• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran Ayı Bize UĞURLU Gelsin🌸Hamilelik İçin Dostlar Sohbeti👼👼 Haziran ayında transfer olacaklar inşallah pozitif haberler alalım🙏💜🤰🏼

ceylan070707

Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2024
78
121
8
Herkese Merhaba transfer olacaklar buluşalım sohbet edelim 🙏💜🌸 Benim 3 haziranda transferim var. 4 Haziranda doğum günüm 🥰 inşallah bana en güzel hediye olacak 🙏 Allahın izniyle inşallah bu kez pozitif olur ve sağlıkla bebişime kavuşurum 🙏 benimle aynı süreci yaşayan yoldaşlarım inşallah Haziran ayı bize uğur getirir 🙏 neler yapıyorsunuz? Ben estrofem, progestan ve prolutex iğne ile transfere hazırlandım. D vitamini ve folik asit kullandım.

Gayet güzel cnm sonucun benimde 2022 8 aralıkta 139 du ikinci testimde 359 du oglum oldu rahat olun derim 100 üzeri iyi bi sonuç
Yaaa nasıl sevindim anlatamam inşallah 🙏 daha önce olumsuz deneyimlerim olduğu için açıkçası yüksek olmayınca endişelendim. İnşallah sağlıkla bende yavruma kavuşurum 🙏 size çok teşekkür ederim umut olduğunuz için 🌸❤️

Bugün test günümdü sonucum 135 çıktı. değerim çok düşük gibi geliyor. İnşallah yanılıyorumdur 🙏 Allahım dileyen isteyen hepimize nasip etsin 🙏
Geç döllenme olmuş olabilir. Benim bı arkadaşımda öyle olmuş tü iki günde bı gidip kan testi verdi yükseldi senin de öyle olur inşallah

Yaaa nasıl sevindim anlatamam inşallah 🙏 daha önce olumsuz deneyimlerim olduğu için açıkçası yüksek olmayınca endişelendim. İnşallah sağlıkla bende yavruma kavuşurum 🙏 size çok teşekkür ederim umut olduğunuz için 🌸❤️
Amin inşallah kavuşursun cnm endişelenme önemli olan iki katı yükselmesi 😍

Kızlar 5. gün embriyosu transferi oldum 12 haziranda bugün 6. gün.. Allahım hiç belirti yok gibi ama ne bileyim vesvese de yapmak istemiyorum 😔😭🥹

Kızlar 5. gün embriyosu transferi oldum 12 haziranda bugün 6. gün.. Allahım hiç belirti yok gibi ama ne bileyim vesvese de yapmak istemiyorum 😔😭🥹
Canım ben de 12 Haziran'da transfer oldum. Belirtilerim bir var bir yok bu benim ikinci transferim o yüzden sürekli karşılaştırma yapıyorum malesef . Daha da dayanamicam Perşembe test yapicam

Amin inşallah kavuşursun cnm endişelenme önemli olan iki katı yükselmesi 😍

Sizin test günü erkenmiş bana 24 dedi doktor 😭
Benimde 12 Haziran da oldu tranferim bana da 24 u dedi sizde belirti varmı bnm göğüs ağrım çok var

Herkese Merhaba transfer olacaklar buluşalım sohbet edelim 🙏💜🌸 Benim 3 haziranda transferim var. 4 Haziranda doğum günüm 🥰 inşallah bana en güzel hediye olacak 🙏 Allahın izniyle inşallah bu kez pozitif olur ve sağlıkla bebişime kavuşurum 🙏 benimle aynı süreci yaşayan yoldaşlarım inşallah Haziran ayı bize uğur getirir 🙏 neler yapıyorsunuz? Ben estrofem, progestan ve prolutex iğne ile transfere hazırlandım. D vitamini ve Tranferin 8. Günü evde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı 5.gun embriyosu taze transfer daha sonra pozitif sonuc alan varmı🙄🥺

Herkese Merhaba transfer olacaklar buluşalım sohbet edelim 🙏💜🌸 Benim 3 haziranda transferim var. 4 Haziranda doğum günüm 🥰 inşallah bana en güzel hediye olacak 🙏 Allahın izniyle inşallah bu kez pozitif olur ve sağlıkla bebişime kavuşurum 🙏 benimle aynı süreci yaşayan yoldaşlarım inşallah Haziran ayı bize uğur getirir 🙏 neler yapıyorsunuz? Ben estrofem, progestan ve prolutex iğne ile transfere hazırlandım. D vitamini ve folik asit kullandım.
Merhaba benim 10 haziranda transferim oldu öğleden sonra 3 gibi Tranferin 8. Günü bugün sabah evde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı 5.gun embriyosu taze transfer daha sonra pozitif sonuc alan varmı🙄🥺

Back