Slm kızlar çok uzun zamandır giremiyordum zaten benim cadı kızım şubat 20-25 gibi gelcekmiş... Bu gün tam 21 haftayı doldurduk. Şuan içerden tekmelerle pozisyon değiştir diyor ama işyerinde bulduğu bulacağı en güzel pozisyon bu. Biz sadece ikili test yaptırdık sonuç güzel çıktı yaşım büyük ve ilk gebelik olunca biraz tereddütlüydü ama ben diğer 3 lüyü felan istemediğimi söledim doktorumuz o zmaan dedi bebeğin kalbi için bi randevu aldı bana bide doplere gitcem. Kalp için randevumuz bu gün akşam kalp ritmini felan dinlicekler başka ne olcak bilmiyorum. Dopler haftaya orda bebeğin tüm organlarını inceliceklermiş. Kan akışı özellikle önemli sanırım.
Zaten salı günü gördüm serseriyi çok hareketli ve dört dönüyor içerde. Geçen hafta bi kere çok kötü oldum tansiyonum 14 e çıktı bu tehlikeliymiş doktor kesinlikle kilo alma dedi (zaten 7 kilo aldım) TUZ yasak, tatlı yeme hamur işi yasak dedi çünki çok erken başladı benim ayaklarım şişmeye, su topluyormuş. Hamilelikte yüksek tansiyon erkendoğuma sebep olurmuş bu kadar erken bebek için çok kötü dedi.
Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Zaten salı günü gördüm serseriyi çok hareketli ve dört dönüyor içerde. Geçen hafta bi kere çok kötü oldum tansiyonum 14 e çıktı bu tehlikeliymiş doktor kesinlikle kilo alma dedi (zaten 7 kilo aldım) TUZ yasak, tatlı yeme hamur işi yasak dedi çünki çok erken başladı benim ayaklarım şişmeye, su topluyormuş. Hamilelikte yüksek tansiyon erkendoğuma sebep olurmuş bu kadar erken bebek için çok kötü dedi.
Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.