Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

günaydın kızlar...bugün iyisinizdir inşallah.kabızlık sanırım hepimizin ortak sorunu.bol su içmek lazım ama yine de oluyo, bu dönemde normal heralde.
kızlar bulantım geçti çok şükür bu hafta maşallah, çok mutluyum o yüzden.geçer geçmez de iştahım deli gibi açıldı.4-5 kilo vermiştim ama sanırım aynı hızla geri alıcam

Dün sabah ikinci tetanoz aşımı oldum bu gün kol biraz uyuşuk ama başka yok çok şükür hemşire sağlık ocağındaki istersen doğumdan sonra 5 e tamamlayabilirsindedi ama şimdilik bu kadar.

Biz dün renkli doplerimizide hallettik doktor %100 kız dedi arkadaşlar benide listede kız ve Adıda Simla olarak tazeleyebilirmisiniz ilk adımızı yazdırdığımızda bu günler gelcekmi diyorduk :) Çok şükür doktor 475 gr 27-8cm dedi hafifi iri bir bebek dedi iki eli kafasının yanında bide poz verdi bize bacak bacak üzerine atmış keyif yapıyordu zilli. Allah hayırlısıyla kucağımızada aldırır inşallah.

Gözün aydın canım, benim de eelerim ayaklarım çok şişiyor doktor tuzu kes dedi o ödem yapıyor bide kalsiyım ve magnezyum eksikliği bacaklarda kırap fealnda yapıyor, süt içemediğim için eşim herügn muzlu süt yapıyor belki o iyi gelmiş olabilir ama normal diye biliyorum herkesde oluyor sen olabildiğince kalsuyum ve magnezyma dikat et ama üzülmene gerek yok bence beslenmene dikkat et.

Canım benim onun keyfi yerindedir o senden sömürür merak etme sen kendi sağlığın için yicen. Gönlünü ferah tut inşallah güzel olcak herşey. Beslenmeye gelince hergün peynirimi zeytinimi tahinli pekmez. elevit kan ilacı iki ceviz iki badem iki kurukayısı 1-2 incir ama bunları düzenleyip ara öğün gibi yiyorum balık ve proteine dikkat ediyorum ama hamur işi yememeye çalışıyorum. hafta da iki gün balık yiyemmişsem omega 3 verdi doktor bir tane içiyorum. meyve özelikle üzüm elma ama abartmadan. bide süt içemediğim iiçin muzlu süt bide bol bol ayran. yani gereksiz hiç birşey yememeye çalşıyorum. Mesela yumurta yiyemiyorum krep yapıyorum. :) çözüm üretmeye çalışıyorum.

Merhaba anne adayları :)

bende nasip olursa mart annesi olucam. Kızımla doğum günümüz aynı olucak :)
sizlere bir sorum var yardımcı olmanızı rica ediyorum. önümüzdeki hafta ayrıntılı ultrason çekilcez.
Gebeliğimiz kontrol altında geçiyo ilk bebek kayıp olduğu için.
Aranızda koşuyolu görüntüleme merkezine giden var mı incelemeleri nasıl bilgi verirseniz çok sevinirim.

Bende tetanoz aşımı buhün yaptırdım ilk dozunu. ikinci doz 1 ay sonra olacakmış. 5 doza tamamladığınız zaman diğer gebeliklerinizde hiç yaptırmıyormuşsunuz. iki dozunu şimdiki gebeliğimiz boyunca diğerlerinide 6 ay - 1 yıl aralıkla yaptırmak gerekiyormuş.
Adı çok şekermiş bebişinin

hoşgeldin canım aramıza,

aynı gün doğum günü ne büyük tesadüffff

babanız yandı, o gün artık eli kolu dolu gelcek eve, hediye paketleri sığmıcak kapılara

Merhaba güzel anne adayları
Ben 17+5 haftalık hamileyim... Doğumum 23 marta gelecek inşallah
Veeeee kızımız olacakkkk

Merhaba güzel anne adayları
Ben 17+5 haftalık hamileyim... Doğumum 23 marta gelecek inşallah
Veeeee kızımız olacakkkk

merhaba canım ne güzel kızlarımız çoğalıoooo benimde prensesim olcak inşallah:)

günaydın kızlar, hepinize sağlıklı günler diliyorum, iki gün foruma girmedim ne olmuş buraya böyle sayfa düzeni çok kötü görünüyor her taraf reklam dolu yazıları göremiyorum reklamdan:S forum yönetimi mali krize girdi galiba, ama çok itici olmuş bu kadar abartırlarsa kullanıcı sayısı azalır bence. bu nedir böyle yahu?

cnm o zmn bndeki durum ne anlamadm tuzu sevmem zaten hamile kalmadan önce bni şoka sokacak kdr düşüktü tansiyonum o yzdn ama ellerm şiş..heralde bnm kdr kalsiyum tüketen bi insan daha yoktur..hatta evlenmeden önce babam "bu böyle olmıcak marketlerle bizim bi mandıra açmamız yada inek fln almamız lazm" derdi bnm tükettiğim peynir süt yoğurt vs. görünce..halada öyleyim ama yine kramplar oluyo..e hergün 1 tane muzda yiyorum..yada bnde başka bi sorun var o zmn..

yaaa ne güzel kaçıncı haftadasın.. Isim düşündünüzmü biz karar veremiyoruz. Aklımızda bi kaç tane var ama

18+2 olduk canım biz hamile kalmadan önce NEHİR İREM düşünoduk şimdide öyle gibi görünüyor ama daha güzel içimize sinen bir isim olursa değişebilir tabi:)aslında tek isim düşünüorum ama eşim iki isiim istiooooo kararsızız bizde galiba:)

Evet, her taraf reklam dolmuş.ama boşver, biz muhabbetimize bakalım....

canım illa bi sorun olması gerekmez.yapı meselesi.ben deli gibi tuz yerim, hiç bi şişlik yok.ama arkadaşlarımda senin durumunda olanlar var.benim gördüğüm şu ki, hamilelikte herkesin en az bi alanda çok sıkıntısı oluyo.normal bunlar.mesela benim bulantılarım herkesten çok fazlaydı ve çok geç bitti.ama ağrı sızı şişme yok çok şükür.kiminde de onlar var.annelik zor şey, hazırlanmamız için Allah herbirimize bi imtihan yaşatıyo, böyle böyle güçleniyoruz.takılma.....geçer inşallah.tabi doktoruna sor yine de

Bende aynı şekilde düşünüyorum... Anne olmak hiç kolay değil.. Allah daha büyük dertler vermesin.. hepsini unutucaz inş.sağlıkla bebeğimizi kucağımıza aldığımızda..

İki isim çok güzel oluyor ama bi tanesi kullanılıyor diye bende tek isim düşünüyorum. NEHİR İREM çok güzel bi isim hayırlısı olur inşallah Bizimde favorimiz ZEYNEP

ben de artık hareketlerini hissediyorum.Çok güzel,elim gözüm tüm duyu organlarım karnımda her an hareket edecek de duyucam diye:>
Yaa arkadaşlar ne zaman bu renkli usg ye falan giriyoruz,nasıl oluyor?ben doktor için ilçeden ile gidiyorum.eğer 5. ayda yapılıyorsa bu usg ona göre randevu alıp da gidelim.bilgisi olan var mıııı??

Bugün yine teröre 24 can verdik. Bizlerin huzurla oturabilmesi için savaş veren gencecik 24 beden toprak oldu, ve onların acılı anneleri feryatlı evlerinde kan ağlıyor şu anda.
Hepimiz anne olmaya hazırlanıyoruz, artık bazı duyguları daha da derinden hissediyoruz.
Sanırım bunun en fenası da evlat kaybetmektir. Allah kimseye yaşatmasın desek de ne yazık ki ülkemizin en baş gerçeği bu.

Tüm acılı anneler sabır, yiten gencecik bedenlere de rahmet diliyorum.
Terör laneti ülkemizden temizlenene kadar acımız dinmeyecek.

KK' ya da fona koyduğu şanlı Türk Bayrağı' mız için teşekkür ediyorum. Lütfen hepimiz duyarlı olalım, hiç bir şey olmamış gibi hayatlarımıza devam etmeyelim. Tepkimizi küçük ya da büyük verelim. Her yerde verelim, otobüste yanımıza oturan teyzeyle konuşalım, sokaktaki satıcıyla konuşalım, iş arkadaşlarımızla, annemiz babamızla konuşalım, balkonlarımıza türk bayrakları asalım, kk da yazalım.. Nerde olduğu kiminle olduğu farketmez, yeter ki UYUMAYALIM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…