HAZİRAN ~TEMMUZ AYI GEBELİK PLANLAYANLAR 🤰🏼🧿

Ay hiç üzülme, Allah en iyi zamanda en iyi şekilde versin inşallah, hiç sıkma canını, hayatına ve tadını çıkarmaya bak, her an hamileymiş gibi davran ama hamile değilmiş gibi düşün inşallah o pozitifleri hemencecik görürüz

Ay inşallah canım görürüz ben inanıyorum bugün değilse bir gün, aynen stres yapma, akışına bırak, çok zor biliyorum ama, bırak aksın, aklını dağıtacak şeylerle ilgilen
teşekkür ederim öyle yapmaya çalışıcam inşallah olur yarın sabah 9 da randevum direkt kan testi vericem o zamana kadar adet olmazsam herhalde bebek varsa pozitif sonuç çıkar diye düşünüyorum

Evet kımınde oluyor bazı şeyler erken çok ilginc cidden aminnn İnşallah canım hamileyizdir inşallah senin de sonucunu merakla bekleyeceğim

çok teşekkür ederim güzel desteğiniz için sen kaç yaşındasın acaba ve kaç aydır deniyosunuz

Ay daha çok gençsin, Allah uzun ömürler ve sağlıklı nesiller nasip etsin inşallah
Yaa ne güzel yaşlar. Ben de 32 yaşımdayım canm ama minyonum ve zayıfım dye maks 25 diyorlar o da kızım oldugundan dolayıymıs çok mutlu oluyorum vallahi eskiden yaşım büyük görünsun isterdim şimdi 30dan sonra kolajen başladım

Aaa hamileyken vücut ısısı yüksek mi oluyor bi kaç gündür fena ayak altım falan yanıyor ay insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…