:)) kız alemsin güldürdün beni haaaa :))))
açıklim o zaman :)))) ben daha 7 8 ay öncesine kadar 58 59 kilo iken şehir değişikliği işten ayrılma kocişin yoğun çalışma hayatı ve nöbetleri derken kendimi verdim yemeğe :))) bilmediğim şehir ee ıslak memleket evde otur otur... vucut alışmış yoğun iş temposuna :)) derken ben yavaaaş yavaaaaş oldum mu 66 67 :)))) derken hamilelik planımın 3. ayında bu ay bebek tutmazssa en iyisi biraz ara verip koşu yürüyüş spor bişeler yapimde bare 64 63 kilo olup öle hamile kalim dedim ama hooooppp geldi oğluşum bana :))) yani ben 1 0 yenik başlayıp toplu hamişlerdenim...
kısaca.. boy 1.67 başlangıç kilom 67 idi... derken ben 10 gün öncesine 70 e çıkmıştımki bildiğiniz üzre geçtiğimiz günlerde acillik olup üstüne bir kaç gün iştah sıfırlanınca aldığım kilolar gitti ve tekrar 67 olmuştum.. son 4 5 gündür tartılmıyorum... tahminen tekrar 69 küsürlere geri döndüm... aslında 3 e yakın kilo almış bulunmaktayım ve 17. haftası bitmek üzere olan için gayet iyi görünsede başlangıç kilomu baz alırsam çooook dikkatli gitmem lazım :)))
evet sıra sizde.. boy başlangıç kilonuz ve şimdikini alalım bakalım :))) eminim sizden kötü durumdayım :))) ve bu arada son 10 günde karnım baya baya belli artık :))) ama ben göbüşümle çooook mutluyum :))))
birde bernysita; sen bebişini hissettin mi?? hisssetiysen ne hissetin :)) şüphem var ama emin değilim o mu diye aynı haftadayız ya senle o yüzden sordum...
Tatlım kendin diyorsun işte 3 kilo almışsın toplamda.Evet başlangıç kilon biraz fazla olabilir ama çok da abartılacak kadar değilmiş.Bence dert edilecek kadar önemli değilmiş yani.Bundan sonra biraz dikkat etsen halledersin bence.
Buarada bende de boy 167 kilo 55,5 ile hamile kaldim ve şuanda 59,5um 20 haftamın içindeyim.4 kilo almışım vee geriye kaldı en fazla 10 kilo.14 kilodan fazla almak istemiyorum ben de.Bunun için uğraşıyorum da.Gereksiz beslenmelerim yok.yararlı ve sağlıklı besleniyorum.Ypğurtlu yiyecekleri ve meyveyi bayıla bayıla yiyorum bu hamileleik beni çook değiştirdi.Önceden 1 meyve yemeyen ben şimdi deli gibi canım istiyor.
Neysem işte böyle böyle geldik 20. haftaya.Bundan sonra neler yaşayacağız ve kaç kilo alıcaz bakalım:>
Canım bu arada yanii umarım seni kıracak birşey söylememişimdir.Şimdi kendimi kötü hissettim bak:<