merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum
tabi beni kabul ederseniz
Bende şuan 12 haftalık gebeyim ilk gebeliğim çook
mutluyum allah isteyen herkese sağlıklı
bebişler versin inşalaah
ilk gebeliğimde bebek karnımda ölmüştü
kürtaj oldum bunu çok bekledim yani bi
7 8 ay sonra bu bebişim geldi inşallah bunu,
hayırlısıyla kucağıma alırım
hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına lmayı nasip etsin inşallal
bebişler versin inşalaah
günaydın fıstıklarrrr
moustique canım iyi olmana sevindim, oooh artık geziyosun tozuyosun bile maşallahh diyelim nazarlardan uzak ol tatlım, hamişliğimizin ennnnn keyifli zamanları :) ben de işi gücü bırakıp göbüşümü gere gere gezmek istiyorum ama bu lanet yerden çıkamıyorum ki
proteje hoşgeldin aramıza, ikinci bebiş de kızsa iki kız kardeş ne güzel hep özenmişimdir bi kız kardeşim olsun diye.. inşallah sağlıkla gelir, senin tecrübelerini de dinlemek isteriz canım:.. bu arada adını ilk sayfadaki listemize ekledim..
kızlar bir de milupa nın internet sitesine üye olun, eve numuneler hediye paketler falan yolluyolarmış, bi arkadaşıma gelmiş, bebek bezleri, ıslak mendiller, pişik kremi falan, baya dolu bi paket diyor.. sanırım 6 aylık olunduğunda yolluyorlar ama siz şimdiden üye olun.. zaten 6 aya da ne kaldı şaka maka
daha dün gibi bu topiği açtığım gün, çoook çabuk geçiyor, dolu dolu yaşayamıyorum hamişliğimi gibi hissediyorum.. hep iş güç koşturmacayla geçiyor
Ben milupaya üye olmuştum sanırım 1 ay kadar önce. Şimdi PTT kargodan telefon ettiler. Paketiniz var, gelip alın diye. Çok sevindim merak ediyorum bakalım paketten neler çıkacak :))
bebişler versin inşalaah
geçmiş olsun cnm allah inşallah bu bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eder..
ya kızlaar biri beni durdursun.. çok yemeye başladım benbu arada göbüş demişiniz.. benimki fena fırladı haa artık baya baya hamileyim yani
aman maşaallah durdurmayalım ye ye..tek çok yiyen ben olmak istemiorm kızm sn bol bol ye yarasın tosunuma... snn göbüş bnm heryerim fırladı..bn böyle değildim Allahıımmm eski kiloma dönmek istiyorumm...bu topicte sanırım anormal bi ben varım yaa herkes ne gzl pıtı pıtı kilo alıyo gerektiği kdr hop sonra veriyo bn neden böyle oldum yaa ağlamak istiyorum
Ya kızlar hergün hergün göbeğime bakıyorum ama
bi değişiklik yok ne zaman göbek çıkıyo çok heyecanlıyım yaa
bi an önce onu içimde hissetmek istiyorum şuan tam 12hafta 2 günlük
cnm burda 19-20 haftalıklar göbeklerinin belli olmadığından yakınıyolar sen daha durr
hadi yaa desene gebelikten gebeliğe baya bi fark var
burdan bi kişiyi al bide bni al yan yana koy ne kdr fark olduğunu görürsünbugn çok komplexliğim üstümde..neyse üzmicem kndimi
Ya kızlar hergün hergün göbeğime bakıyorum ama
bi değişiklik yok ne zaman göbek çıkıyo çok heyecanlıyım yaa
bi an önce onu içimde hissetmek istiyorum şuan tam 12hafta 2 günlük
burdan bi kişiyi al bide bni al yan yana koy ne kdr fark olduğunu görürsünbugn çok komplexliğim üstümde..neyse üzmicem kndimi
biraz sabretmen lazım canım daha erken.ben 21 haftayı bitiricem yarın anca yavaş yavaş çıkmaya başladı ve sadece ön taraf ne kalça ne popoda genişleme yok önde bir top olacak sanırım
canım ne takıyosun kafaya yaa minnakın için al 5-10 kilo ne olacak salla gitsin şimdi estetiği düşünmenin zamanı mı ye annem ye can boğazdan gelir.ben 47 ile hamile kaldım şimdi 52,5 oldum ama tutmasam aynen hep yicem ama açgözlülükten çünkü midem dolu yesem çatlıcam ama canım istiyor şaşırıyorum çünkü benki kilo almak için ne yollar denerdim eskiden
olsunda göbişler olsun canım
hayırlısıyla bebişini kucağına aldıktan sonra kiloları unutursun
bu arada canım kaç aylık gebeliğin
biraz sabretmen lazım canım daha erken.ben 21 haftayı bitiricem yarın anca yavaş yavaş çıkmaya başladı ve sadece ön taraf ne kalça ne popoda genişleme yok önde bir top olacak sanırım
canım ne takıyosun kafaya yaa minnakın için al 5-10 kilo ne olacak salla gitsin şimdi estetiği düşünmenin zamanı mı ye annem ye can boğazdan gelir.ben 47 ile hamile kaldım şimdi 52,5 oldum ama tutmasam aynen hep yicem ama açgözlülükten çünkü midem dolu yesem çatlıcam ama canım istiyor şaşırıyorum çünkü benki kilo almak için ne yollar denerdim eskiden
ya kızlaar biri beni durdursun.. çok yemeye başladım benbu arada göbüş demişiniz.. benimki fena fırladı haa artık baya baya hamileyim yani
aman maşaallah durdurmayalım ye ye..tek çok yiyen ben olmak istemiorm kızm sn bol bol ye yarasın tosunuma... snn göbüş bnm heryerim fırladı..bn böyle değildim Allahıımmm eski kiloma dönmek istiyorumm...bu topicte sanırım anormal bi ben varım yaa herkes ne gzl pıtı pıtı kilo alıyo gerektiği kdr hop sonra veriyo bn neden böyle oldum yaa ağlamak istiyorum
Canım yapma Allah aşkına...Al sen kiloları ye bol bol ne yiyiyorsan diyeceğim ama işte zararı da olacak doğumda sanırım dikkat etmek de lazım.Moral bozmadan sadece sağlıklı beslenmeye odaklansan.Zararın neresinden dönersen kardır derim ben.bu arada kaç kilo aldın ki merak ettim bu kadar dert etmen gereken bir kilo mu?ben 4,5 kilo aldım göbeğimden sadece artık baya baya hamileyim yani ama dert etmiyorum hoşuma gidiyor:>
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?