• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Haziran ayında çatlatma iğnesi olanlar gelsin 🤗

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kaçdır konu açıyorum kimse dönüp bakmıyor benden baska kimse bu ay çatlatma iğnesi olup gun saymiyor demekki.
Bat:20 haziran
Iğne:8 haziran bugun 8.günüm zaman gecmek bilmiyor birlikte tecrubelerimizi paylașalım 🤗
Biraz daha sabır 😊inşallah tutar ben catlatma ignesi vurulup aşılama oldum tutmadı

Bende bugün çatlatma iğnemin 14 günü ama aşılama yaptım ben beklemedeyim muhtemelen iki üç güne adet olacam bat 20 az kaldı benim

Biraz daha sabır 😊inşallah tutar ben catlatma ignesi vurulup aşılama oldum tutmadı
Ben asilama olmadım sadece catlatma oldum asilama yi da bu ay yapalim dedi doktor tutmazsa bu diye ama esim Yurt dıșına göreve gidecek bnm 6 ayligina yaptiramicm buyuk ihtimalle

Eşinin morfolojisi 1 doktor aşılama sonrada tüp bebek dedi ben mart ayında yaptırdım aşılama tutmadı pandemiden dolayıda gitmedim kapalıydı zaten şimdide incir kuru deniyoruz eşimde ilaç kullanıyor 3 ay sonra olmazsa tekrar doktora gidicek
İnşallah beklemeden alırsın bebisini kucagina

Kızlar bende femera kullanıyorum Cumartesi yumurtalara bakıp ona göre iğne yapıcam dedi sanırım çatlama iğnesi aşılama nasıl oluyor ekstra ne yapılıyor onda acaba

Kızlar bende femera kullanıyorum Cumartesi yumurtalara bakıp ona göre iğne yapıcam dedi sanırım çatlama iğnesi aşılama nasıl oluyor ekstra ne yapılıyor onda acaba
Asilamada adetin dördüncü günü ilaca baslatıyo birer gün aralıklı yumurta takip i yapıyor doktor istediği büyüklüğe gelince catlatma ignesi vurduruyo ondan sonra aşılama yapiyo

Merak ettim sonucunuzu bende 10 haziranda çatlatama iğnesi vuruldum test yaptnz mı ben 19 unda yaptım negatifti şimdide korkuyorum yapmaya
Bende 21 de yaptım negatif canım.Umudum yok zaten .. Diğer iğnelerimde de negatif çıkıyordu gerçektende hamilelik olmadı . Çarşamba yada perşembe adeti bekliyorum

Bende 21 de yaptım negatif canım.Umudum yok zaten .. Diğer iğnelerimde de negatif çıkıyordu gerçektende hamilelik olmadı . Çarşamba yada perşembe adeti bekliyorum
Aynen bende çarşamba yada perşembe adeti bekliyorum benim ilk iğnemdi çikolata kisti var tek tarafımda inşallah Rabbim güzel haberler almamızı sağlar nasip eder🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Aynen bende çarşamba yada perşembe adeti bekliyorum benim ilk iğnemdi çikolata kisti var tek tarafımda inşallah Rabbim güzel haberler almamızı sağlar nasip eder🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Amin canım inşallah.bizim bir sıkıntımız yok eşimde bende herşey temiz çıkıyor ama iki senedir hiç hamilelik olmadı.

Amin canım inşallah.bizim bir sıkıntımız yok eşimde bende herşey temiz çıkıyor ama iki senedir hiç hamilelik olmadı.
İnşaallah tez vakitte olur 🤲🏻🤲🏻 Hem ne güzel sizde görünen bi sebepte yokmuş doktorumun demesiyke kistim küçükmüş 2,5 cm gebeliğe engel değil dedi ama 1,5 yıldır bizimde olmuyor malesef

Back