Haziran annelerine yatak hakkında nacizane fikirlerim... :)

mavipanjur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2009
964
14
118
arkadaşlar selam... beşik park yatak sepet hakkında bende kendi tecrübelerimi yazıyım...

benim ikinci hamileliğim ilkinde park yatak aldık evet çok kullanışlı fakt şöyle bir sorun var bebek küçükken yanınızda durması lazım ve kusarsa görme ihtimaliniz epey düşük ben aldım akat kızım çok kustuğu için tıkanma problemi yaşadı korkudan yanımda yatırdım devamlı ezmiyim diye aşağısına inip ayak ucuna doğru yatıyodum....büyüdükçe oyun oynadı ama yatırmaya korktum açıkcası...

beşik yataklarda genelde aynı emzirmeye kalkmanız lazım çocuğu al koy çıkar yatır hele sezeryanlı doğumda gerçekten zor bir durum...zaten sepetleri hiç tavsiye etmiyorum...
yaptığm araştırmalar sonucu şöyle bir sonuca vardım...alacağım beşik hem kullanışlı hem sadece hem pratik ve uzun vadeli kullanacağım bi ürün olması lazımdı...

bu hamileliğimde yurtdışıındaki ürünleri inceledim orda bir model gördüm hatta burda ikeada bulmasaydım mobilyacıyla anlaşı yaptırcaktım...

model şöyle ikeanın beşiklerini görmüşsünüzdür siteden bakabilirsiniz orda basit bir düzenek var kapalı dört yani fakat bi ürününde bir tarafı açık beşiğin yani yatağımda yattığımızı düşünün beşiğin yan kısımı çıkarılmış ve yatakla aynı hizada;
1:çocuğu her ağladığında yanınızda yatıyormuş gibi alabilme olanağı
2:her zaman görebilme (kusan bebekler için çok önemli)
3:hem sizinle yatıyomuş fakat sizden ayrı bir bölümde bebeği ezme korkusu olmadan yatırma
4:4-5 yaşına kadar yatabilir (kızımı yatırdım çok rahat sığıyor
5:hafif olduğu için istediğiniz yere taşıyabilirsiniz
6:çıkarmış olduğunuz yan kısmı bebek büyüğünce takabilir ayarlı kısımda beşiği aşağı indirebilirsiniz

satıcı gibi hissettim kendimi kusura bakmaın sadece dilim fazla yandı şahsi fikirlerimi sundum umarım yardımcı olmuşumdur unutmadan bebek odası için çırpınıp duran arkadaşlara önerim büyükihtimal bebeği telsiz olsada odada yatırmaya korkucaksınız hele bir odadan başka bir odaya geçip bebeği emzirmek çok zahmetli bir iş yanınızda yatırmak en mantıklı iş ama bizim türk insanımız ayy gelecekler bi oda yapmadınızmı çocuğa diyecekler korkusuyla kendini oda almaya zorlayacaklar inanın gösterişten çok pratik sade şeyler sizlerin işlerinizi kolaylayacaktır...
çok konuştum vallaa hepinize sevgiler hayırlı doğumlar......

Son düzenleme:
bahsettiğim modelin yan tarafı açılıyor ve aşağıya indirme imkanınız var bebek büyünce... cibinlikte aldım

Eklentiler

• $PE194455.jpg
    20,8 KB · Görüntüleme: 123
Bebeğimi ben ilk aylarda odamda bulundurdum..ve sepetten çok memnun kaldım, sonra karyolaya geçtim..çok güzel hasır sepetler var..zaten sepetin yüksekliği yatağın yüksekliğine eş oluyor..bence çok kullanışlı..özellikle sepette funna baby aldım, çok memnun kaldım..hem çarşaf takımlarıda çok güzel..çok kaliteli ,bence bebeğime feda olsun..pratik kolay kaldırılıyor..sonrada çocuk odasına geçtim..tavsiye ederim..hatta aldığım ürünü göstereyyim bence süper..hem çok şık sağlıklı hem kolay kullandım..

Bebek Odas| Beik | Funnababy Luna Chic Hasr El Sepeti Beyaz Ayak, | Funnababy Yatak Uyku Seti,bebek odas,bebek rn,bataniye ,yastk,havlu,uykuseti,beik,banyo malzemeleri,kirli torbas,, | 289,95 TL

cnm yanlış anlaşılmasın sepeti tavsiye etmememdeki sebep kulllanışı kısıtlı bir zaman dilimi olması yoksa şık hepsi...

bende ufak bişey aldım sanırım 9 ay anca yatar sonra park beşik almayı düşünüyorum çünkü odasında tek yatıramam bir süre daha 1.5 yaşını geçincede odasına alırım artık diyorum ama yatarmı tek başına bilmiyorum.bende aldığım beşiğin fotosunu ekliim

park besikte guzelmış arkadasım aldı..hem oyunda oyun oynayabiliyor içinde sonra..birde nerde isen oraya kolay gidiyor..ama bu beşikte kolay..
ahh tek başına yatmaya sonra alıştırın..çok zor olur sonra..ayrılmazsa hep yanımızdamı yatacak?:)

haklısın zaman dilimi ama ne alsan öyle..çocuklar biraz büyüyünce beğenmiyorki sonra tekrar çocuk odası al, 2 kere daha masraf..

1 yaşında çocuk herşeyi idrak ediyo illa ayrı odalarda olması gerekmez ama yatağı ayrı olsun

canım büyüyen beşiklerinde aynı özelliği var öndeki kafes kısmı asansörlü mesela benim aldıgım odanın beşiğinin aşağı indirip söylediğin gibi kullanabiliyosun istersen yataga sıfırlarsın yanında yatar hemde gözünü açtıgında bebeğini görürsün bu şekilde olması kullanışlı gerçekten doğduktan sonra içim rahat olur bide 6. ayda ayırmayı öneriyor pedagoglar sonrasında anneden ayrılması zor olur bi süre huzursuz günler geçirir o yüzden ben erkenden ayırmayı düşünüyorum anlamaya başladıgında odasında olsun anne bağımlılığı gelişmesin ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…