Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

Evet kızlar kesinlikle katılıyorum benimde elim sürekli karnımda hissettim hissetçem diye bekliyorum valla ama doktora sordum kasları henüz o kadar güçlü diil dedi tepikler o yüzden biraz hafif kalıyor olabilir ama yaknda uyandırmaya başlar dedi. Erkekler daha hareketli oluyor diyorlar benimki bir adet cadı ama doktorum onada çok hareketli dedi herşey yolunda ama ne yalan söyleyeyim daha o kadar net döndü tekmeledi diyebileceğim tecrübem olmadı Ama ben çok kilolu hamile kaldım biraz da ona bağlıyorum.5 ay doldu 7 de kilo almışım doktor herşeyi yasakladı tatlı tuzlu hamur offf of.

arkadaşlar bende haziranda hamile kaldım Allahın izniyle mart annesi olacağım 1ekimde randevum vardı bizimki kendini göstermek istemedi ama doktor büyük ihtimal erkek dedi.19+4 haftalığım ve 2 haftadır hareketlerini hissediyorum hele akşamları hiç durmuyor kıpır kıpır şuan ben yazarken beni tekmeliyor yavrum çok mutluyum allah herkesin yavrusunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin.

Ben sıklıkla hissediyorum bebişimi, belki erkek diyedir erkekler daha çabuk hissedilir derler ya, ama 5 - 10 dk da bir hissediyorum içimde bir kıpırtı.. onu hissetmek dünyalara bedel

AYYY kocişleri hep dürtmek ve halimiz hatırlatmak gerekiyor.. unutuyolar çünkü resmen, sana kolay gelsin tatlım.. kalmaya ısrar etmezsin fazla

kızlar aranızda kan uyuşmazlığı yaşayan varmı? bnm negatif eşim pozitif..normalde doğumdan sonra 72 saat içinde iğne yapıyolar diye biliyorum ama demin bi hastanenin web sitesinde okudum 28.haftada bi doz yapılıyomuş fln yazıyodu..aranızda bu konuyu yaşayan yada bilgi sahibi olan varsa söyleyebilir mi?

canım bendede aynı durum var..ama ilk gebeliğinse eğer doğumdan sonra hemen vuruyorlar iğneyi zaten,72 saat geçmemek kaydıyla..ikincilerde 28.haftada vuruluyor iğne.ben amniosentez olduğum için amniosentez sonrası oldum hemen.oldukçada pahalı haberin olsun.bilmen gerekenler bunlar canım.

merhaba zehra?sonuç ne oldu belli oldu mu?merak ediyorum valla seni,bebeğinin durumunu?İnş ii haberler verirsin bize!

merhaba zehra?sonuç ne oldu belli oldu mu?merak ediyorum valla seni,bebeğinin durumunu?İnş ii haberler verirsin bize!

canımcım az önce geldim doktordan,kalp atışlarını duydum ve bir ohhh çektim yine...bebiş iyimiş..doktorcuum bir haftada bilgilendiririm ben seni amniosentez sonucuyla ilgili dedi,işallah öyle olur da 20-25 gün beklemek zorunda kalmam,gerçi hayırlı sonuçlar alayımda beklerim önemli değil.iri bir bebek gibi duruyor dedi doktor.ptesi boy kilo ölçümleri için tekrar gidicem doktora.çok sağol cnm ilgin için.

ne güzel gördün yine bebişi..valla bnmkide bna biraz tombiş gelmişti ama yani o kdr yemeye zayıf bişi çıkmaz heral..kilolu olursa nasıl olur şimdide kara kara düşünüyorum sezeryandan korktuğum için acaba devlet temi yapsam doğumu diye çok kararsız kaldm ya..artk hiçbi dr.a güvenemiyorum iyi diyosun gidiyosun sonra son anda bişiler diyolar sezeryana alıyolar..önceden hiç bilmezdik sezeryan fln duymazdık analarımız gider çatır çatır normal doğururdu şimdi etrafımda normal doğum yapan insan yok nerdeyse..çok korkular içersindeyim yani..

Çok sevindim senin adına canım ya inşş test sonucunda ii gelir de seviniriz.Bebişi gördün mutlusundur şimdi.Valla eve almak lazım bir tane usg cihazı:>İki hafta sonra benim de kontrolum bir de ben ilçedeyim,merkezde olsam giderdim heralde her hafta:>

zehracımm sevindim senin adına
tset sonucunda paylaş canım
inş iyi gelcek

hareketleri ben 17. haftada hissetmeye başladım. kızım kıpır kıpır çok yaramaz olacak heralde kilo olarak ise bende 6 kilo aldım ve fazla olduğunu düşünmüyorum bebişlerimiz sağlıklı olsun yeter ki..

doktor konusunda demek ki hepimiz aynı durumdayız. hastaneyi bulsan doktoru bulamıyorsun. umarım hepimiz sağlıkla kolaylıkla doğum yaparız en son gittiğim dr sezaryenin bebek için, normal doğumun ise anne için iyi olduğunu söyledi. tabii ki şimdiden hiç birimiz karar veremeyiz hangi şekilde olacağına :44:

canım hiç korkma,benim rahim ters olduğu için mecbur sezaryen oldum ayrıca çatımda darmış.ama çok memnunum açıkçası,yine sezaryen olacak.oğlum 3500 gibi doğdu ki 35 hafta sonunda,yinede çok rahattım sonrasında..izmirde olsan tutar kolundan dr uma götürürdüm seni.ben çook memnunum.ne zaman gitsem ki hastane özel olmasına rağmen alır hemen beni..hiç korkma sen..

valla bebişe bakamadım bile,kalp atışlarını duymak bile yetiyor bana..işallah ii gelir,heyecanla bekliyorum bende:)

zehracımm sevindim senin adına
tset sonucunda paylaş canım
inş iyi gelcek
paylaşmam mıı...herşeyi ilk sizle paylaşıyorum zaten..eşim bile kıskanır oldu,sürekli kızlar şöle kızlar böle diip duruyorum:))

canım eşimle bendede kan uyuşmazlığı var doktorum 28.haftada iğne vurulacağımı bi daha da bebiş doğunca eğer babasının kan grubundaysa vurulcakmış benim gibi negatif olursa gerek dedi.

günaydın kızlar bebeişimin hareketlerini hissettiğim için artık daha rahatım henüz tekmelerini hissetmedim ama damar atması gibi kıpırtıyı hissetmek güzel...

bu arada ilk sayfada bebişlerin cinsiyetini hangi arkadaş yazıyor benimki erkek ve adı da kerem olacak inşallah babası caymazsa

günaydın canım, bir erkeğimiz daha eklendi listeye

kerem güzel isim, keremler yakışıklı oluyor hep bkz KEREMCEM

günaydın canım, bir erkeğimiz daha eklendi listeye

kerem güzel isim, keremler yakışıklı oluyor hep bkz KEREMCEM

günaydın canım teşekkür ederim eklediğin için inşallah hepimizinki yakışıklı olur,cinsiyetini ilk öğrendiğimizde de doktor dedi adı ne olacak babasını ikna edersem kerem olcak dedim,doktorda dedi keremler yakışıklı olur,etrafında kızlar olur,bi kaç sene sonrada bi aslı yaparsınız yanına gül gibi geçinip gidersiniz

günaydın hanımlar.dün kontrol günümüzdü. bugüne kadar toplam 3 kilo almışım bebiş ise 356 gr. 20 cm olmuş. sağlıklı maşallah.... ama şöyle bir şikayetim var. sizde de oluyor mu bilmiyorum ama sabahaları kalktığımda ellerim şiş ve güçsüz oluyor. çaydanlığı bile tutamıyorum. omurga kemiğimde ensemden kuyruksokumuma kadar ağrıyor eşim yazık sürekli masaj yapar oldu. sanki sırtımda birini taşıyormuşum gibi. oda yetmezzmiş gibi kaburgalarımın altı batıo. dün hepsini sordum doktora. normal şeyler ama ben daha ileriki haftalarda bekliyordum.daha çok erken dedi. hemen magnezyum verdi. birde muz yememi söyledi.hafifletirmiş. sizdede var mı böyle şikayetler kızlar? erken demesine üzüldüm çünkü....

kızlaaar nasılsınız bakalım... bir kaç gündür kendimle uğraşmaktan yazamadım ama tabikide takipteydiniz... haftalardır iyiken 1 haftadır tekrarlanan mide bulantı ve iştasılığımla debeleniyorum... 3 kilo almıştım hamiş kalalı 2 buçuğu gitti (( kociş dün akşam isyanlardaydı yemezssen yarın serum takıcam diyodu ( bebişimede üzülüyorum ama yiyemiyorum (((((((((

bugün doktor randevum var bi aksilik olmazssa... neredeyse 1 ay üstüne oğluşumu görücem ( tabi pipisi düşüp te kız değilse :))) bazı arkadaşların öle olmuş da... ) artık cinsiyetimiz yüzde yüz belli de olur... 3 lü taramada yapılacak... şikayetlerimide sıralicam... bakalım ne dicek doktor... birde bebişimin gelişimi gerilemişmidir diye korkmuyo değilim... ooff inşallah iyi haberlerle döenrim kızlaarrr....

bu arada ölüyorum sabırsızlıktan.. bebişimi hissetmek istiyorum artıkkkkk.......

sevindim arkadaşım... maşallah gelinime :) hadi bakalım sonuçlarında güzelce çıksın derin bir oh çekelim :))) tosuncuk masalımıza değemesin :))

bu arada bebişi tombik olanlar.. hangi besinlere borçlusunuz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…