasını versin. Olcak sütün inşallah bak gör canım 💓💓

Kızlar iyi akşamlar. Ben 32+4 günlük hamileyim karın altında kramp şeklinde çok ağrım oluyor yürürken bile zorlanıyorum bu şekilde olan var mı.birde ntsye hiç girmedim girmem gerekli mi doktor bişi demedi.

Kızlar iyi akşamlar. Ben 32+4 günlük hamileyim karın altında kramp şeklinde çok ağrım oluyor yürürken bile zorlanıyorum bu şekilde olan var mı.birde ntsye hiç girmedim girmem gerekli mi doktor bişi demedi.
Bende oluyor birkaç gün içinde kramp değilde sızı oluyor. Bugün 30+6 günlüğüz. Benim ikiz yalnız iki bebek. Bende Nts ye girmedim daha.

Back