haziran 9 da aşılananlar

BEKLEYEN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2007
61
0
kızlar nasıl gidiyo bekleyişler. 9 haziranda aşılama yaptıranlar son durumunuz ne. ben o gün yaptırdım.bekliyorum.ALLAH ım herkese hakkında hayırlısını versin.

kızlar nasıl gidiyo bekleyişler. 9 haziranda aşılama yaptıranlar son durumunuz ne. ben o gün yaptırdım.bekliyorum.ALLAH ım herkese hakkında hayırlısını versin.

Cnm bende senin gibi 9 haziranda yaptırdıım ve bekliyorum. Yarın adet günüm olmassa kan testi yaptırcam. Ama malesef ufaktan ufaktan karın ve bel ağrım var:1no2:
Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin

selam kızlar bende 13 haziranda yaptırdım ama heyecan yok bende galiba beklentilerim bittiiii......
yinede RABBİME BIRAKTIM HERŞEY HAKKIMIZDA HAYIRLISI!!!!!!!!!!!!!!!!

dün kan verdim sonucu aldım üzüntü ile eve döndüm. evde tuvalete bir gittim olan olmuş.

HAY ALLAH CANIM İNAN NE DİYCEGİMİ BİLEMEDİM HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN AMA SAKIN İNANCINI KAYBETME OLURMU RABBİM mutlaka bizim içinde bir şeyler hazırlamıştır ve bizde bir gün cok mutlu olucaz allah yardımcın ve koruyucun olsun

dün kan verdim sonucu aldım üzüntü ile eve döndüm. evde tuvalete bir gittim olan olmuş.

canım üzülme sonuç ikimizde de aynı zaten çok büyük bir şansı yoktu normal ilşki gibi şans vermişlerdi bu maçı kaybetiik ama yılmak yok sıra önümüzdeki maçlarda sonunda kupa bizim olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…