HAZİRAN ~TEMMUZ AYI GEBELİK PLANLAYANLAR 🤰🏼🧿

Sat 13 Mayıs bat 6 haziran

SAT 1 mayıs BAT 3 haziran ekleyebilir misiniz

Kızlar, Anadolu yakasında kadın doğum doktoru arayışındayım özel hastane ya da özel muayene farketmez var mı önerebileceğiniz doğal doğumu destekleyen bir hekim?

Kizlaaaar ben 1 2 gun sonra test için gün sayacağım inşallah inşallah civcimizi alicaz bu ay kimler benim gibi gebelik testine gün sayacak yada sayiyor
Benim bat a 4 gün kaldı geçene kadar yapmayacağım dedim ama dayanamayıp bugün sipariş ettim, geldiğinde yapacağım sanırım 2-3 güne belirtiniz var mı hiç

Benim bat a 4 gün kaldı geçene kadar yapmayacağım dedim ama dayanamayıp bugün sipariş ettim, geldiğinde yapacağım sanırım 2-3 güne belirtiniz var mı hiç
Kuzum daha bugun yumurtladim catlamayi yarin veya oburgun gorucem bu sabah yumurta aki gibi bi akinti geldi sadece 1 kere ama simdi de hafif kasik agrilarim var ve cok üşüyorum
Sende ne belirtiler var

Kuzum daha bugun yumurtladim catlamayi yarin veya oburgun gorucem bu sabah yumurta aki gibi bi akinti geldi sadece 1 kere ama simdi de hafif kasik agrilarim var ve cok üşüyorum
Sende ne belirtiler var
Ayyy senin daha çokmuş kuşum yaa benim normalde regl öncesi 5-6 gün önce göğüs ağrım olur hassasiyet olur ama bu ay hiç bişey yok. Birde karnımın altı biraz gergin gibi sol kasığım da ara ara batma gibi hissiyatım oluyor bunu daha önce yaşamamıştım

Ayy inşallah kuzum benimde bat 7 haziran bende dayanamayip 2 3 gun kala kan vericem sanirim

paylaştığınız için çok teşekkür ederim ben de bu ay sonunda adet günümde dr gideceğim kan değerlerime hormonlarıma baktırabilmek için sonra da diyetisyenle ilerlemek istiyorum, doktoruma da kendime uygun takviye soracağım sizin kullandıklarınızı da not aldım sorarım mutlaka. çok teşekkür ederim

Kizlar laboquick hamilelik testi adete 5 6 gun varken pozitifi gosteriyormus. Bakalim bende internetten siparis verdim yarin elimde olacak. Adetime yarin 6 gun kalmis olacak. Baya heyecan yaptim

İnşallah uğurlu gelir

Benimde 5 gün kaldı adet Bende sipariş verdim bugün freely erken gebelik testi pembe kapakli ama bozuk çıkıyormuş hep pişman oldum sen hangisini aldın

Sende ne belirtiler var
Canım yumurtLama ve catlama aynı sey yalnız testte mi demek istedin gorucm dye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…