sağol cnm sen nasılsın
bekleyişteyim biraz ara ara belimden popomo doğru sancı giriyo ateşim yükseldi bugün 3 gündür 36,2 idi 36,5 oldu göğüslerim çok fena acıyoo kaydirigubbakcemile3
bende ıyım canım benımde 9 gunum kaldı ama ara ara senınkı gıbı sancım oluyo.ayyy haycanlandım kızz ınşlh bu belırtılerın mujdesı bebek olur hadı ınşlhalkisalkisalkishihoyyyt:CüvCüv:
inş cnm allahım bu ay nasip ettiyse inşşşşşşşşşş
Dün akşam ben adet oldum kızlar
ınşlh etmıstırr...arkandanda bızler gelırız ınşlh ama benım bel agrımdan baska bır belırtım yok daha:çok üzgünüm:
inş cnm hepimiz inş anne oluruz allahım duy sesimizi
valla bende de belirti yok yorgunluk var hep vardı kaydirigubbakcemile3 bi ara sabah bulantım oldu ama erken olduğundan belirti olmazmışkı herksde farklı bide 6 haftalıkken anca oluyomuş zaten 3 haftası birleşme yerleşme vs. 4 haftadan sonra başlıyo herşey
Kızlar teşekkür ederim destekleriniz için. Bu ikinci denememizdi.Okuldayım şimdi derse gircem sonra tekrar yazarım,görüşürüz
kızlar ya bide benim sol göğsümde içten gelen derin bi sızı var.ama sadece sol göğsümde.normal mi?
inş daha çok erken üzülme cnm olur inşşşKızlar teşekkür ederim destekleriniz için. Bu ikinci denememizdi.Okuldayım şimdi derse gircem sonra tekrar yazarım,görüşürüz
allah allah neden ki????kızlar ya bide benim sol göğsümde içten gelen derin bi sızı var.ama sadece sol göğsümde.normal mi?
CNNYSR, canım hg nasılsın bugun gelen gıden varmı senden:dance:
günaydın kızlar, hoşbulduk canım.
gelen gidem bişey yok, bekliyorum. sabah dayanamadım ve test yaptım. çooook silik bir çizgi çıktı. emin değilim yani. yarında hasta olmazsam doktora gitmeyi düşünüyorum.
gelen gidem bişey yok, bekliyorum. sabah dayanamadım ve test yaptım. çooook silik bir çizgi çıktı. emin değilim yani. yarında hasta olmazsam doktora gitmeyi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?