günaydın hanımlar.dün kontrol günümüzdü. bugüne kadar toplam 3 kilo almışım bebiş ise 356 gr. 20 cm olmuş. sağlıklı maşallah.... ama şöyle bir şikayetim var. sizde de oluyor mu bilmiyorum ama sabahaları kalktığımda ellerim şiş ve güçsüz oluyor. çaydanlığı bile tutamıyorum. omurga kemiğimde ensemden kuyruksokumuma kadar ağrıyor eşim yazık sürekli masaj yapar oldu. sanki sırtımda birini taşıyormuşum gibi. oda yetmezzmiş gibi kaburgalarımın altı batıo. dün hepsini sordum doktora. normal şeyler ama ben daha ileriki haftalarda bekliyordum.daha çok erken dedi. hemen magnezyum verdi. birde muz yememi söyledi.hafifletirmiş. sizdede var mı böyle şikayetler kızlar? erken demesine üzüldüm çünkü....
bugün doktor randevum var bi aksilik olmazssa... neredeyse 1 ay üstüne oğluşumu görücem ( tabi pipisi düşüp te kız değilse :))) bazı arkadaşların öle olmuş da... ) artık cinsiyetimiz yüzde yüz belli de olur... 3 lü taramada yapılacak... şikayetlerimide sıralicam... bakalım ne dicek doktor... birde bebişimin gelişimi gerilemişmidir diye korkmuyo değilim... ooff inşallah iyi haberlerle döenrim kızlaarrr....
bu arada bebişi tombik olanlar.. hangi besinlere borçlusunuz???
Dün sabah ikinci tetanoz aşımı oldum bu gün kol biraz uyuşuk ama başka yok çok şükür hemşire sağlık ocağındaki istersen doğumdan sonra 5 e tamamlayabilirsindedi ama şimdilik bu kadar.
Biz dün renkli doplerimizide hallettik doktor %100 kız dedi arkadaşlar benide listede kız ve Adıda Simla olarak tazeleyebilirmisiniz ilk adımızı yazdırdığımızda bu günler gelcekmi diyorduk :) Çok şükür doktor 475 gr 27-8cm dedi hafifi iri bir bebek dedi iki eli kafasının yanında bide poz verdi bize bacak bacak üzerine atmış keyif yapıyordu zilli. Allah hayırlısıyla kucağımızada aldırır inşallah.
Gözün aydın canım, benim de eelerim ayaklarım çok şişiyor doktor tuzu kes dedi o ödem yapıyor bide kalsiyım ve magnezyum eksikliği bacaklarda kırap fealnda yapıyor, süt içemediğim için eşim herügn muzlu süt yapıyor belki o iyi gelmiş olabilir ama normal diye biliyorum herkesde oluyor sen olabildiğince kalsuyum ve magnezyma dikat et ama üzülmene gerek yok bence beslenmene dikkat et.
Merhaba anne adayları :)
bende nasip olursa mart annesi olucam. Kızımla doğum günümüz aynı olucak :)
sizlere bir sorum var yardımcı olmanızı rica ediyorum. önümüzdeki hafta ayrıntılı ultrason çekilcez.
Gebeliğimiz kontrol altında geçiyo ilk bebek kayıp olduğu için.
Aranızda koşuyolu görüntüleme merkezine giden var mı incelemeleri nasıl bilgi verirseniz çok sevinirim.
hoşgeldin canım aramıza,
aynı gün doğum günü ne büyük tesadüffff
babanız yandı, o gün artık eli kolu dolu gelcek eve, hediye paketleri sığmıcak kapılara
Merhaba güzel anne adayları
Ben 17+5 haftalık hamileyim... Doğumum 23 marta gelecek inşallah
Veeeee kızımız olacakkkk
merhaba canım ne güzel kızlarımız çoğalıoooo benimde prensesim olcak inşallah:)
geçmiş olsun cnm..dikkat et kendine ne olur,bebişede tabii..
of cnm yaa..sen bozma moralini,bak öyle bir durum olmasa doktor bu riski alırmıydı hiç,içini ferah tut,herşey güzel olacak diye düşün ve dua et..
ZEHRACIM ÇOK ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM BENİM.BİRAZ GEÇ Bİ CEVAP OLMUŞ AMA KAÇ GÜNDÜR OKUMAMIŞTIM ŞİMDİ GÖRDÜM.SENİN YAŞADIKLARININ AYNISINI BEN DE YAŞADIM.Ben 11 haftalıkken ense kalınlğı çok fazla dedikleri için cvs yaptırdım doku örneği alıyolar ve 25 gün sonra çıktı sonuçlar.ben 25 gün öldüm öldüm dirildim ve doktorlar çok ümitsiz konuştular.ama allah tarafından dualarımız kabul oldu ve sonuçlarımız tertemiz çıktı.Senin yazılarını okuduğumda hiç içimde kötü bir his geçmedi tertemiz çıkıcak sonuçların sakın üzülme bol bol dua et canım çok öpüyorum seni
Dün sabah ikinci tetanoz aşımı oldum bu gün kol biraz uyuşuk ama başka yok çok şükür hemşire sağlık ocağındaki istersen doğumdan sonra 5 e tamamlayabilirsindedi ama şimdilik bu kadar.
Biz dün renkli doplerimizide hallettik doktor %100 kız dedi arkadaşlar benide listede kız ve Adıda Simla olarak tazeleyebilirmisiniz ilk adımızı yazdırdığımızda bu günler gelcekmi diyorduk :) Çok şükür doktor 475 gr 27-8cm dedi hafifi iri bir bebek dedi iki eli kafasının yanında bide poz verdi bize bacak bacak üzerine atmış keyif yapıyordu zilli. Allah hayırlısıyla kucağımızada aldırır inşallah.
Gözün aydın canım, benim de eelerim ayaklarım çok şişiyor doktor tuzu kes dedi o ödem yapıyor bide kalsiyım ve magnezyum eksikliği bacaklarda kırap fealnda yapıyor, süt içemediğim için eşim herügn muzlu süt yapıyor belki o iyi gelmiş olabilir ama normal diye biliyorum herkesde oluyor sen olabildiğince kalsuyum ve magnezyma dikat et ama üzülmene gerek yok bence beslenmene dikkat et.
yaaa ne güzel kaçıncı haftadasın.. Isim düşündünüzmü biz karar veremiyoruz. Aklımızda bi kaç tane var ama
günaydın kızlar, hepinize sağlıklı günler diliyorum, iki gün foruma girmedim ne olmuş buraya böyle sayfa düzeni çok kötü görünüyor her taraf reklam dolu yazıları göremiyorum reklamdan:S forum yönetimi mali krize girdi galiba, ama çok itici olmuş bu kadar abartırlarsa kullanıcı sayısı azalır bence. bu nedir böyle yahu?
cnm o zmn bndeki durum ne anlamadm tuzu sevmem zaten hamile kalmadan önce bni şoka sokacak kdr düşüktü tansiyonum o yzdn ama ellerm şiş..heralde bnm kdr kalsiyum tüketen bi insan daha yoktur..hatta evlenmeden önce babam "bu böyle olmıcak marketlerle bizim bi mandıra açmamız yada inek fln almamız lazm" derdi bnm tükettiğim peynir süt yoğurt vs. görünce..halada öyleyim ama yine kramplar oluyo..e hergün 1 tane muzda yiyorum..yada bnde başka bi sorun var o zmn..
canım illa bi sorun olması gerekmez.yapı meselesi.ben deli gibi tuz yerim, hiç bi şişlik yok.ama arkadaşlarımda senin durumunda olanlar var.benim gördüğüm şu ki, hamilelikte herkesin en az bi alanda çok sıkıntısı oluyo.normal bunlar.mesela benim bulantılarım herkesten çok fazlaydı ve çok geç bitti.ama ağrı sızı şişme yok çok şükür.kiminde de onlar var.annelik zor şey, hazırlanmamız için Allah herbirimize bi imtihan yaşatıyo, böyle böyle güçleniyoruz.takılma.....geçer inşallah.tabi doktoruna sor yine de
18+2 olduk canım biz hamile kalmadan önce NEHİR İREM düşünoduk şimdide öyle gibi görünüyor ama daha güzel içimize sinen bir isim olursa değişebilir tabi:)aslında tek isim düşünüorum ama eşim iki isiim istiooooo kararsızız bizde galiba:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?