- 9 Mart 2017
- 1.316
- 6.166
- 158
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
Ben bi de 15 sene ilaç firmasında çalıştım yeterince bilgi zaten vardı bi de literatür okuyarak yenileri ekledim,Hayirlisi olsun canim.. rabbim kucaklarimizi saglikli evlatlarla doldursun..
Zaten bu yolda hepimiz doktor olduk masaallah bi diplomamiz eksik
14 tane toplandı Canım ama 6 tane döllenmiş bugün hayattaki ilk günleriAramiza hosgeldin canim.. gecmis olsun.. yumos sayin ne durumdaydihemen ekliyorum listeye..
Hayirlin olsun canim14 tane toplandı Canım ama 6 tane döllenmiş bugün hayattaki ilk günleri
Hadi hayırlı olsun canım.. ben ilk tüp bebeğimde transferden sonra bol bol ananas yemiştim ve tutmuştu, doktorlar da ananas yemeyi tavsiye ediyorlar, bol bol ye sende :)Merhabalar koca göbekli yol arkadaşlarımbugün transferim oldu 3. Gün embriyosu. Çok heyecanlıyım şimdilik yatıştayım test günüm 21 haziran 19 unda yapabilirim dedi hemsire
Siz de durumlar nasil
Hadi bakalım yarın güzel haberler ver bize inşallah, hayırlısıyla hepsi döllensin kaliteli embriyolar olsunKızlar ben opu oldum ve geldim..Hiçbir şey hissetmedim sonrasında da ağrım yok çok şükür.4 folikül toplanmış embriyolog yarın arayacakmış yumurtaların durumunu bildirmek için.merakla bekliyorum.Transfer olanlara da hayırlı olsun.İnşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz...
Hayırlı olsun canım, bebişlerine yıllar sonra bu yazını gösterip ilk günlerini hatırlatırsın inşallah14 tane toplandı Canım ama 6 tane döllenmiş bugün hayattaki ilk günleri
Ayy ne kadar güzel bir dua içim kıpır kıpır oldu Canım benim hepimizin inşallah pozitif olur sağlıkla kucağımıza alırızHa
Hayırlı olsun canım, bebişlerine yıllar sonra bu yazını gösterip ilk günlerini hatırlatırsın inşallah
14 tane toplandı Canım ama 6 tane döllenmiş bugün hayattaki ilk günleri
İnşallah Canım benim tüm isteyenlereWuuuuwww masaAllah canim..
Hadi güzel güzel bölünsünler büyüsünler..
Annisin göbisindE ciftter cifter olsunlar..
Canım inşallah herşey istediğin gibi olur ve bebişler annelerine tutunurlar sağlıkla kucağına alırsın inşallahKIZLAR NOOOOLUR BANA DUA EDIN....
Yarin sabah nasipse merkeze gidiyoruz..
Embriolarin 5. günü.. eger tabi gelebilen varsa o güne..cünkü bugüne kadar hic bi bilgim olmadi... hic bisey bilmeden gidiyorum merkeze orda nasipse ögrenicem... nolur dua edin.. 5. güne gelmis olsun embriolarim... sagliklica alip geleyim insaallah.. hayirlisiyla..
Ay ne saçma sistem bu yabancılar cidden çok duygusuz insanlar en azından son gün bi haber verselerdi neyse dualarımız seninle yarın al gel bebişlerini canımKIZLAR NOOOOLUR BANA DUA EDIN....
Embriolarin 5. günü.. eger tabi gelebilen varsa o güne..cünkü bugüne kadar hic bi bilgim olmadi... hic bisey bilmeden gidiyorum merkeze orda nasipse ögrenicem... nolur dua edin.. 5. güne gelmis olsun embriolarim... sagliklica alip geleyim insaallah.. hayirlisiyla..
Bende 2. Deneme yapmayi dusunuyorum bu ay. Dondurulmustan..yarin kontrole gidecem transfer bayrama denk gelmezse tedaviye baslarim insallah
Canım ben transferden çıktığımda doktorum yanıma geldi ve her gün birkaç kalın dilim ananas ye dedi, bu hem bağırsaklarını çalıştırır bu dönemde kabız olmamalısın dedi, hem de bebeğin tutunmasını kolaylaştırır dedi.. internetten araştırabilirsin. Bir de avokado yiyebilirsin ama en önemlisi ananas
Yarın için bol şans.. her şey güzel olcak ve 5.gün embriyolarına kavuşcaksın :)
Canım inşallah herşey istediğin gibi olur ve bebişler annelerine tutunurlar sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Ay ne saçma sistem bu yabancılar cidden çok duygusuz insanlar en azından son gün bi haber verselerdi neyse dualarımız seninle yarın al gel bebişlerini canım
Bugun itibariyla ilaclara basladim transfer bayrama denk gelecek ama ertelemek istemedim. Umarim Allah bu sefer nasip eder bana ve tum isteyen emek veren ozlem ceken arkadaslara
Opu oldu çok şükür 22 tane yumurta toplandı ama hormon değerlerim tavan yapmış durumda hastaneye yatıracaklardı kabul etmedim evde dinleniyorum her şey yolunda giderse iki ay sonra dondurulanlarla transfer yapılacakCanim sen cuma OPU olucaktin? Benmi yanlis anladim? Bisey mi kacirdim bilemedim.. kan degerlerin en son yüksek cikmisti.. HAkkinda hayirlisi olsun canim benim..
Dualarımız seninle,hiç endişe yapma bence pozitifi görmek için pozitif olmalıyız,yarın güzel haberlerle geleceksin inşallahKIZLAR NOOOOLUR BANA DUA EDIN....
Öyle mi şimdiden hayirlin olsun Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın insallah
Dualarımız seninle,hiç endişe yapma bence pozitifi görmek için pozitif olmalıyız,yarın güzel haberlerle geleceksin inşallah
Canım Allah yardımcın olsun,inşallah embriyoların çok sağlıklı biçimde seni bekliyordur..selamlar..KIZLAR NOOOOLUR BANA DUA EDIN....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?