- 24 Ağustos 2012
- 6.056
- 7.340
-
- Konu Sahibi Pelinimben
Ben geçen sene 22 haziranda Bodrum merkeze gittim tatile. Deniz çok soğuktu hep havuza girdim.
Hava sicak deniz soguk olur haziranda bodrumda. Deniz sizin icin onemliyse antalya ya da kibris dusunun haziran icin.
Ben mayıs sonunda bile deenize girdim orada su serindi ama çok değil. Ben alışkınım. Ama rahat rahat girmek istiyorsanız akdeniz daha iyi. Akşamlarıda sern oluyor haziran başı 3 haftasından sonra güzellleşiyor
Anlaşılan deniz soğuk akdenize gitmeyi düşünmüyorum bu yaz farklı bir yer olsun dedim ama denize giremedikten sonra da bir anlamı yok kiben eylül de gittim gümbet'e, ilk girişte serin ama sonra ısınıyorsun.
bilemedim..
Maalesef mümkünse banyo suyum gibi sıcacık olsun:))Bodrum Gümbet haziran ayında sıcak olur ama deniz biraz soğuk olur ki zaten Bodrum'un suyu serindir .Benim gibi serin sudan hoşlanıyorsanız denizde sıkıntı olmaz .
o zaman sizi Alanya tarafı paklarMaalesef mümkünse banyo suyum gibi sıcacık olsun:))
Yaa korktum şimdi bir kaç güne otele rezervazyon yaptıracaktık otel hakkında yorumlar da iyidiBir de insanı hafiften ısıran balıklar var onun ne balığı olduğunu anlayamadım.Soramadım da kimseye .Şimdi aklıma geldi .