- Konu Sahibi Kivirbas95
-
Merhaaba. Aynı gün aşılama olmuşuz. Benim de 1 temmuz test günüm. Hakkımızda hayırlısı olsun15 gün dedi tam ayın 1’ine denk geliyorbenim hiç göğüs hassasiyetim yok olmadı ama regl belirtilerimde var göğüs hassasiyeti. O yüzden bunu kendi vücudum için olumlu yorumluyorum kasık ağrısını yumurtalığınızın olduğu yerde mi yoksa rahim olan yerde mi daha yoğun hissediyorsunuz?
Çok teşekkür ederim hepimize isteğimizi hayırlı kılsın inşallahMerhaaba. Aynı gün aşılama olmuşuz. Benim de 1 temmuz test günüm. Hakkımızda hayırlısı olsun
Kasık ağrısı oluyor ara sıra. Ama adet dönemi kadar yoğun değil. Çok kendimi dinlemiyorum. Stres olmamak için. Progestan kullanıorum. O da benzer belirtilere sebep olabilir çünkü. Cumartesi kan testi verince görcez bakalım:)Çok teşekkür ederim hepimize isteğimizi hayırlı kılsın inşallahvar mı
Ben bugün test verdim maalesef negatif ama rabbimden hayırlıKasık ağrısı oluyor ara sıra. Ama adet dönemi kadar yoğun değil. Çok kendimi dinlemiyorum. Stres olmamak için. Progestan kullanıorum. O da benzer belirtilere sebep olabilir çünkü. Cumartesi kan testi verince görcez bakalım:)
Maalesef benimki de negatif canım. Hayırlısı olsun.Ben bugün test verdim maalesef negatif ama rabbimden hayırlıinşallah siz güzel haberler alırsınız
Sen ne yapmayı düşünüyosun? Tekrar aşılama mı? Yoksa biraz zamana bırakmak mı? Hem maddi hem manevi yorucu bi süreç. Allah herkesin yardımcısı olsun.Olsun inşallah önümüzdeki aylarda güzel haberler alırız :)
benim bugun asilamadan sonra 14. günüm test yapip yapmakta cok kararsizim ara ara karnima kasilma giriyor ve akintim varMaalesef benimki de negatif canım. Hayırlısı olsun.
Benim de öyleydi. Regl mi olcam bebek mi derken ikiside yok. İkisinin de belirtileri benzer olduğundan yorum yapmak zor. Bence Yaptır canım en azından stresin gidiyo. Belkide çok mutlu olursun inşallah.benim bugun asilamadan sonra 14. günüm test yapip yapmakta cok kararsizim ara ara karnima kasilma giriyor ve akintim var
amin insaallahBenim de öyleydi. Regl mi olcam bebek mi derken ikiside yok. İkisinin de belirtileri benzer olduğundan yorum yapmak zor. Bence Yaptır canım en azından stresin gidiyo. Belkide çok mutlu olursun inşallah.
Buarada sen de ankaradasın sanırım. Devlet hastanesinde bu işler nasıl oluyor. Özele malesef sürrkli aynı paraları veremeyiz. İlaç falan 12 bin tl yi buldu bu ayamin insaallahyapabilirsem yarin idrar testi denemeyi dusunuyorum
Merhaba ben de Ankaradayım bu ay üçüncü aşılamamı yaptırdım ve tutmadı malesef. 10 bin civarı harcadık önceki aşılamada da o kadar harcamıştık. Aşılama vakit kaybı tutma olasılığı çok düşük o yüzden ben şahsen aşılamaya daha fazla para yatırmayı düşünmüyorum bir iki ay vücudum ilaçlardan arınsın tüp bebek sürecine gireceğimBuarada sen de ankaradasın sanırım. Devlet hastanesinde bu işler nasıl oluyor. Özele malesef sürrkli aynı paraları veremeyiz. İlaç falan 12 bin tl yi buldu bu ay
Nasıl yapıyoruz. Yapalım :)arkadaşlar soğan kürünü mutlaka deneyn derim ilk kullandıgım ay hamile kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?