Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama Haziran ayında çatlatma iğnesi olanlar gelsin 🤗
- Konu Sahibi elferdgn
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #catlatmaignesi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Biraz daha sabır inşallah tutar ben catlatma ignesi vurulup aşılama oldum tutmadıKaçdır konu açıyorum kimse dönüp bakmıyor benden baska kimse bu ay çatlatma iğnesi olup gun saymiyor demekki.
Bat:20 haziran
Iğne:8 haziran bugun 8.günüm zaman gecmek bilmiyor birlikte tecrubelerimizi paylașalım
Peki sorun neydi cnm sizdeBiraz daha sabır inşallah tutar ben catlatma ignesi vurulup aşılama oldum tutmadı
- 22 Ocak 2020
- 478
- 454
- 53
Ben asilama olmadım sadece catlatma oldum asilama yi da bu ay yapalim dedi doktor tutmazsa bu diye ama esim Yurt dıșına göreve gidecek bnm 6 ayligina yaptiramicm buyuk ihtimalleBiraz daha sabır inşallah tutar ben catlatma ignesi vurulup aşılama oldum tutmadı
Incir kuru dene canim yumurta çatlatıyorBen asilama olmadım sadece catlatma oldum asilama yi da bu ay yapalim dedi doktor tutmazsa bu diye ama esim Yurt dıșına göreve gidecek bnm 6 ayligina yaptiramicm buyuk ihtimalle
Eşinin morfolojisi 1 doktor aşılama sonrada tüp bebek dedi ben mart ayında yaptırdım aşılama tutmadı pandemiden dolayıda gitmedim kapalıydı zaten şimdide incir kuru deniyoruz eşimde ilaç kullanıyor 3 ay sonra olmazsa tekrar doktora gidicekPeki sorun neydi cnm sizde
Ilk asilamanizmiBende bugün çatlatma iğnemin 14 günü ama aşılama yaptım ben beklemedeyim muhtemelen iki üç güne adet olacam bat 20 az kaldı benim
İnşallah beklemeden alırsın bebisini kucaginaEşinin morfolojisi 1 doktor aşılama sonrada tüp bebek dedi ben mart ayında yaptırdım aşılama tutmadı pandemiden dolayıda gitmedim kapalıydı zaten şimdide incir kuru deniyoruz eşimde ilaç kullanıyor 3 ay sonra olmazsa tekrar doktora gidicek
- 3 Temmuz 2019
- 108
- 143
- 23
- 30
Asilamada adetin dördüncü günü ilaca baslatıyo birer gün aralıklı yumurta takip i yapıyor doktor istediği büyüklüğe gelince catlatma ignesi vurduruyo ondan sonra aşılama yapiyoKızlar bende femera kullanıyorum Cumartesi yumurtalara bakıp ona göre iğne yapıcam dedi sanırım çatlama iğnesi aşılama nasıl oluyor ekstra ne yapılıyor onda acaba
- 3 Temmuz 2019
- 108
- 143
- 23
- 30
Merak ettim sonucunuzu bende 10 haziranda çatlatama iğnesi vuruldum test yaptnz mı ben 19 unda yaptım negatifti şimdide korkuyorum yapmayaBende 10 haziranda çatlatma iğnesi vuruldum. İnşallah hepimizinki tutar kızlar.
Bende 21 de yaptım negatif canım.Umudum yok zaten .. Diğer iğnelerimde de negatif çıkıyordu gerçektende hamilelik olmadı . Çarşamba yada perşembe adeti bekliyorumMerak ettim sonucunuzu bende 10 haziranda çatlatama iğnesi vuruldum test yaptnz mı ben 19 unda yaptım negatifti şimdide korkuyorum yapmaya
Aynen bende çarşamba yada perşembe adeti bekliyorum benim ilk iğnemdi çikolata kisti var tek tarafımda inşallah Rabbim güzel haberler almamızı sağlar nasip ederBende 21 de yaptım negatif canım.Umudum yok zaten .. Diğer iğnelerimde de negatif çıkıyordu gerçektende hamilelik olmadı . Çarşamba yada perşembe adeti bekliyorum
Amin canım inşallah.bizim bir sıkıntımız yok eşimde bende herşey temiz çıkıyor ama iki senedir hiç hamilelik olmadı.Aynen bende çarşamba yada perşembe adeti bekliyorum benim ilk iğnemdi çikolata kisti var tek tarafımda inşallah Rabbim güzel haberler almamızı sağlar nasip eder
İnşaallah tez vakitte olur Hem ne güzel sizde görünen bi sebepte yokmuş doktorumun demesiyke kistim küçükmüş 2,5 cm gebeliğe engel değil dedi ama 1,5 yıldır bizimde olmuyor malesefAmin canım inşallah.bizim bir sıkıntımız yok eşimde bende herşey temiz çıkıyor ama iki senedir hiç hamilelik olmadı.
Nasip işte.Rabbim yüzümüzü güldürsünİnşaallah tez vakitte olur Hem ne güzel sizde görünen bi sebepte yokmuş doktorumun demesiyke kistim küçükmüş 2,5 cm gebeliğe engel değil dedi ama 1,5 yıldır bizimde olmuyor malesef
Aminnnn inşallahNasip işte.Rabbim yüzümüzü güldürsün