- 17 Ocak 2018
- 10.290
- 9.807
Kız kafam karıştı neyse ben denerken bakayım bir şeye değecek miCanim benim bahsettigim yumusaklik rahim agzi rahim agzi adet olacagi icin yumusayip acilmiya basliyor tipki bi dudak sekline geliyo. Hamilelik varsa acilma yapmadigi icin büzüsuk sekilde kapaniyo.
Ayy canım ben burdayım diyor galibaKızlar sabah yaptığım test. Dışarı çıkmıştık şimdi geldik eve
Hayırlısı olsun canım yenı aya yeni umutlar bak yumurtlamadan sonra adete hiç zaman geçmezken gör bak adetten yumurtlamaya hemen zaman geçecekKızlarım benim kasık ağrım başladı reglim geliyorpembe lekede gelmiş çok az, bir sonraki ay denemeye devam
Evet bu ayda öyle olmuştu asla anlamadım ne ara geldi ovulasyon zamanıHayırlısı olsun canım yenı aya yeni umutlar bak yumurtlamadan sonra adete hiç zaman geçmezken gör bak adetten yumurtlamaya hemen zaman geçecek
Ah keşke Almanya da öyle bişey olsa mallesef yok test pozitifse randevuyu 7. Haftaya veriyorlar o zaman ultrasondan bakıyorlarCanım bence de hamılesınnn gecıkmen de varr ve kuruma cızgısı mavı olmaz ki ay hadı koş HCG ver
İnşallah canımAyy canım ben burdayım diyor galiba
Olsun canım yeni ay yeni umutlarKızlarım benim kasık ağrım başladı reglim geliyorpembe lekede gelmiş çok az, bir sonraki ay denemeye devam
Hmm dogru canım ordaydın. O zaman ıdrarla takıp etmelisinAh keşke Almanya da öyle bişey olsa mallesef yok test pozitifse randevuyu 7. Haftaya veriyorlar o zaman ultrasondan bakıyorlar
Evet tek yöntem bu bakalım hayırlısı artık canımHmm dogru canım ordaydın. O zaman ıdrarla takıp etmelisin
Ay ben de mi denesem bunu yaaCanım ben muayane yapaym dedm ama cok afedersin kontrole başladıgm gb bı engel vardı duvara dayanmış sanki hemen grıste yumusaktı. sonrasında ilerde parmak ucu bostu sanki ıcerde burun var gb direkt engel oldu ilk girişte ama hamur gb icersııaalesya
Canım lütfen denesene benim çok moralim bozuldu açıkçası yani direkt parmak soktuğum gibi orada bir parça var sonrası boş ucuna bir şey değmiyor ama arkadaşımız da burun gibi bir şey varsa adeta yakın yazmışAy ben de mi denesem bunu yaa
Yumurtlaa zamanı da yumuşak ve normalden ıslak olurSanırım kısaca bişey değerse adet yakın değmezse hamılelik. Bence çok önceki yüzyıllarda bu yöntem ile belirliyor da olabilirler
Ya ondan olabilir değil mi canım yumurtlama üstünden 6 gün geçti gerçiYumurtlaa zamanı da yumuşak ve normalden ıslak olur
Benim hamile olmam lazım bu ay o kaynanamn suratnı okdr merak ediyorum kı . O dugune getrtmeye calısmasn beni. Allahm ınsallah hamıleymdır çenesini kapasınYa ondan olabilir değil mi canım yumurtlama üstünden 6 gün geçti gerçi
Canim yumurtlama catlamadan 1 gun oncesindeki iliski kiz, catladigi gundeki erkek oluyo. Hizli spermler erkek bebk spermi onlar cabuk yumurtaya ulasip cabuk ölüyü kiz spermi yavas sperm ve canlilik orani daha yuksekEvet bu ayda öyle olmuştu asla anlamadım ne ara geldi ovulasyon zamanısenin kızın var galiba Allah bağışlasın, ovü öncesi mi hamile kalmıştın hatırlıyor musun? Öyle bir teori var ya ovulasyon öncesi ilişki tutarsa kız ovulasyon zamanı ilişki tutarsa erkek diyorlar yüksek ihtimalle o yüzden sordum
Peki testimiz pik olduğunda çatlamış mı oluyor yani pik öncesi mi değerlendirilmeliCanim yumurtlama catlamadan 1 gun oncesindeki iliski kiz, catladigi gundeki erkek oluyo. Hizli spermler erkek bebk spermi onlar cabuk yumurtaya ulasip cabuk ölüyü kiz spermi yavas sperm ve canlilik orani daha yuksek
Canim 7 gunun varmis adet olacaksan bile yumusama olmaz burun ucu gibi sertce korkma bide gun ocinde kendini kontrol etme cok yaniltici oluyo em dogrusu sabah idrar yapmadanKız sen de burun gibi falan demişsin bütün umutlarım tükendi mi yani benim Ama benim parmağımı soktuğum gibi orada ve benim 7 gün var adetime yani bu kadar çabuk inmez ki yani girişte var o burun gibi bir engel direkt girişti sonrası boşluk neyse umudum hala var çünkü yine bir engel olup hamile olduğunu öğrenenler var herkes de bir değil sanırımaalesya