ayy anlamadım ben şimdi,doktor tetanoz aşısını mı önermedi cnm??
:) üniversite mezununa tek doz yetiyo madem, aranızda yüksek lisans yapan varsa hiç vurdurmasın, gerekmez heralde :) :)
:))))
tabi kızımmmm okumak kolay mı, sıraların tozunu yutanlar tetanoz falan olmaz
:) üniversite mezununa tek doz yetiyo madem, aranızda yüksek lisans yapan varsa hiç vurdurmasın, gerekmez heralde :) :)
bencede:)))komik yaaa
Üniverste olayı cidden komik ama açıklamasını da merak etmedim değil yani:>
Buarada dopler ve renkli usg hakkında olanlardan bilgi istemiştim ne zzaman,nasıl şart mı gibi?arada kaynadı sanırım:>Tekrardan yazayım dedim:>
cnm ben oldum tetanoz aşısı aşırı ağrı ve hafif ateş yapıyor. ebe bana bu aşının sadece benim için değil bebek içinde olduğunu söyledi. doğum esnasında göbek kordonu kesilirken enfeksiyon kapmasını engeller dedi. bence mutlaka olun hanımlar. hadtanelere güven olmuyor artık. özel bile olsa....
Üniverste olayı cidden komik ama açıklamasını da merak etmedim değil yani:>
Buarada dopler ve renkli usg hakkında olanlardan bilgi istemiştim ne zzaman,nasıl şart mı gibi?arada kaynadı sanırım:>Tekrardan yazayım dedim:>
geçenlerde bir arkadaşımız yazmıştı, bebeğinde beyinde kist görülmüş.. işte bu taramada bunlara bakılıyor canım.. kalbi delik falan olursa o da çıkıyor. kalp 4 odacıklı olmalı örneğn...
benim doktorum her gittiğimde renkliyle bakıyor 3.aydan beri, ama sanırım renkli ultrason heryerde yok..
Hayır her yerde yok ama iç organların detaylı incelemesi için konunun uzmanlarına yonlendiriyorlar sadece renkli ultrason cihazı yetmiyor. Yoksa bircok doktorda var renkli USG.
proctolog canım,ama ne olur sen yinede danış doktora..çünkü prospektüste hamilelikte kullanılmamalı gibi bir şey yazıyordu..
Selam. Detaylı USG'yi genelde doktorlar gebeliğin 23.-24. haftasında istiyor. Çünkü burda bebeğin iç organları detaylı olarak inceleniyor ve eger herhangi bir sıkıntısı varsa doguma ona gore gidiliyor onlemleri alınıyor. Benim doktorum da istedi benden 23. haftamda gideceğim ama tabiki olmazsa olmazs birşey degil. Ama dedigim gibi genel ister doktorlar seninki de isteyecektir diye tahmin ediyorum. Bu detaylı USG yi de yapan çok az doktor var bildigim, Istanbul da 3-4 kişi.
Foruma yeni üye oldum. bu topik de tam bana göreymiş. Çünkü ilk kızımı da mart ayında dünyaya getirdim. şimdi yine mart ayında bekliyoruz bebeğimizi:) Çok mesaj var hepsini okuyamadım ancak bundan sonra aranızda olmaktan mutluluk duyacağım. ilk zamanlarım çok zor geçti 6-7 kilo verdim. tansiyonum düşüktü. Bir de üstüne üstlük tiroid hormonlarım da bozuk çıkmıştı. ilaç kullanmakla kullanmamak arasında çok gidip geldim ama doktorun söylediğini değil içime doğanı yapıp bekledim. Meğerse B-hcg hormonu tsh a benzedigi için tsh salgılanmasını baskılarmış bazen. hala kontrol altında tutuyoruz ama normal sınırlara geldi çok şükür.
şimdi daha iyiyim:) hatta kilo almamak için uğrasıyorum bel fıtıgı ameliyatı oldum ve fazla kilo alırsam tekrarlama ihtimali çok yüksek.
15. haftada gelen kuzu da kız dedi doktor:) ondan sonra bir kez daha gittim gecen hafta, tekrar sordum kesinmidir diye. ben ilgilenmem cinsiyetle eli ayagı düzgün mü, problem var mı o benim ilgilendiğim dedi. doğru düzgün ona bakmadı:) ama ben ilgileniyorum dedim içimden. haftaya detaylı bir tarama için başka doktora gönderdi. Bakalım belki o ilgilenir.
4d ultrasonu var. ama bir kendi ultrason görüntülerime bakıyorum bir de internettekilere. Siyah beyaz olanlar hiç net değil benim. doktor mu çekemiyor, aletten mi yoksa neden bir fikriniz var mı? gecen hafta gittiğimde kız oldugunun işareti olan 3 çizginin kesin görünmesi gerekmez miydi?
aman neyse en kötü mart ayında öğreneceğim di mi:)
canım doktordan geliyorum öncelikle bi prensesimiz olucakmış babamız her ne kadar bi umutla erkek duymayı beklesede kızımız olucakmış bide hemoroid için senin yzdığın kremi verdi ve onun fitilini verdi geçmezse eğer ameliyat olucam mecburen
Foruma yeni üye oldum. bu topik de tam bana göreymiş. Çünkü ilk kızımı da mart ayında dünyaya getirdim. şimdi yine mart ayında bekliyoruz bebeğimizi:) Çok mesaj var hepsini okuyamadım ancak bundan sonra aranızda olmaktan mutluluk duyacağım. ilk zamanlarım çok zor geçti 6-7 kilo verdim. tansiyonum düşüktü. Bir de üstüne üstlük tiroid hormonlarım da bozuk çıkmıştı. ilaç kullanmakla kullanmamak arasında çok gidip geldim ama doktorun söylediğini değil içime doğanı yapıp bekledim. Meğerse B-hcg hormonu tsh a benzedigi için tsh salgılanmasını baskılarmış bazen. hala kontrol altında tutuyoruz ama normal sınırlara geldi çok şükür.
şimdi daha iyiyim:) hatta kilo almamak için uğrasıyorum bel fıtıgı ameliyatı oldum ve fazla kilo alırsam tekrarlama ihtimali çok yüksek.
15. haftada gelen kuzu da kız dedi doktor:) ondan sonra bir kez daha gittim gecen hafta, tekrar sordum kesinmidir diye. ben ilgilenmem cinsiyetle eli ayagı düzgün mü, problem var mı o benim ilgilendiğim dedi. doğru düzgün ona bakmadı:) ama ben ilgileniyorum dedim içimden. haftaya detaylı bir tarama için başka doktora gönderdi. Bakalım belki o ilgilenir.
4d ultrasonu var. ama bir kendi ultrason görüntülerime bakıyorum bir de internettekilere. Siyah beyaz olanlar hiç net değil benim. doktor mu çekemiyor, aletten mi yoksa neden bir fikriniz var mı? gecen hafta gittiğimde kız oldugunun işareti olan 3 çizginin kesin görünmesi gerekmez miydi?
aman neyse en kötü mart ayında öğreneceğim di mi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?