Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

canım benim kıyamam sana,sen iyi ol ne olur..seni hepimiz çok iyi anlıyoruz inan bana.bende aynı korkuları yaşıyorum..birçok kişi karşı çıkabilir ama bence sen en iyi olanı yapmışsın..ben bir yıl çalıştım down sendromlu çocuklarla,allah ailelerine sabır versin,çok zor bir durum bu,tabikide doğduktan sonrada ne olacağını,başına ne geleceğini bilemeyiz ama bile bile o çocuğu dünyaya getirmek risk,o çocuğada bunu yapmaya hakkımız yok diye düşünüyorum.elbetteki zor bir karar ama benimde yarın amniosentezim var,böyle bir durumla karşılaşırsam ki dilerim allahtan iyi sonuçlar alırım,senin yaptığını yapardım..sen iyi ol ne olur..herşeyde hayırlısı olsun..allah bir daha yaşatmasın...

inşallah sonuçların iyi çıkar canım, hayırlısı olsun..

iyi geceler kızlar...

nasılsınız.. umarım herkesin sağlığı yerindedir..

ben bugün akşama kadar acildeydim... sabah kalktım bi kusma bi ishal sormayın... öğlen acile gittim.. yattım akşama kadar o serum senin bu serum benim.. kaybettiğim suyu yerine koyduk yani... tahliller temiz allahtan... tüm gün ne su ne yemek.. allahtan serum bebişede yaradı glukoz olduğundan.. eve döndüm akşam 8 gb... o saaaten bu saate uyudum deliksiz... şimdi daha iyim.. ama sabaha kadar uyuyabilirmiyim bu kadar uykudan sonra bilmiyorum....

iyi geceler kızlar...

ben bugün akşama kadar acildeydim... sabah kalktım bi kusma bi ishal sormayın... öğlen acile gittim.. yattım akşama kadar o serum senin bu serum benim.. kaybettiğim suyu yerine koyduk yani... tahliller temiz allahtan... tüm gün ne su ne yemek.. allahtan serum bebişede yaradı glukoz olduğundan.. eve döndüm akşam 8 gb... o saaaten bu saate uyudum deliksiz... şimdi daha iyim.. ama sabaha kadar uyuyabilirmiyim bu kadar uykudan sonra bilmiyorum....

canım çok geçmiş olsun bende geçen hafta aynı şikayetlerle acillik oldum serumlar ilaçlar falan kendime zor geldim bi hafta.sularda problem var dediler tahlildede mikrop çıktı atlattım umarım.dışarda salata yemeyin kızlar aman haaaa ben işyerinde salata yiyodumm yemekhaneden su içiodum onlar yapmış.artık daha dikkatliyim.

Günaydın KK nın en tatlı hamişleriiiiiiiii :32:

iyi geceler kızlar...

canım çok geçmiş olsun, kendine ve bebişimize iyi bak nolur..

Arkadaşlar dün kontrole gittim.pek iyi haberler almadım.bebeğin beyninde kist varmış iki tane..doktor genelde 22. haftada kaybolur dedi ama bi ihtimal devam edebilirmiş.o da down sendromuna yol açıyo sanırım.test filan yaptırmadım.Allah hakkımda hayırlısını versin deyip tevekkül edicem artık.zor bi durum, duanızı bekliyorum

Arkadaşlar dün kontrole gittim.pek iyi haberler almadım.bebeğin beyninde kist varmış iki tane..doktor genelde 22. haftada kaybolur dedi ama bi ihtimal devam edebilirmiş.o da down sendromuna yol açıyo sanırım.test filan yaptırmadım.Allah hakkımda hayırlısını versin deyip tevekkül edicem artık.zor bi durum, duanızı bekliyorum

Geçmiş olsun salihacım, olumlu düşün bak genelde kayboluyomuş içini ferah tut bitanem..

Umarım güzel haberleriniz alırız.. bebeciğin sapasağlam doğar..

Hakkında hayırlısı olsun canım..

canlarım geçmş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum... çok şükür şimdilik iyim... ama sabah tartıldım.. inanamadım 1 buçuk kilo vermişim bi günde... gerçe giden su olduğundan 1 2 güne toparlanır herhalde... ee 12 saatlikte uykuda yaradı herhalde.. şimdikilk iyim yani...

canım sıkma canını kaçıncı haftandasın şimdi? inşallah bebişinkide 22. haftada kendinden kaybolacak... dualarımız sen ve bebişinle... güzel haberlerini bekliyoruz..

Geçmiş olsun salihacım, olumlu düşün bak genelde kayboluyomuş içini ferah tut bitanem..

Umarım güzel haberleriniz alırız.. bebeciğin sapasağlam doğar..

Hakkında hayırlısı olsun canım..

inşallah canım...dua etmek, acizliğimizi hatırlamak için bi vesile böyle şeyler.Allah hepimize ve bebeklerimize sağlık versin

canım sıkma canını kaçıncı haftandasın şimdi? inşallah bebişinkide 22. haftada kendinden kaybolacak... dualarımız sen ve bebişinle... güzel haberlerini bekliyoruz..[/QUOTE]

şu an 17. haftamdayım.bekleyip dua edicem artık.sağolasın canım

iyi geceler kızlar...

geçmiş olsun cnm aman böyle şeyler okuyunca korkuyorum neyse sonunda bebişler iyi olunca rahatlıyorum...Allah şifa versin

valla helal olsun cnm bnm yaa çok güzel bi tevekkül örneği..mrk etme geçer o kist mistler neyse..böyle imanla tevekkül edenler sonunda hep sevinenler olmuştur..dediğin gibi dualarımız için başımıza böyle şeyler geliyo çoğu zmn bizde rabbimize sığınıyoruz ondan diliyoruz oda bize karşılığını veriyo..bn öyle çok insan tanıyorum etrafımda dr. öyle böyle dediğine aldırmayıp çocuğu doğurmuş Allaha sığınarak valla çocukların hepsi taş gibi..sonuçta herşey Allahın elinde senin tevekkülüne bağlı olarak biçok şey olacağı varsada Allah tarafından engellenir mrk etme..felak nas oku bol bol bütün kötülüklerden Allaha sığın..Allah her zmn yanımızda olsun, yardımlarınız eksik etmesin bütün annelerden..amin

valla helal olsun cnm bnm yaa çok güzel bi tevekkül örneği..mrk etme geçer o kist mistler neyse..böyle imanla tevekkül edenler sonunda hep sevinenler olmuştur..dediğin gibi dualarımız için başımıza böyle şeyler geliyo çoğu zmn bizde rabbimize sığınıyoruz ondan diliyoruz oda bize karşılığını veriyo..bn öyle çok insan tanıyorum etrafımda dr. öyle böyle dediğine aldırmayıp çocuğu doğurmuş Allaha sığınarak valla çocukların hepsi taş gibi..sonuçta herşey Allahın elinde senin tevekkülüne bağlı olarak biçok şey olacağı varsada Allah tarafından engellenir mrk etme..felak nas oku bol bol bütün kötülüklerden Allaha sığın..Allah her zmn yanımızda olsun, yardımlarınız eksik etmesin bütün annelerden..amin

sağolasın canım, felak nas aklıma gelmemişti, bundan sonra okurum inşallah.dediğim gibi çok aciz varlıklarız, ufak bi ihtimal bile alt üst edebiliyo ama Allah sonuna kadar bana da, bu durumda olan (inşallah kimse olmaz da) arkadaşlara da imtihanı kaybetmemeyi, O'na sığınmayı nasip etsin...Senin bebişine de sağlık, hayır versin

canım benim kıyamam sana,sen iyi ol ne olur..seni hepimiz çok iyi anlıyoruz inan bana.bende aynı korkuları yaşıyorum..birçok kişi karşı çıkabilir ama bence sen en iyi olanı yapmışsın..ben bir yıl çalıştım down sendromlu çocuklarla,allah ailelerine sabır versin,çok zor bir durum bu,tabikide doğduktan sonrada ne olacağını,başına ne geleceğini bilemeyiz ama bile bile o çocuğu dünyaya getirmek risk,o çocuğada bunu yapmaya hakkımız yok diye düşünüyorum.elbetteki zor bir karar ama benimde yarın amniosentezim var,böyle bir durumla karşılaşırsam ki dilerim allahtan iyi sonuçlar alırım,senin yaptığını yapardım..sen iyi ol ne olur..herşeyde hayırlısı olsun..allah bir daha yaşatmasın...

canım allah sana sabır versin hep dua edicem senin için

Allah yardımcın olsun canım, umarım biranönce acıların diner..

Allah sabır versin kardeşim, inşalllah en kısa zamanda sağlıklı bi bebekle unutturur bugünleri Rabbim..

Çok teşekkür ederim arkadaşlar allah razı olsun bana bu güzel temennileriniz için. zehradurak canım sanada çok geçmiş olsun canım dualarım seninle inşallah benim karşılaştığım durumla karşılaşmazsın bebeğini sağlıkla doğurursun allah korktuklarımıza uğratmasın allah yardımcın olsun moralini hiç bozma yüksek tut allaha sığın dua et rabbim bizleri duyuyor işitiyor allaha emenet ol canım.

Teşekkür ederim kalemm allah hiçkimseye acı yaşatmasın herşeyin hayırlısı olsun.

Canım çok geçmiş olsun Sakın moralini ve kalbini bozma iyi düşün iyi şeyler olsun kötüyü aklına sakın getirme ve kendine çekme allah hakkında hayırlısını ve herşeylerin kalbine gönlüne göre versin dualarım seninle allah emanet ol.

Back