Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

canım bnm bozma moralini,bebek korunuyordur ve iyidir gelişimi,sen düşünme bunları..hiç bir şey yemesen bile süt içmeye vitaminlere devam et.açıkçası benim iştahın maşallahı var.sadece sabah zor yiyorum ama yiyorum..6 aydan sonra yemesen de alacaksın kilo..takma kafana.bu arada ben hergün 500 gr süt içiyorum,her yemeğimde et var,buna dikkat ediyorum ve bol bol meyve yiyorum.oğlumda sadece sütü dikkatli içmiştim ama onun dışında hiç sağlıklı beslenmemiştim yaşadığım yerin koşullarından dolayı.bunda daha dikkat ediyorum,ama oğlumda hep önde gitmişti..bebişin kocaman olack merak etme sen

günaydın annişler bende dün akşam ilk defa bu kadar net hissettim kuzucumu hatta babamızda hissetti cok güzel bir duygu bayağı bir kıpraştı turşu yemiştim belki o hoşuna gitti annesi gibi turşu canavarımı olucak ne:124:

oyy ne güzel :)) bizimkini daha babası hissedemedi ben hissediyorum ama her gün..

valla cnm bnm ellerimde şişti sanırım ayaklarımda ama ellerimden eminim çünkü kapamaya çalıştığımda zorlanıyorum yüzüğüm çıkmıyo bol gelen yüzüğüm..kalan bi incecik parmaklarım vardı onlada dolma gibi oldu.. yani şişmeler normal gerçi bn sırf el ayak değil komple helyumlu balon gibi olduğumu hissediyorum yakında yerde değil tavanda fln gezinebilirm o yzdn çok moralim bozuk neyse..bide 2 şefer şöyle bişi oldu şimdi sabah yatakta gerinmek isterkene bacağımın alt kısmında hani adele kısmında sanki adeleler üst üste bindi ama hayatımda öyle bi ağrı ve acı bilmiyorum çığlık atarak eşime sarıldım ama bacağımı oynatamıyorum dedim bn bacağımı kaybediyorum heralde kesin bidaha yürüyemem artık sakatım fln neler geçiyo o acıyla aklımdan neyse brz sonra geçti ama kaç gün hamlamış gibi ağrıdı topalladım bide geçen gün diğer bacağım oldu ne bu anlayamadım yaa..ilk defa karşılaşıyorum..

bütün besinlere borçluyum şahsen cnm..gel yer değiştirelm bnde snn gibi olmk isterdm valla bişi yiyemedn kilo vermeyi :)) bn kahvaltımı çok iyi yapıyorum sabahları penirinden sütünden yumurtasından balından kaymağından ama belkide çok tatlı yiyorum o yüzden bebkde kilo alıyo bilmiyorum..boşver yaa bnce bebekde kilolu olmasın normal olsun bn kilolu olursa nasıl doğururum diye kara kara düşünüyorum şimdiden..Allah sağlık versin tüm bebiş ve annelerine..

Kramp!!! Ne yazık ki aynı sorun bende de var. Gerinemiyorum artık Ama çok sık tekrarlarsa magnezyum veriyor doktorlar. ben şimdilik almadım. Kramp girdiğinde o ayağını parmak uçlarından tutup kendine doğru çekersen kasların gevşiyor. Ben bu şekilde atlatıyorum. Geçmiş olsun.

Bu arada haftasonundan beri ciddi ciddi tekmeliyor Evrim'im. Babası da elini koyduğunda güçlü bi şekilde hissediyor. :)) Çok mutluluk verici bi his. Tarifi yok :))

arkadaşlar bendede sağ bacağıma kalçadan itibaren arada bi ağrı girio ama yürütmüo bile.sonra geçio.siyatik dedi dr.normalmiş.sıcak tutucaksın belini ayağını dedi sizin kramplarda bu şekildemi bilmiorum ama faydası olur belki die yazdım.

slm kızlar çok oldu buraya girmeyeli ama hergün her wc den sonra sıcak suya oturmaktan günde 4 -5 kez sıcak duş yapmaktan nete falan girmeye halim kalmadı allah aşkına bana biri yardım etsn dayanamıyorum artık wc ye girmeye korkuyorum hemoroid azmış durumda memeleri kocaman olmş üzerine oturamıyorum bu konuda bilgisi olan varsa yazsın lütfen acillll

Merhaba. Sıcak suya oturmanı ve sıcak duş almanı doktorun mu önerdi acaba merak ettim? Çünkü hamileler için o kadar sıcak iyi birşey değil. Doktoruna görün bence bu kadar kötüyse çünkü iş bir hayli ciddi görünüyor.

tansiyon oynamaları yüzünden çok sıcak ve soğuk suyu önermiyolar canım

ama onun durumu biraz farklı tabi, hemoroid çok zor
Allah kolaylık versin canımm

offf allah yardımcın olsun cnm ya..bende hamileliğin başlarında 12 ünlük bir kabızlık sonucunda yaşamıştım,baktım 3 gün 5 gün olmuoyr,evdeki bir hemoroid kremini dr a sormadan kullanmıştım.ama dayanılacak gibi değildi,hemende geçirdi krem,o zamandan beride çok şükür yaşamadım..sen sürekli lifli besinler almaya çalış,3-4 kurukayısı üstüne 2 brd oda sıcaklığında su iç sabahları,faydası olur umarım.

evet cnm bnada oluyo arada ayağa kalkamıyorum özellikle temzlkten sonra 1-2 gün sürüyo bn fıtık fln var zannetmştm umarm hamilelktendr

offf seninkide fena olmuş cnm ya...sanırım hamileliliğin cicim ayları geride kalıyor.dün gece dayanamadım sıcak su dolu bi şişeyi sıtımın altına koydum ve yan yattım biraz öyle rahatladı. kocişi uyandırmaya kıyamadım acımı kendim çözdüm. bugün muz yemeyi deneyecem bakalım bu hafta etkisi olacakmı. sende dene cnm istersen...

kabızlık bende de var

tuvalete girdim mi yarım saatten aşağı çıkamıyorum.. çok fena bişey

kzlar.. bebişimi gördüm ama jet hızıyla doktorum çok yoğundu.. 3 lü sonucun çıksın detaylı bakıcam o zaman zaten dedi... usg ye göre bende 1 gün ilerde oğluşum.. çok sevindim.. üstüstü yaşadığım bulantı ve iştahsızlık sonrası ödüm kopuyodu gerilemiştir diye :))) maşallahı var benim kuzucuğumun :)) 1 hafta 10 gün sonra sonuç çıkınca detaylı görüncez bakalım .. ama şimdilik gayet sağlıklı bir bebek olarak görünüyor dedi...

saolun kızlar... ben malesef süt içemeye çoook teşebüs ettim ve baktım olmuyo bıraktım artık.. içmiyorum (( içemiyorum.. ne zaman denesem ya midem bulanıyo ya gaz yapıo.... pes ettim... yumurtaya dikkat ediyorum en az haftada 4 5 kere tüketmeye çalışıyorum.. beyaz peynirde yiyorum.. ama süt olmuyo malesef (

canım çoook geçmiş olsun.. bence sen doktorada bi görün.. belki vardır bir ilacı çözümü... yediklerine dikkat etmeye çalış.. ve bol su iç..

selam kızlar.. çok uzun bi aradan sonra tekrar burdayım :) kpss ye hazırlanıyorum o yüzden fazla vaktim olmuyo şu listeye beni de ekleyin kızım olacak Mina koycaz isminide.

gözün aydın şekercim, bebişko gayet iyiymiş bak, ama sen yine de beslenmene dikkat etttt

selam kızlar.. çok uzun bi aradan sonra tekrar burdayım :) kpss ye hazırlanıyorum o yüzden fazla vaktim olmuyo şu listeye beni de ekleyin kızım olacak Mina koycaz isminide.

ekledim hg tekrar canım

canım ya kabız değilmki sadece orası yara ve her wc ye çıktığımda resmen canımdan can kopuyo o kremin adı ne verde bi sorayım doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…