Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

hadi yaa, bizim doktor hiç öyle yönlendircem falan demedi ama ??
atlamasın bide bunu?

Selam. Belki kendi gorduklerinin yeterli oldugunu dusunuyordur. Doktorun Prof mu? Benim bir arkadasımın doktoru Prof du, o da ben kendi ultrasonumda goruyorum gerek yok demis benim arkadas da gitmemis ama bana sorarsan gerekli. Çok detaylı rapor veriyor uzmanlar. Benim doktorum da beni 23. haftada Recep Has'a yonlendirdi. Sen de bir sonraki kontrolunde doktoruna bir danış istersen. Sevgiler.

yok kuzucum ya prof değil, belki bir dahakinde yönlendirecektir, bakalım sorayım bir dahaki gidişimde daha 23 olmadım çünkü..

Canım ben geçen hafta gittim kendi doktorum bi radyoloji uzmanına yönlendirdi ama ben ikili testim iyi çıkınca üçlüyü istemedim diye yaptırdı sanırım şart diil ama işte biz görmek istiyoruz. 22. haftada gittim doktor cinsiyeti de gördü prensesin adı bellimi dedi %100 dedi ve tüm organları inceledi.

moustique
Benim kızım 8 yaşında, unutmuşum gitmiş herşeyi sanki onu ben doğurmadım gibi:)) kızımda doktor 17 haftada kız demişti içimde bir kuşku olmamıştı. ama bu öyle değil nedense.

quiter
çocukların aynı cins olması bence de çok güzel, gerçi bizim yaş farkı biraz fazla oldu ama olsun böyleymiş kısmet. inşallah hepimizinki sağlıkla gelir:)

Ben milupaya üye olmuştum sanırım 1 ay kadar önce. Şimdi PTT kargodan telefon ettiler. Paketiniz var, gelip alın diye. Çok sevindim merak ediyorum bakalım paketten neler çıkacak :))

Ben milupaya üye olmuştum sanırım 1 ay kadar önce. Şimdi PTT kargodan telefon ettiler. Paketiniz var, gelip alın diye. Çok sevindim merak ediyorum bakalım paketten neler çıkacak :))

bende üyeyim ama daha bişi gelmedi :))

slm kızlar ben de üye omuştum benimki geldi ulaştı elime :) bebek bezi,tester şampuan,pudra,ıslak mendil,göğüs pedi.cdler var hamilelik ve emzirme üzerine güzel bi paket olmuş bebişlerimizin ilk hediyeleri hazır :)

yaaa bnde istiormmm hmn üye oluorm..

Kızlarrr benimde milupa paketim bugün geldi. Tam 'hemen kızlara haber vereyim üye olsunlar' diye yazmak için forumu açtım bi baktım arkadaşlar yazmışlar...

Çok mutlu oldum paketi alınca, bırakın geleceğini, gelse bile birkaç parçalık bir paket falan diye düşünüyordum ama çok ayrıntılı çok güzel bi paket yollamışlar.

Yenidoğan bezi, pişik kremi, göğüs pedi, emzirme klavuzu, süt arttırıcı bitkisel çay, bebişimiz için şampuan, ıslak mendil. bunlar aklıma gelenler. Ayrıca bilgilendirme cd leri de var.

Hemen milupanın sitesine üye olun

üye oldum heycanla hediyelerimi bekliyorum..bebek doğduktan sonrada gönderiyolar hediyelerdenn çok hoşş

Ben de üye olmuştum 1 ay kadar önce,bana niye gelmedi<ben de istiyorum.Mutlaka çok bişey değildir ama işte hediye:>Türk Milleti değil miyiz bayılırız hediyelere:>

Sağlıkocağına kayıt yaptırdım bebişim o kadar hareketliydiki zor yakalayıp kalp atışını dinlediler:))))
Bu arada göbişim az çıktı gören hamile olduğuma inanmıyo,göbeğimi öne atarak yürüycem artık:)

Aynen ya katılıyorum sana işten güçten zamanın nasıl geçtiğini anlamadan hamileliğim de geçip gidiyor.Ne naz yapmaya zamanım var ne de kapris:S Hamileyim ama yaşantım çoook normal gidiyor Allaha şükür,işimden evimden geri kalmıyorum:>Ama işte anlamadan 4,5 aylık oluverdik.

Ya arkadaslar birsey sorucam size. Siz uye olduktan ne kadar zaman sonra geldi hediyeleriniz? Ben uye olalı aylar oldu gelen giden bisey yok.

Az mı çıktı benim gayet net ortada.3 haftadır falan okulda göbeğim ve ben geziniyoruz.Herkes de diyor göbek çıkmaya başlamış diye,çok hoşuma gidiyor bu da :>

Az mı çıktı benim gayet net ortada.3 haftadır falan okulda göbeğim ve ben geziniyoruz.Herkes de diyor göbek çıkmaya başlamış diye,çok hoşuma gidiyor bu da :>

ben çok kilo veriğim için henüz sadece eski haline geldi göbeğim:) nasıl bir şişmanlamışsam hamile kalmadan önce:)) ama yinede şööööyle toparlak hamile karnı gibi olamadı daha, üst katman bizati kendi göbeğimden:) hatta bazen güvenlik görevlileri elektronik kapılardan geçirmeye çalışıyorlar. Ama bu ay hızlıca büyür değil mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…