hadi yaa, bizim doktor hiç öyle yönlendircem falan demedi ama ??
atlamasın bide bunu?
Selam. Belki kendi gorduklerinin yeterli oldugunu dusunuyordur. Doktorun Prof mu? Benim bir arkadasımın doktoru Prof du, o da ben kendi ultrasonumda goruyorum gerek yok demis benim arkadas da gitmemis ama bana sorarsan gerekli. Çok detaylı rapor veriyor uzmanlar. Benim doktorum da beni 23. haftada Recep Has'a yonlendirdi. Sen de bir sonraki kontrolunde doktoruna bir danış istersen. Sevgiler.
Üniverste olayı cidden komik ama açıklamasını da merak etmedim değil yani:>
Buarada dopler ve renkli usg hakkında olanlardan bilgi istemiştim ne zzaman,nasıl şart mı gibi?arada kaynadı sanırım:>Tekrardan yazayım dedim:>
aletlerden olabilir cnm..bnm mesela aynı hastanede farklı bi dr. gttm 2 sefer mecburen çok net değil görüntü koskoca vücutta sadece kafası çok net görünüyo yani..ayrıca 15.haftada belli olamayabilir normal..hele kızlar daha geç belli olrmuş..sn daha tecrübelisin bndn ama bn 16. haftada gttm dr. %90 erk.dedi..ona bile kesin diyemedi yani..nete zaten net olan fotoları koyuyolardır..görüntüler aletlerden bnce
günaydın fıstıklarrrr
proteje hoşgeldin aramıza, ikinci bebiş de kızsa iki kız kardeş ne güzel hep özenmişimdir bi kız kardeşim olsun diye.. inşallah sağlıkla gelir, senin tecrübelerini de dinlemek isteriz canım:.. bu arada adını ilk sayfadaki listemize ekledim..
günaydın fıstıklarrrr
moustique canım iyi olmana sevindim, oooh artık geziyosun tozuyosun bile maşallahh diyelim nazarlardan uzak ol tatlım, hamişliğimizin ennnnn keyifli zamanları :) ben de işi gücü bırakıp göbüşümü gere gere gezmek istiyorum ama bu lanet yerden çıkamıyorum ki
proteje hoşgeldin aramıza, ikinci bebiş de kızsa iki kız kardeş ne güzel hep özenmişimdir bi kız kardeşim olsun diye.. inşallah sağlıkla gelir, senin tecrübelerini de dinlemek isteriz canım:.. bu arada adını ilk sayfadaki listemize ekledim..
kızlar bir de milupa nın internet sitesine üye olun, eve numuneler hediye paketler falan yolluyolarmış, bi arkadaşıma gelmiş, bebek bezleri, ıslak mendiller, pişik kremi falan, baya dolu bi paket diyor.. sanırım 6 aylık olunduğunda yolluyorlar ama siz şimdiden üye olun.. zaten 6 aya da ne kaldı şaka maka
daha dün gibi bu topiği açtığım gün, çoook çabuk geçiyor, dolu dolu yaşayamıyorum hamişliğimi gibi hissediyorum.. hep iş güç koşturmacayla geçiyor
Ben milupaya üye olmuştum sanırım 1 ay kadar önce. Şimdi PTT kargodan telefon ettiler. Paketiniz var, gelip alın diye. Çok sevindim merak ediyorum bakalım paketten neler çıkacak :))
bende üyeyim ama daha bişi gelmedi :))
slm kızlar ben de üye omuştum benimki geldi ulaştı elime :) bebek bezi,tester şampuan,pudra,ıslak mendil,göğüs pedi.cdler var hamilelik ve emzirme üzerine güzel bi paket olmuş bebişlerimizin ilk hediyeleri hazır :)
günaydın fıstıklarrrr
moustique canım iyi olmana sevindim, oooh artık geziyosun tozuyosun bile maşallahh diyelim nazarlardan uzak ol tatlım, hamişliğimizin ennnnn keyifli zamanları :) ben de işi gücü bırakıp göbüşümü gere gere gezmek istiyorum ama bu lanet yerden çıkamıyorum ki
kızlar bir de milupa nın internet sitesine üye olun, eve numuneler hediye paketler falan yolluyolarmış, bi arkadaşıma gelmiş, bebek bezleri, ıslak mendiller, pişik kremi falan, baya dolu bi paket diyor.. sanırım 6 aylık olunduğunda yolluyorlar ama siz şimdiden üye olun.. zaten 6 aya da ne kaldı şaka maka
daha dün gibi bu topiği açtığım gün, çoook çabuk geçiyor, dolu dolu yaşayamıyorum hamişliğimi gibi hissediyorum.. hep iş güç koşturmacayla geçiyor
Aynen ya katılıyorum sana işten güçten zamanın nasıl geçtiğini anlamadan hamileliğim de geçip gidiyor.Ne naz yapmaya zamanım var ne de kapris:S Hamileyim ama yaşantım çoook normal gidiyor Allaha şükür,işimden evimden geri kalmıyorum:>Ama işte anlamadan 4,5 aylık oluverdik.
Sağlıkocağına kayıt yaptırdım bebişim o kadar hareketliydiki zor yakalayıp kalp atışını dinlediler:))))
Bu arada göbişim az çıktı gören hamile olduğuma inanmıyo,göbeğimi öne atarak yürüycem artık:)
Ya arkadaslar birsey sorucam size. Siz uye olduktan ne kadar zaman sonra geldi hediyeleriniz? Ben uye olalı aylar oldu gelen giden bisey yok.
tebrik ederim canım allah sağlıkla tamamınada erdirsin inşallah.
Az mı çıktı benim gayet net ortada.3 haftadır falan okulda göbeğim ve ben geziniyoruz.Herkes de diyor göbek çıkmaya başlamış diye,çok hoşuma gidiyor bu da :>
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?