HAZİRAN ~TEMMUZ AYI GEBELİK PLANLAYANLAR 🤰🏼🧿

Evet benim de bat 31 Mayıs haftaya bugün test yapıcam bakalım ne çıkacak Ben de öyle düşünüyorum sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun inşallah vaktini bekliyorlar gelmek için Bu topik çok pozitif başladı bu gebelik haberlerine de yansıyacak

Deneyim demeyelim de bu süreçte daha yeni olsamda birşeyleri kafama baktığımda kendimi durduramıyorum diyelim ben kendimden örnek vereyim ilk bebek sahibi olmaya karar verdiğimizde domtor arastırmasına girdim bununla birlikte gebelik öncesi beslenme planları kimler neler yapıyor hangi vücut tipi neler yapmalı vs arastırmaya basladım hangi vitaminler iyi gelir hangileri etkisi ters düşer arastırdım benim kilo ile problemim yoktu zaten pcos olduğumu oğrendigimde bunun üzerine yogunlastım ama lifli gıdalar kesinlikle çok önemli yumurta kalitesi için koyu kırmızı yeşil sebzeler vazgeçilmezim avokado artık klişeleşmiş olsa da, ananas nar ıspanak kahvaltıda protein almak çok önemli diyorlar mesela dediğim gibi önce insanın kendi vücudunu tanıması önemli benim yumurta gelişimim olmuyordu ilaç ile bile ama buradan bir arkadaş inofolic önermişti bende doktoruma danısıp genowomen ı borakıp ona basladım ve ilk kez ısı ile idrar ile de ovu testimde pik gördüm birde plastik plastik yumurtalara o kadar etki ediyor ki ben sıvı yağımı bile aldığımda cam damacanaya koymaya basladım evde plastik saklama kapları dahil herşeyi attım

Ay maşallah Rahat bir hamilelik ve kolay bir doğumla kavuşursunuz inşallah bebeğinize. Sağlıkla kucağınıza alın

Ben 31 mayısta yaparım testi diye düşünüyorum durabilirsem tabi evet öyle oldu inşallah güzel haberler alırız

Kızlar ben geçen ay kimyasal gebelik yaşamıştım önce lekelenme oldu 5 gün sonra adet kanaması oldu sizce adet günü olarak lekelenme in başladigi tarihimi baz alıyoruz
Bende de böyle oldu ama doktora gitmedim ben kan tahlili de vermedim .5 gün lekelenme sonrası adet.belkide benimkide kimyasaldi.

Merhaba sat 29 bat 27 beni de ekler misiniz?

Sat 21 Mayıs Bat 22 Haziran beni de ekler misin canım

Nasıl oluyor acaba zeytınyagı ve incir bana da anlatabilir misiniz

Canım benimde ablam yaptı gondericem bana cam kavanoza incirleri 2 3 e bölmüş üstünü gecicek şekilde hakiki zeytinyağı koymuş karanlıkta bekletmis birkaç gün

Arı sütü polen bal karışımı aldı eşim birde hayıt sirkesi icicem.kendine de keciboynuzu özü almış garibim bir enerji patlaması yasicaz ama du bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…