- 24 Şubat 2017
- 2.939
- 3.685
- 133
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
Baslarda yazmistim canikom
Sen nerelerdeydin kim bilir.. hangi baklavayi yiyodun Allah bilir
Evet türkiyede.. istanbul tüp bebek merkezinde canim..
katmermi desem sarma baklava mi desem künefe mi desem artik kimbilir:)))
Kiyamam bak ama yaa :))Beni hep aciktiriyorsunnnnn...ucak bileti bakicam bak simdi..
Yıllık izin mi canım rapor muPembeHelvam cnm bugün 2.gün embriyolordan haber geldi.3ü gayet iyiymiş 4 hücreli olmuş da biri biraz geriden geliyormuş.Yarın 10.30 da transfer için gel dedi.Kaç tane konacak belli değil şu an için bana idrara sıkışık gel dediler de kafama bi şey takıldı ben idrara sıkışık gidersem transferden hemen sonra tuvalet ihtiyacı için ayağa kalkmam gerekecek onu nasıl halledicem ki?Ben de 4 gün izin ayarladım cumartesi pazar dahil 6 gün dinlenicem.Sen de dinlenmeye devam,bebişler sımsıkı tutunuyordur inşallah
Rapor alıcam yıllık iznim eylülde.Yıllık izin mi canım rapor mu
İnşallah cnm ben iğne döneminde aşırı sinirli alıngan ve kötümser olmuştum,çevrendekilerle çok kavga etmemeye çalış diye önerebilirim :)Bende bende 5 haziranda iğnelerime basladım kontrollere gidiyorum inşallah hepimiz sağsalim bebişlerimizi kucagımıza alırız önerilerinizi bekliyorum
Bende öyleyim ama hep bebişimi düşünüp rahatlıyorum hayallerle yasıyorum bide embriyoları donduracak benim doktorum bu yöntemi yaptıran var mı?İnşallah cnm ben iğne döneminde aşırı sinirli alıngan ve kötümser olmuştum,çevrendekilerle çok kavga etmemeye çalış diye önerebilirim :)
Benim ilk tedavimde 3. Gün embriyosuydu 9. gün idrar testinde silik pozitifi görmüştüm canımYani 5. gün embriosunda 7. günde idrar testinde sonuc verebilir dimi?
İğnelerinizi nasıl kullandığınızı yazar mısınız?PembeHelvam cnm bugün 2.gün embriyolordan haber geldi.3ü gayet iyiymiş 4 hücreli olmuş da biri biraz geriden geliyormuş.Yarın 10.30 da transfer için gel dedi.Kaç tane konacak belli değil şu an için bana idrara sıkışık gel dediler de kafama bi şey takıldı ben idrara sıkışık gidersem transferden hemen sonra tuvalet ihtiyacı için ayağa kalkmam gerekecek onu nasıl halledicem ki?Ben de 4 gün izin ayarladım cumartesi pazar dahil 6 gün dinlenicem.Sen de dinlenmeye devam,bebişler sımsıkı tutunuyordur inşallah
Yaş 26O zaman herkes
Yasini
Deneme sayisini
Problemi
Tedavi oldugu merkezi
Bana yazsin
Ben raporluyum ama almasaydimda olurmus cok sıkıliyorum evde biseyler yapasim geliyor ama yaparsam tehlikeli olur gibi geliyor ay karisik iste bu hafta raporluyum haftaya pazartesi isbasi yapacagimSelam kızlar ben işe geldim bugün.Siz neler yapıyosunuz?
PembeHelvam cnm bugün 2.gün embriyolordan haber geldi.3ü gayet iyiymiş 4 hücreli olmuş da biri biraz geriden geliyormuş.Yarın 10.30 da transfer için gel dedi.Kaç tane konacak belli değil şu an için bana idrara sıkışık gel dediler de kafama bi şey takıldı ben idrara sıkışık gidersem transferden hemen sonra tuvalet ihtiyacı için ayağa kalkmam gerekecek onu nasıl halledicem ki?Ben de 4 gün izin ayarladım cumartesi pazar dahil 6 gün dinlenicem.Sen de dinlenmeye devam,bebişler sımsıkı tutunuyordur inşallah
Bende bende 5 haziranda iğnelerime basladım kontrollere gidiyorum inşallah hepimiz sağsalim bebişlerimizi kucagımıza alırız önerilerinizi bekliyorum
Benim ilk tedavimde 3. Gün embriyosuydu 9. gün idrar testinde silik pozitifi görmüştüm canım
Ben raporluyum ama almasaydimda olurmus cok sıkıliyorum evde biseyler yapasim geliyor ama yaparsam tehlikeli olur gibi geliyor ay karisik iste bu hafta raporluyum haftaya pazartesi isbasi yapacagim
Cevap vermedi jeliboni... gormedik birbirimizi bakindim etrafıma. Ama göremedim. Sürekli telefona bakan bi iki kişi vardı onlardan biriydi galiba
Bu arada kan tahlilleri çok iyi dedi doktor. Sevindim. Ama yaşına göre ve ilaçlara göre yymurta gelisiminde var bi dengesizlik dedi çok moralim bozuldu.... e2 2388 progsteron 0.7 rahim kalinligi 9mm...9 tane yumurta görünüyo. En büyüğü 19mm en küçüğü 15 mm. Çarşamba yumurta toplama var. Canım sıkıldı... motivasyonum düştü bu süreçte ilkkez. Ben hersey iyi gidiyor diyordum.... sıkıntı yok yok dedi. Yumurta toplayınca belli olur dedi. Acaba benim infertilite sebebim. Yumurtalar ile mi ilgili ... kafam karıştı
ben telaştan bebek göremedim hulusi hocanın tarafında 2-3 yaşlarında bi kız çocuğu oynuyordu onu gördüm sadece, biz de inşallah bebişlerimizi getiririz göğşene el öptürmeyeHerkesin yüzü güler inşallah bu sürecten canimmmmmmm....jeliboni bu arada merkezde bugün iki bebek vardı gördün mü biri gogsen hocaya biri hulusu beye geldi. Doğmuş olan tüp bebekler sanırım. Sevindim görünce
ilk denememde sıkışık gittim transfer edildi ve bir saat yattım tuvalete gitmedim, sonra gittim bol bol yaptım ve tutmuştu bebişPembeHelvam cnm bugün 2.gün embriyolordan haber geldi.3ü gayet iyiymiş 4 hücreli olmuş da biri biraz geriden geliyormuş.Yarın 10.30 da transfer için gel dedi.Kaç tane konacak belli değil şu an için bana idrara sıkışık gel dediler de kafama bi şey takıldı ben idrara sıkışık gidersem transferden hemen sonra tuvalet ihtiyacı için ayağa kalkmam gerekecek onu nasıl halledicem ki?Ben de 4 gün izin ayarladım cumartesi pazar dahil 6 gün dinlenicem.Sen de dinlenmeye devam,bebişler sımsıkı tutunuyordur inşallah
Supurge yapmadim yapmayi da dusunmuyorum toz aldim biraz ortalik toparladim genelde oturuyorum tv izliyorum kitap okuyorum ama cok sikildim yapacak bi sey yok sabredecegiz ama camasir yikamam gerek egilip makinaya yerlestirmek yani o egilme pozisyonu zararli olur mu bilemedim cok mu pimpirikleniyorum acaba bilemiyorumEvde neler yapiyorsun canim?temizlik yapiyormusun? Ben süpürgeye cesaret edemiyommsuanda..
Ben canım sıkıldıkça birşeyler yiyip duruyorum. işe gitsem daha sağlıklı olacaktı sankiBen raporluyum ama almasaydimda olurmus cok sıkıliyorum evde biseyler yapasim geliyor ama yaparsam tehlikeli olur gibi geliyor ay karisik iste bu hafta raporluyum haftaya pazartesi isbasi yapacagim
Supurge yapmadim yapmayi da dusunmuyorum toz aldim biraz ortalik toparladim genelde oturuyorum tv izliyorum kitap okuyorum ama cok sikildim yapacak bi sey yok sabredecegiz ama camasir yikamam gerek egilip makinaya yerlestirmek yani o egilme pozisyonu zararli olur mu bilemedim cok mu pimpirikleniyorum acaba bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?