kızlar ben nıye bebegımı daha hıssetmıyorum yaaa![]()
kaçıncı haftadasın canım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben nıye bebegımı daha hıssetmıyorum yaaa![]()
Ama çok fazla kilo almamışsınız ki.ben de 18+4 teyim ve 3,5 kilo almışım doktorum gayet ii dedi, dikkat et de demedi.Çokmuymuş ki 3 kilo?Anlayamadım.Çoksa ben de dikkat edeyim bari:>
evet,allah kalbme göre verdi ama inan bana sevinemedim henüz.şu amniosentez sonuçlarım iyi çıksın hayırlısıyla o aman sevinicem:))çok özendm valla sna ne gzl bi kız bi oğlan ikisindede gönlün kalmamış olcak :))
masal ismini ben de çok seviyorum, ismiyle yaşasın inşallah... benim de ikinci kız olursa adaş olurlar belki senin kızla:))
aaaaayyy gelinimin ismi çok güzeeellll :))) bayıldım şahsen... ben öğluma demir düşünüyorum ama kociş çok ağırdan alıyo bakarız daha var filan diyo deli ediyo benisanırım ikna olcak gb :)
geçmiş olsun cnm,şu dönemlerde daha fazla dikkat etmeliyiz kendimize.havalar aniden soğudu.ismimizde çok yakışıklı,eminim oğlunda yakışıklı ve sağlıklı olacak hayırlısı ile..kızlarr nasılsınızz biz hasta oldukkfarenjit olmuşum salgın varmışş kendinize dikkat edin tmm mıı?ilaçsız çok zor geçioo umarım atlatırımm 20+3 oldukk doktor bebişin büyük fala etkilenmez dedii çok şükür o yüzden mutluyum bebişime zarar gelmesinn kıyamamm
bu arada oğluşumun ismi kesinleştii MERT EMİR koyucaz kısmetsee
![]()
haftalardır turp gibiydim son 3 5 gündür bulantılar geri geldi noluyo bana anlam veremiyorum resmen nerdeyse 1 aydır bitmişti tüm tasa ve sıkıntılar.... noluyo ki şimdi anlamıyorum yaaa
bide inanılmaz bi akıntım var son 2 3 gündür h,ç bu kadar olmamıştı.. deliricem yaaaaaaaaaaaa
kızlar sizdede kasık ağrısı oluyormu normalmi acaba bu haftalarda?
Uzun zamandır girmiyordum,dün girdim ve çook üzüldüm bebeüğini kaybeden arkadaşımız adına.Allah sabir versin ve inşş en yakın zamanda tekrardan hayırlı gebelikler versin canım.Bir de amniyosentez sıvısı aldıran arkadaşım varmış,sen de inşş güzel haberler alırsın ve hemen bizimle paylaşırsın canım.
Bende de herşey yolunda,müthiş enerji doluyum ,yeme-içme full,okula giderken pikniğe gider gibi gidiyorum,kek,elma,süt,su...:>
Ama arkadaşlar ben hareketlerini hala hissedemiyorum çooook nadir.sizde durum nasıl 18 haftalıkken hissediliyormuymuş?Yani aslında korkmaya başladım ben bir sorun mu var diye?
Ayrıca 4,5 kilo almışım.çok gibi geldi bu da bana ama napalım hayırlısı gayrii:>:>:
kızlar sizdede kasık ağrısı oluyormu normalmi acaba bu haftalarda?
Canım hiç merak etme ben 21. haftayı bitirdim ancak gaz hareketi ufak tefek şeyler hissedebiliyorum. Geçen hafta doktorda çok hareketli bu dedikleri halde... İkinci gebelikte tecrübeyle anlıyormuş anneler 18 de ama birincide çok zor diyorlar.
slm güzel hamişler,nasılsınız?ben dün ilk defa güzel kızımı hissettim sanırım...ama tam emin olamıyorum...çok değişik bir duyguydu o muydu bilemiyorum....kızıma isim bulamıyorum bu arada...hiç bir isimde emin olamıyorum...annemin ismini koymak istiyorum ilkisim olarak ama yanına ne yakışır bilemedim....annemin ismi güler yanına ne yakışır ki....offf ne zor muş isim bulmak:)