Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

ne guzel cogunuz öğrenmişsiniz meleklerinizin cınsıyetını ben hala beklemekteyım:)şuan 17deyız ama kontrolumuz haftaya bakalım hayırlısıyla bızde oğrenırız inşallah:)bende henuz bişi anlamıyorum ama bu hafta yavas yavas gobegım cıkmaya başladı artık:49:20den sonra hıssedılır dıye okumuştum bende ondan beklıyorum sabırsızlıkla.bıde bişiler alıyomusunuz bebişlere ben daha sadece yatarken gıymesı ıcın tulum aldım dun okdar:Dsızede tavsıye ederım bebeklerı battanıyeyyle falan ortmeyın gece uyku tulumu gıydırın cünku bebek ustene cekebılırmiş battanıyeyı ve yuzunu kapayabılırmiş.yanında oldukca sorun yokta o uyurken iş yaparken falan aklınızda bulunsun hanımlar :)

hoşbulduk canımmm... zaten aslında topiği gördükten sonra üye oldum desem daha doğru olur:))) üye olur olmaz da yazmaya başladım:) Teşekkür ederim canım, senin de oğluşun geliyo anladığım kadarıylaaaa öle mi?

evet canım benimde oğlışum oluyo.. haftaya kontrole gidicem özledim minik kuzucuğumu :))

Hoşgldin...Haziranda hamile kalanlar gün geçtikçe artıyor.Martta Türkiye nüfusunda hayli bir artış olacak:>

Bu arada dün niye alıntılar karıştı anlamadım valla.Bi baktım kendi yazdığıma cevap vermişim halbuki moustique yazmış:>İlginç düzelir umarım.

Herkese ii haftasonları.E dinlenmek en çok bizim hakkımız...

Ya kızlar bi de birşey dicem.Ben gidip gidip aldığım 3-5 parça bebişimin kıyafetine bakıyorum,deliriyor muyum:>Bu aralar inanılmaz bebeğimi özledim hemen gelsin ona bakayım istiyorum.İçimde hissettikçe çıldırıyor gibiyim.Çok heyecanlanıyorum gelsin bir önce Göktürkümmm

eee normal canım... bende aldım bi kaç parça bakıp duruyorum.. bide park yatak geldi hediye.. kurduk merakımızdan.. şimdide sökmeye gerek yok dedik... gidip gelip oğluşum yataktaymışçasına seviyorum yatağını :)))) tek değilsin yani...

günaydın hanımlar....
netten bazı sitelerden haftalık gelişim takibi yapıyorum. bu haftalarda bebişin yüksek seslere tepki verebileceği yazoyordu.bende hadi cnm daha erken diil mi müziğe tepki versin diodum. dün akşam bi yakınızın düğününe gittik ve müzik başlayınca inanamadım. kuş üzümüm bıkmadan tepiniyorduç korktu sanırım. alışması yarım saati aldı. yarım saat sonra sakinleşti. fırlayıp çıkcak diye korktum valla:) eve gitmeyi bile düşündüm. sizler ne alemdesiniz hanımlar varmı pıt pıtları net hisseden?

aaaayyy heyecanlandım sen anlatırken valla... ben de ara ara bi dalgamsı bişiler hissediyorum ama hiç emin değilim.. kocişe kalsa bebiş ama bilemedim... bakalım beklioruz az kaldı zaten...

ne güzel kız işte bn o yzndende şansızım..bnm hep basenlerm olmştr alt trf tombik yani..ama ne gzl bi belim vardı ince oda kalmadı beyse bakarsn zayflarm ya bikaç bişi daha yiim şöle gönlümce artk rejime gircm..grktiği kdr yicem..hani şu pazt başlanıp salı biten rejimlerden :32:

olsun sen doğumdan sonra göbeği eritirsin... bende kalır öle koca göbek :)) kucağımda bebek aaaa 2.de mi geliyo derler :)))

bi doğuralımda yeni topik açarız martta doğurum kilo vermeye çalışanlar diye :))))))))))))

olsun sen doğumdan sonra göbeği eritirsin... bende kalır öle koca göbek :)) kucağımda bebek aaaa 2.de mi geliyo derler :)))

bi doğuralımda yeni topik açarız martta doğurum kilo vermeye çalışanlar diye :))))))))))))

haha doğru dedin cnm.. hele o günleri görelimde Allahın izniyle göbekleri düşüncek vaktimiz olcamı acaba onuda mrk ediyorum :))

ne guzel cogunuz öğrenmişsiniz meleklerinizin cınsıyetını ben hala beklemekteyım:)şuan 17deyız ama kontrolumuz haftaya bakalım hayırlısıyla bızde oğrenırız inşallah:)bende henuz bişi anlamıyorum ama bu hafta yavas yavas gobegım cıkmaya başladı artık:49:20den sonra hıssedılır dıye okumuştum bende ondan beklıyorum sabırsızlıkla.bıde bişiler alıyomusunuz bebişlere ben daha sadece yatarken gıymesı ıcın tulum aldım dun okdar:Dsızede tavsıye ederım bebeklerı battanıyeyyle falan ortmeyın gece uyku tulumu gıydırın cünku bebek ustene cekebılırmiş battanıyeyı ve yuzunu kapayabılırmiş.yanında oldukca sorun yokta o uyurken iş yaparken falan aklınızda bulunsun hanımlar :)

valla uyarın için saol cnm..hiç aklıma gelmemişti bnm o..ayy Allah korusun..bide geçenlerde bi tanıdıkla konuşuyodum oda bebeğini yatağa koymuş sonra neyse bi bakim demiş bi süre sonra uyandımı diye bi bakmışki çocuk yüzüstü dönmüş bi kaldırmışki mosmor..nefessiz kalmış ..hemen acile kaldırmışlarda yoğun bakımda kalmış bi süre neyseki şimdi iyi.baya oksijensiz kalmış Allah kurtarmış yine valla kadın anlatırken gözleri doldu bnde titredm yani düşününce..o yzden çocuğu yatırdıktan sonra etrafınıda yastıkla fln çevrelemek lazımki dönmesn..

ay kıyamam bn ona yaaa..ya ne güzel hissediyosun cnm ya bnde tam olrk anlayamadığım şeyler var bilmiyorum bnmki çok hareketsiz galiba yaa..bzn kafamada takıyorum..acaba bn uyuşuğum diye oda bnamı çekti..yada ilk hamileliğim diyemi hissedemiyorum bilmiyorum

cnm 20. haftaya girmemizle beraber netleşti bizim hareketlerimiz. artık ne tarafta yatıo onu bile anlıosun. az daha sabret fazla kalmamış hissedersin yakında hatta tekme attı diye gülümsersin farkında olmadan konulursun bile. bide ben çikolataya dadandım son günlerde onunda etkisi var sanırım. yemesem iyi olacak. bu gidişle hiperaktif olacak valla :))))

Sağol tatlım valla,Allah hepimizi kavuştursun.İçimden hep hadi gel artık diye söyleniyordum ama artık demiycem,bide erken doğum falan olursa,hadi gel artık derken:>Dualarımız yanlış yöne gitmesin ama dimi?:>

Artık bebekler sese duyarlı oluyormuş 20. haftadan itibaren.Özellikle tiz sesleri duyuyormuş.
Buarada dün nette gezinirken bebeğe müzik dinletilmesine rastladım.Bebeklere anne karnında müzik dinletildiğinde bebeğin daha sakin olması sağlanıyormuş.Ve bebek doğduktan sonra ağladığı zamanlarda yine o müzikler dinletilirse bebek sakinleşiyormuş.Müziğin bebeğin beyin gelişimine değil ruhsal gelişimine katkısı olmaktaymış.Bu müziklerin de rock gibi şiddetli değil klasik yada slow müzikler olması gerekmekteymiş.
Paylaşayım dedim kendimce.Benim ilgili çekti baya doğduktan sonra kısmı.

Gamziya,
ben ilk kızıma dinletmiştim büyük bir sabırla. hatta özel cd almıştım anne karnındaki bebek için .ama öyle doğdugunda ağladıgında sakinleştirmedi, tınmadı bile valla:))
ama benim hiç müzikal yeteneğim yoktur. o da öyle olmasın daha içerdeyken müzk duysun istedim. şimdi iyi bir müzik kulağı var, ama o dinlettiklerimden mi yoksa baabsına mı çekmiş bilmiyorum.

şimdi 2 gündür bu bebişe de başladım, bakalım o neler yapacak:)

Gamziya,
ben ilk kızıma dinletmiştim büyük bir sabırla. hatta özel cd almıştım anne karnındaki bebek için .ama öyle doğdugunda ağladıgında sakinleştirmedi, tınmadı bile valla:))
ama benim hiç müzikal yeteneğim yoktur. o da öyle olmasın daha içerdeyken müzk duysun istedim. şimdi iyi bir müzik kulağı var, ama o dinlettiklerimden mi yoksa baabsına mı çekmiş bilmiyorum.

şimdi 2 gündür bu bebişe de başladım, bakalım o neler yapacak:)

Hadi ya ben heves yaptım baya Sivasa ilk gittiğimde uygun müzikler alkamk olacak işimAma dediğin gibi de olabilir tabi artık napalım azgın yaramaz olursa da olsun erkek nasılsa:>

valla uyarın için saol cnm..hiç aklıma gelmemişti bnm o..ayy Allah korusun..bide geçenlerde bi tanıdıkla konuşuyodum oda bebeğini yatağa koymuş sonra neyse bi bakim demiş bi süre sonra uyandımı diye bi bakmışki çocuk yüzüstü dönmüş bi kaldırmışki mosmor..nefessiz kalmış ..hemen acile kaldırmışlarda yoğun bakımda kalmış bi süre neyseki şimdi iyi.baya oksijensiz kalmış Allah kurtarmış yine valla kadın anlatırken gözleri doldu bnde titredm yani düşününce..o yzden çocuğu yatırdıktan sonra etrafınıda yastıkla fln çevrelemek lazımki dönmesn..

Ayyy gözlerim doldu okurken bile Allahım sen hepsini koru!Bunun için özel yastıklar var onlardan falan mı alsak acaba?

Birde park yatak almışsın ya da hediye gelmiş moustique:>Nasıl sence kullanışlı mı,yoksa beşikler daha mı ii olur?bir arkadış da ilk park yatak almışlardı,sonra memnun kalmayıp beşik yatak aldılar,çok sallandığını bebeğin rahat etmediğini söylediler.Ben de araştırma içersindeyim şuan!

günaydın kıslarrr...
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz, hayırlısıyla hep beraber kucağımıza alırız inş. bebeklerimizi..
kilo konusu konuşulmuş, ben de çok dertliyim, 67 kiloyla hamile kalınınca insan korkuyor tabi, bu arada 3 kilo almışım, kendimi frenlemem lazım:56:
göbeğim çıktı hamile olduğum anlaşılıyor biraz, 17. haftadan sonra birden çıktı ama ilginç bi gelişmeydi:9: yalnız henüz kıpırtı yok, varsa da yağlarımdan hissedemiyorum. çok merak ediyorum nasıl bi histir acaba?
hepinize bol dinlenceli, eğlenceli bi pazar diliyorum...

merhaba kızlar bende park yatakmı beşikmi karar veremiyorum hangisi daha kullanışlı olur acaba?fikri olan yada tecrübesi olan varmı acep?bizde 2 gün sonra 20 haftalık olıcaz nasipse ve bende pıtırcığımı 5 gündür falan hissediyorum cok güzel bir his dün gece bayağı bir hareketliydi eşim elini karnıma koyduğunda o bile hissedebildi tepiklerini:16:rabbim hepimizin minişlerini korusun

Ayyy gözlerim doldu okurken bile Allahım sen hepsini koru!Bunun için özel yastıklar var onlardan falan mı alsak acaba?

Birde park yatak almışsın ya da hediye gelmiş moustique:>Nasıl sence kullanışlı mı,yoksa beşikler daha mı ii olur?bir arkadış da ilk park yatak almışlardı,sonra memnun kalmayıp beşik yatak aldılar,çok sallandığını bebeğin rahat etmediğini söylediler.Ben de araştırma içersindeyim şuan!

evet canım hediye geldi... valla gayet kullanışlı görünüyo... bi arkadaşımın 8 aylık bebişi var o mutlaka park ayatk al demişti markasıda babymax tesadüf işte gelen yatağın markası da o... valla sallanma ayağı takıp çıkıyo benimkinin.. takmadım ben onu sallanmıyp şu an.... bence çok kullanışlı görünüyo... birde ben özellikle tatile annane babane yanına gittiğimizde rahatı bozulmasın istediğimden de park yatağı uygun gördüm.. bi güzel çantasına katlanıp yerleşio... ooh at bagaja.. gittiğin yerde çocukda rahat etsin işte miss...

günaydın kıslarrr...
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz, hayırlısıyla hep beraber kucağımıza alırız inş. bebeklerimizi..
kilo konusu konuşulmuş, ben de çok dertliyim, 67 kiloyla hamile kalınınca insan korkuyor tabi, bu arada 3 kilo almışım, kendimi frenlemem lazım:56:
göbeğim çıktı hamile olduğum anlaşılıyor biraz, 17. haftadan sonra birden çıktı ama ilginç bi gelişmeydi:9: yalnız henüz kıpırtı yok, varsa da yağlarımdan hissedemiyorum. çok merak ediyorum nasıl bi histir acaba?
hepinize bol dinlenceli, eğlenceli bi pazar diliyorum...

aaa senle aynı kiloda başlamışız... boyun kaç senin... benim 1.66 .. şimdi 68im.. geçen hafta rahatsızlandım 70 e çıkmıştım ama verdim 2 kilo...

ben kıpırtı hıssediyorum gb ama böle hafiften bi meksika dalgası mı dim.. balık yüzüyo gb mi dim öle bişey işte...

canım doktordan geliyorum öncelikle bi prensesimiz olucakmış babamız her ne kadar bi umutla erkek duymayı beklesede kızımız olucakmış bide hemoroid için senin yzdığın kremi verdi ve onun fitilini verdi geçmezse eğer ameliyat olucam mecburen

öncelikle kızımız hayırlı olsun.bir prenses daha geliyor yaniii...gelsin gelsin,ilacada sevindim walla kendimi isim verdiğim için suçlu hissetmiştim aslında ama ohhh içim rahatladı şimdi..fitilinde can yanıyor ama azıcık,krem çok rahat..inşallah şifan olur canım bnm..

kalemm;21419069]günaydın kıslarrr...
hepinize bol dinlenceli, eğlenceli bi pazar diliyorum..

cnm bende 66-67 kg.ile hamile kaldım boyum 1.70 pekte kg.lu görünmüyorum aslında kemiklerim mi ağır basıyor ne:8: şuan da 70 kg oldum normal olduğunu düşünüyorum inş.ilerleyen aylarda çok fazla almam ama şuan için korkma bence gayet normal 3-4 kg :49: bu arada bende bugün dr.gittim artık oğlum kelimesini kullanabilirim:emir_bebek: kıpırtı meselesi bende bişi anlamıyorum dr.uma sordum o hep kıpırdar ama sen şuan için anlayamazsın en kuvvetli tekmesi bile sana gaz gibi gelir dedi,bende hissedeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum,mutlu bir hafta dilerim hamişler:3:

Son düzenleme:
öncelikle kızımız hayırlı olsun.bir prenses daha geliyor yaniii...gelsin gelsin,ilacada sevindim walla kendimi isim verdiğim için suçlu hissetmiştim aslında ama ohhh içim rahatladı şimdi..fitilinde can yanıyor ama azıcık,krem çok rahat..inşallah şifan olur canım bnm..

saol cnm çok tşk ederim umarım bir an önce işe yarar 4 gün oldu kullanalı çok bişey fark etmedi ama bitirene kadar kullanacam ameliyat olmak istemiyorum

nasılsınız bakalım bugün... tembellikle geçen bir pazarın ardından bomba gb olmakla beraber...:nazar:..... bu sulak şehrin pırıl pırıl ve nadir çıkan güneşin kıymetini bilmek gerektiğini düşündüğümden şimdi güzel bir kahvaltı ardından atmak suretiyle kendimi sokağa güne erken başlama niyetindeyim.....

bende bu arada halen 3 lümün sonucunu beklemekteyim ve sabırsızlıkla..aklıma kötü bişey geldiğinden değil.. doktorum son gittiğimde jet gb baktı bişi anlamadım nasılsa sonucun çıkınca geliceeksin o zaman uzun uzun bakıcam dedi.. derdim kuzucuğumu görmek yani :))

neyse kızlar moustique kaçar :40::40:

SELAM KIZLARRRR

Yeni hamişlerimiz gelmiş, hoşgeldinizzz

hala sayımızın artıyor olması ne güzel :21:

nasılsınızzz

ben yine işlerle boğuşuyorum, şeytan diyor ki patlat bir rapor git evine yat dinlen.. şeytan çok çekici şeyler söylüyor bu aralar :47::47::47:

:36:

cnm bende 66-67 kg.ile hamile kaldım boyum 1.70 pekte kg.lu görünmüyorum aslında kemiklerim mi ağır basıyor ne:8: şuan da 70 kg oldum normal olduğunu düşünüyorum inş.ilerleyen aylarda çok fazla almam ama şuan için korkma bence gayet normal 3-4 kg :49: bu arada bende bugün dr.gittim artık oğlum kelimesini kullanabilirim:emir_bebek: kıpırtı meselesi bende bişi anlamıyorum dr.uma sordum o hep kıpırdar ama sen şuan için anlayamazsın en kuvvetli tekmesi bile sana gaz gibi gelir dedi,bende hissedeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum,mutlu bir hafta dilerim hamişler:3:[/QUOTE]

moustique de yazmış aynı kilodayız diye ama benim boyum kısa, 1.60 :26: o yüzden sizden daha fazla dikkat etmem lazım..57 ile evlenip 10 kilo alınca insan şok oluyor tabi, hamilelikte bari biraz dengeli, orta yollu gidebilsem de doğumdan sonra kolay verebilsem, tek derdim o..

cnm bende 66-67 kg.ile hamile kaldım boyum 1.70 pekte kg.lu görünmüyorum aslında kemiklerim mi ağır basıyor ne:8: şuan da 70 kg oldum normal olduğunu düşünüyorum inş.ilerleyen aylarda çok fazla almam ama şuan için korkma bence gayet normal 3-4 kg :49: bu arada bende bugün dr.gittim artık oğlum kelimesini kullanabilirim:emir_bebek: kıpırtı meselesi bende bişi anlamıyorum dr.uma sordum o hep kıpırdar ama sen şuan için anlayamazsın en kuvvetli tekmesi bile sana gaz gibi gelir dedi,bende hissedeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum,mutlu bir hafta dilerim hamişler:3:

moustique de yazmış aynı kilodayız diye ama benim boyum kısa, 1.60 :26: o yüzden sizden daha fazla dikkat etmem lazım..57 ile evlenip 10 kilo alınca insan şok oluyor tabi, hamilelikte bari biraz dengeli, orta yollu gidebilsem de doğumdan sonra kolay verebilsem, tek derdim o..[/QUOTE]

snnle aynıyız cnm..hani erkeğe yarıyodu bu evlilik ya bnmki hala fit özellikle ellerimle besliyorum kilo alsın diye yine kiloyu bn alıyorum..neyse bnle aynı durumda olan biri olduğuna sevndm..doğumdan sonra Allah ömür verirse çok sıkı tutmak lazım..

yok ya benim eşim çok dikkat ediyor yediğine içtiğine, haftada 2 kere yüzmeye gidiyor, olan bana oldu:17: allahtan bana bişey demiyor, zayıfla falan dese bunalıma girerim herhalde..:52:

Back