Ay hiç üzülme, Allah en iyi zamanda en iyi şekilde versin inşallah, hiç sıkma canını, hayatına ve tadını çıkarmaya bak, her an hamileymiş gibi davran ama hamile değilmiş gibi düşünbenim yumurtlamadan beri göğüslerde dolgunluk hissi var, iki gündür adet ağrısı çekiyorum ama ara ara geçiyor yine geliyor, ara sıra batmalar oluyor, anlamadım hala. tahminime göre 25 inde olacaktım regl uygulamaya göre de 26. ay inşallah ikimizde hattaaa hepimiz de hamileyizdir ya getçekten çok umutluyum bu sefer ama kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum üzülmemek için, negatifi görürsem de çok üzüleceğimi
biliyorum
teşekkür ederim öyle yapmaya çalışıcam inşallah olurAy inşallah canımgörürüz ben inanıyorum bugün değilse bir gün, aynen stres yapma, akışına bırak, çok zor biliyorum ama, bırak aksın, aklını dağıtacak şeylerle ilgilen
Evet kımınde oluyor bazı şeyler erken çok ilginc cidden aminnn İnşallah canım hamileyizdir inşallah senin de sonucunu merakla bekleyeceğimAy inşallah, bazen erken belirti verebiliyor, mesela başta mide bulantısı olmaz derler, ama benim ilk gebeliğimde böyle ilk zamanlarında o kadar bulanmıştı ki, her şeyden iğreniyordum, aklıma gelmesi bile yetiyordu iğrenmeye, ama hamile olduğumu bilmiyordum, üşüttüm zannediyordum.
çok teşekkür ederim güzel desteğiniz için sen kaç yaşındasın acaba ve kaç aydır deniyosunuzAy hiç üzülme, Allah en iyi zamanda en iyi şekilde versin inşallah, hiç sıkma canını, hayatına ve tadını çıkarmaya bak, her an hamileymiş gibi davran ama hamile değilmiş gibi düşüninşallah o pozitifleri hemencecik görürüz
Ben 27 eşim yeni 28 oldu, ilk ayımız daha, ilk defa deniyoruzçok teşekkür ederim güzel desteğiniz için sen kaç yaşındasın acaba ve kaç aydır deniyosunuz
Ay ben de senin sonucunu bekleyeceğimEvet kımınde oluyor bazı şeyler erken çok ilginc cidden aminnn İnşallah canım hamileyizdir inşallah senin de sonucunu merakla bekleyeceğim
Kaç gün vardı üstüne görme olabilir miBen bu ay iptal reglm geldi daha vardı ama erken geldi hayırlısı bklm
O baş dönmesi merdivenden inerken oluyor bende de gözüm kararıyor böyle bilmiyorum düşünmek istemiyorum ama hep aklımızdaİnşallah canım Bir de ben de iki üç gündür baş dönmesi var çok kötü yani şu anda da deli gibi dönüyor bılmıyorum erken dönemde olur mu acaba
Güncel bat nedirBen bu ay iptal reglm geldi daha vardı ama erken geldi hayırlısı bklm
ben 24 yaşındayımmBen 27 eşim yeni 28 oldu, ilk ayımız daha, ilk defa deniyoruzsen kaç yaşındasın
Ay daha çok gençsin, Allah uzun ömürler ve sağlıklı nesiller nasip etsin inşallahben 24 yaşındayımm
1 hazirandi cnmGüncel bat nedir
4 gün vardı cnmKaç gün vardı üstüne görme olabilir mi
Ee tmaam işte baya da erken gelmiş bence olabilir4 gün vardı cnm
Yaa ne güzel yaşlar. Ben de 32 yaşımdayım canm ama minyonum ve zayıfım dye maks 25 diyorlar o da kızım oldugundan dolayıymıs çok mutlu oluyorum vallahi eskiden yaşım büyük görünsun isterdim şimdi 30dan sonra kolajen başladımAy daha çok gençsin, Allah uzun ömürler ve sağlıklı nesiller nasip etsin inşallah
Ee tmaam işte baya da erken gelmiş bence olabilir
Aaa hamileyken vücut ısısı yüksek mi oluyor bi kaç gündür fena ayak altım falan yanıyor ay insallahO senin vücuduna göre değişir benim bu ay 6.3 ile başladı yumurtlamadan sonra 36.7 36.8’e çıktı. Şimdi öyle gidiyor. Adete yakın yine eski haline dönermiş. Hamileysem yüksek seyredermiş onu biliyorum sadece. Sabah uyanır uyanmaz kalkmadan dil altından dijital termometreyle ölçmen gerekiyor.
Adet mi oyle oldu ama o pek regl gb olmamıs sankı cok mu kısaEvet olabilirde 1 mayısta oldum 3unde bitti umarım yerlesmedir
amin cümlemize inşallahAy daha çok gençsin, Allah uzun ömürler ve sağlıklı nesiller nasip etsin inşallah