HAZİRAN ~TEMMUZ AYI GEBELİK PLANLAYANLAR 🤰🏼🧿

ay ben de hiç 24 yaşında bir senelik evli
gibi durmuyorum, herkes hala öğrenciyim zannediyor

ay ben de hiç 24 yaşında bir senelik evli
gibi durmuyorum, herkes hala öğrenciyim zannediyor
Maşallah ozman 30larında da 20ler sancaklar çok şanslısın. Eşim yeni okulunda göreve basladıgında ben gıtmıstim 2. Gün eşimin yanına yenı ogrencı gelmıs glb dyen olmuş çok mutlu olmustum

Ay hangi kolojen, ben de kullanayım Allah uzun ömürler versin inşallah

Ne zaman silikleşti. Silikleştiği günden itibaren 14 gün sayabilirsiniz. Bu süreye sabit diyorlar ama ben genel olarak 15.gün adet oluyorum silikleştiği günden itibaren.
14 ünde silikleşti, sonrasında da yapmadım aslında, çünkü ilk denememizde, eğer adet olursam bu ay daha dikkat edeceğim

Kızlar merhaba. Çatlatma iğnesinden sonra 36.saat ilişki öneriyor genelde doktorlar. 36.saatten önce mesela 24.saatte ilişki olan ve tutan birileri var mı acaba aranızda? Bu konu hakkında deneyimlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim

Yok ilk defa gördüm ve yazdım beni de eklermisiniz istesem lütfen ben katılmak isterim arkadaşların sorularını görüp ben de akıl almak isterim tecrübelerini filan sat bat ne

Ay hangi kolojen, ben de kullanayım Allah uzun ömürler versin inşallah
Suda kolajen canım benımkı 1 yıldır kullanıyordum cildimde fark etmedı sanki ama agrı tırnak kırılması yorgunlk vs iyi geldi fakat gebelıkte olmaz diyorlar 1 ay önce braktm ve resmen tırnak kırılmak yoktu başladı yıne, bunu da sormustum kımse okumamıs sanrm kolajen kullanılır mı kullanann var mı dıye gebelıkte

Arkadaşlar günaydın rüyamda kıpkırmızı çift çizgi gördüm bütün gün burada konuştum diye rüyama girdi resmen

Kızlar geçen ayki tablomda düşüş olmamıs hatta az ısı ıle ilerlemıs bu ay düşüp çıktı tekrar ınsallah yerleşme düşüşüdür rüyamda da gördüm bir garibim sabahtan beri. Bu sabah çıkmış ısı daha da ikisini de koyuyorum bu ay ısım daha istikrarlı geçen ay zaten yumurtlamadan sadece bir gün önce bir ilişki olmuş diğer iki ilişki de 4-5 gün öncesiydi yani bu ay tam yumurtlama dönemi değerlendirebildik size de örnek olsun vücut ısısı gerçekten gerçek hatta burada öyle bir topik var kızıma hamile kalmadan önce oradaydım ve bütün hamile kalanların ısısı böyle artıyordu nisan ayında görüldüğü gibi adet günü düştü mesela o sabahı anladım kanama olacağını kalpler ilişki malum normal zamanlara ilişki eklemesi yapmıyorum Sadece doğurgan dönem annelik yolunda duskapani Crpe sdaak aalesya goldBride Reed Flowers Pamlok halolita

Eklentiler

• IMG_20240527_085244.jpg
    57,3 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20240527_085152.jpg
    65,9 KB · Görüntüleme: 32
İnşallah olmuştur canım pek anladığım bir konu değil ama düşüş varsa dediğin gibi olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…