• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayinda hamile kalanlar

Ayni senin gibiyim 24 saat mide bulantim var.3 aydayiz bizde.cinsiyyet ogrendinizmi ?ilkmi?
Evet ilk. Normalde öğrenmiş olmam gerekir ama kontrol zamanımı bekledim bu cumaya gidecem Allahın izniyle. 2.3. Ay boyunca kusma btknlk okadar kötüydükü serumlarla duruyodum. Sizinki de ilk mi Allah sağlıklı bi şekilde hayırlısıyla kucağınıza almanızı nasip etsin inş

Evet ilk. Normalde öğrenmiş olmam gerekir ama kontrol zamanımı bekledim bu cumaya gidecem Allahın izniyle. 2.3. Ay boyunca kusma btknlk okadar kötüydükü serumlarla duruyodum. Sizinki de ilk mi Allah sağlıklı bi şekilde hayırlısıyla kucağınıza almanızı nasip etsin inş
Evet bendede ilk ah bende oyleyim aksamlar tansiyonumda oynuyor bas agrisi cok kotu geciyor ben bu kadar zor oldugunu bilmiyordum

Evet bendede ilk ah bende oyleyim aksamlar tansiyonumda oynuyor bas agrisi cok kotu geciyor ben bu kadar zor oldugunu bilmiyordum
Aynen ben de bu kadar zor olduğunu düşünmemiştim. Ağzımda da hep acı bi tat ne yesem böyle oluyo yavaş yavaş geçiyo gibi. İğne felan kullanıyomusun. Ben fitil clexane iğne ve folik asit kullanoyorm

Aynen ben de bu kadar zor olduğunu düşünmemiştim. Ağzımda da hep acı bi tat ne yesem böyle oluyo yavaş yavaş geçiyo gibi. İğne felan kullanıyomusun. Ben fitil clexane iğne ve folik asit kullanoyorm
Folik asit vitamin falan kullaniyorum canim.igne yok.cok sey istemiyorum bebege zarar gelmesin diye.ilk olunca insan tedirgin oluyor.bi gecse bu zamanlar tadini bile cikaramiyorum hamileligimin :(

Folik asit vitamin falan kullaniyorum canim.igne yok.cok sey istemiyorum bebege zarar gelmesin diye.ilk olunca insan tedirgin oluyor.bi gecse bu zamanlar tadini bile cikaramiyorum hamileligimin :KK43:
Aynen canım inş geçecek. Güzelliğe erişmek için zorlu yollardan geçmek gerek sanırım biz de onu yaşıyıruz. Rabbim yardımcımuz olsun hayırlısıyla kucağımıza sağlıklı bi şekilde almamızı nasip etsin inş

Canım benşuan 14+5m. Son adetim 11 hazirandı.
Rahatladım 2 haftadr bulantılarm bitti gibi çok şükür,
Bacağıma kramp girmeye başladı 3-4 gündür.

Kızlar size bişey soracam. Sizin de alt bölgenizde yaralar çıkmışmı. Ya et parçaları şeklinde çıkmş bende :(

Kızlar size bişey soracam. Sizin de alt bölgenizde yaralar çıkmışmı. Ya et parçaları şeklinde çıkmş bende :KK43:
Alt bolge derken??Allah korusun o sigil olmasin?bende vajina girisinde cikti tam 4 tane .hamilelikte daha kolay bulasiyor malesef.doktor hpv sigil dedi yesil akintimda var malesef :KK43:
Söylediğin bölgede canım aynen. Siğil ne oluyo ki acaba canım :(

Kızlar size bişey soracam. Sizin de alt bölgenizde yaralar çıkmışmı. Ya et parçaları şeklinde çıkmş bende :KK43:

Söylediğin bölgede canım aynen. Siğil ne oluyo ki acaba canım :KK43:
Korkutmak istemem ama cok kotu bir sey hemen doktora git. Googlede vajinal sigil diye arat detayli bilgi okuya bilirsin benim ilk ciktiginda cok ama cok aciyordu oturamiyordum bile simdi hafifledi ama iliski sirasinda canim cok yaniyor.bide doktorum normal dogum yapamazsin bu sigiller yok olmadan dedi

Korkutmak istemem ama cok kotu bir sey hemen doktora git. Googlede vajinal sigil diye arat detayli bilgi okuya bilirsin benim ilk ciktiginda cok ama cok aciyordu oturamiyordum bile simdi hafifledi ama iliski sirasinda canim cok yaniyor.bide doktorum normal dogum yapamazsin bu sigiller yok olmadan dedi
Anladım cnm doktora gdnce soracm inş geçer

Back