Hazıran da mucızesıne kavusacaklar bızde burada bulusalım

selvinur

KUCUK PASAM EYMEN'IM
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2009
144
0
96
Diğer
SLM KIZLAR BENI TANIYANLAR VARDIR 2 DENEDIR BEBEGIM OLMUYO SEBEBI OLMAYANNLAR GRUBUNDAYIM BENDE ILK ASILAMAM MAYISTA OLDU DUN MALESEF REGL OLDUM TAMDA KAN VERMEYE GIDERKEN 16 GUNUMDE GELDI KIRMIZILAR YARIN CLOMID EBASLIYORUM IKINCISI ICIN START VERDIK BU AY UMUDU VE ASILAMA OLANLAR BIZDE BURADA BULUSALIMMMM SIZLERE SIMDIDEN DUA ETMEYE BASLADIM HEPINIZI OPUYORUM HEPINIZ RABBIME EMANET OLUN DIK DURUN SABREDIN OLACAK DEYIN UMUDUNUZU YITIRMEYIN kaydirigubbakcemile5:enbuyukkk:

canım benım hazıran ayı ınsallah ugur getırecek bızlere hepımız hamıs haberlerımızı vercez dualarım snınle rabbım gonlune gore versın tez zamanda ınsallah:Saruboceq:

eğer tedavimde bir sorun çıkmazsa benimde bu ay aşılamam yapılacak(ilk)inşallah burdan teker teker hamileyim diye bağırırız.hihoyyyt

ahgel saol canim haziran bana ugurlu gelecek hissediyorum ins hepimize ugur getirir gonca seninde guzel haberlerini aliriz hayirlisi hakkimizda ne hissediyoruz neler yasadik tecrube sahibi olanlar yazsinlar bizlerde ogrenelimmmmmmmmmmmmmmmmmm optum sizleri simdi cikiyorum kahvalti hazirlayacagimmmm:enbuyukkk:

selvinurcum cnmmm,kısmet değilmiş demekki zamanı gelmemiş bizim kuzucukların daha,,,inşallahhhhhh haziran ayı hepimize şans getirir...:utangac:

Back
X