Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

Herkese selam.Bugün doktorumuza gittik .20+2 imişiz.Oğlucum da 20 cm ve 360 gr olmuş:))sabırsızlanıyorum şöyle 1-2 kg olsa..bende toplam 3 kilo almışım çokmu bilmiyorum ama bundan sonra biraz dikkat etmeye ve yürüyüş yapmaya başlayacağım.Doktorumuz kilodan pek hoşlanmıyor.3 hafta içinde de ayrıntılı ultrason istedi.İnş o da temiz çıkar..Benden haberler böyle.Ben bu ayki kontrolümü de güzel şekilde atlattım darısı yakında dr a gideceklere:))

Ama çok fazla kilo almamışsınız ki.ben de 18+4 teyim ve 3,5 kilo almışım doktorum gayet ii dedi, dikkat et de demedi.Çokmuymuş ki 3 kilo?Anlayamadım.Çoksa ben de dikkat edeyim bari:>

Ama çok fazla kilo almamışsınız ki.ben de 18+4 teyim ve 3,5 kilo almışım doktorum gayet ii dedi, dikkat et de demedi.Çokmuymuş ki 3 kilo?Anlayamadım.Çoksa ben de dikkat edeyim bari:>

Hayır canım çok değil tabii ama asıl bundan sonra istesekte istemesekte daha fazla kilo alımı olacakmış bundan sonra dikkat edip en asgari de tutsak fena olmaz hani demi..

belki de hamileliğe kaç kilo ile başladığımız fda önemlidir. ben zaten kilolu hamile kaldım, almasam daha iyi

çok özendm valla sna ne gzl bi kız bi oğlan ikisindede gönlün kalmamış olcak :))
evet,allah kalbme göre verdi ama inan bana sevinemedim henüz.şu amniosentez sonuçlarım iyi çıksın hayırlısıyla o aman sevinicem:))

masal ismini ben de çok seviyorum, ismiyle yaşasın inşallah... benim de ikinci kız olursa adaş olurlar belki senin kızla:))

inşallah cnm,allah gönlüne göre veriri inşallah..bende çok seviyorum bu ismi..balık burcunda bir masal..oldukça hayalperest olacak benim kız sanırım:))

aaaaayyy gelinimin ismi çok güzeeellll :))) bayıldım şahsen... ben öğluma demir düşünüyorum ama kociş çok ağırdan alıyo bakarız daha var filan diyo deli ediyo beni sanırım ikna olcak gb :)

güzel dimi:))bende çok seviyorum bu ismi..koymakta nasip olur inşallah sağlıkla gelsinde bebişlerimiz..demir de çok güzel bir isim..erkek olsaydı bende demir yada ateş koymayı düşünüyordum açıkçasıkocam demir çelikte olduğu için

geçmiş olsun cnm,şu dönemlerde daha fazla dikkat etmeliyiz kendimize.havalar aniden soğudu.ismimizde çok yakışıklı,eminim oğlunda yakışıklı ve sağlıklı olacak hayırlısı ile..

canım,mideni üşüttün belkide,dikkat et kendine..akıntı normalde normal ama fazlaysa iltihap olabilir.doktoruna sor bir istersen aklın kalmasın..

kızlar sizdede kasık ağrısı oluyormu normalmi acaba bu haftalarda?

canım çok normal bende de çok oluyor yarın 21+0 olacam drda kasık ağrıların olur dedi benim önceden ters duruyordu bebeğim şimdi dönmüş yani başı aşağıdaymış o yüzden ağrıların olur dedi ve arada oluyor.

bende 18+5im canım ağrılarım baya arttı hele dün akşam bayağı korkuttu beni teşekkür ederim normal olduğunu bilmek rahatlattı beni

günaydın hamişlerrrrrrr

isimler konmaya başlanmış, cinsiyetler artık herkesin belli heralde..

herkes mutlu herkes umutluuuu

ne güzel bir topik olduk biz yaaa

hepinizi öpüyorum, çooook mutlu bir hafta diliyorum

guiter sana katılıyorum maşallah bizim annelerin muhabbetleri ne güzel sohbet hiç durmuyor.Bu arada isim bulma işlemi ne zormuş öyle.:))))

Canım hiç merak etme ben 21. haftayı bitirdim ancak gaz hareketi ufak tefek şeyler hissedebiliyorum. Geçen hafta doktorda çok hareketli bu dedikleri halde... İkinci gebelikte tecrübeyle anlıyormuş anneler 18 de ama birincide çok zor diyorlar.

canım,ikincide bile zor walla ..doktoruma göre 18 e girdim ben ve doktor bunu baz alıyormuş ama zaman zaman hissedebiliyorum.net olarak 3 kere hissettim.ikisi tepik biri dönme şeklindeydi ve gazdan ayırt edilecek kadar farklıydı.ilkini tam 20.haftamda hissetmiştim.üüstünden 8 yıl geçince tecrübe bile hikaye yanii:))

Yani ben de 19. haftanın içindeyim ama hareketlerini hissetmek için çok zorluyorum kendimi, bazen bişeyler hissetsemde çok nadiren emin olamıyorum gaz olabilir gibi geliyo, doktora sorsan ikinci bebeğim olduğundan hissetmem lazımmış ama 11 yaşında benim oğlum, o yüzden hiç tecrübe filan kar etmiyor yani.:) belki 2-3 yaşında bebeği olan hamileleler anlayabiliyodur yakın olduğundan ama 22. haftaya kadar hareketlerini hissedememek normal bi durummuş tecrübesiz hamilelerde. Çok kafaya takmamak lazım, gene de insan paranoya yapıyo sürekli eli karnında dolaşıyo kendimden biliyorum:)

günaydın annişler,
benim de keyfim yok, misafir gelcek ama hep yatasım var çok halsizim, güya bugün bi de dr. a gitcektik, eşim dün telefonda müsaitiz tabi buyrun dedi kan beynime sıçradı, halimi bilmiyormuş gibi bi de kalırsınız diye ısrar ediyor

slm güzel hamişler,nasılsınız?ben dün ilk defa güzel kızımı hissettim sanırım...ama tam emin olamıyorum...çok değişik bir duyguydu o muydu bilemiyorum....kızıma isim bulamıyorum bu arada...hiç bir isimde emin olamıyorum...annemin ismini koymak istiyorum ilkisim olarak ama yanına ne yakışır bilemedim....annemin ismi güler yanına ne yakışır ki....offf ne zor muş isim bulmak:)

annenin ismi güzelmiş.hem klasik hem modern isimler yanına yakışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…