canımm çok geçmiş olsun çok üzüldüm peki neden oldu çok şaşırdım
Doktorum bana 2 li ve3 lü tarama testi yapmadan amniyosentez yapmamı istedi çünkü daha öncedende düşüklerim vardı bende istememe rağmen yaptırdım ve down sendromu çıktı bebegimde bunu sonlandırmamız gerektiğinini bebeğin normal doğma şansının %0 olduğunu söyledi bizde eşimle böyle bir bebeği dünyaya getirmemizin hem bize hemde bebeğe eziyet olacağını ayrıca buna dayacanak karektere sahip olmadığımı düşünerek kürtaj olmaya karar verdik ama çok çok çok üzülüyorum hiç bir an aklımdan çıkmıyor bu satırları bile yazarken ağlıyorum bu acı ne kadar büyük bir acıymış allah kimselerin başına vermesin. Allah sizlerin bebeklerini sizlere bağışlasın Allah hepinizden bu güzel temennileri için razı olsun.
canım başın sağolsun, Allah sana sabırlar versin.. yine olur üzmemeye çalış kendini fazla..
belki kadersiz bir yavru olacağına böylesi daha hayırlı olmuştur..
sonuçta biliyorsun ki bebeğin olabiliyor, olamıyor olması daha kötü bir durum canım o yüzden kendini böyle teselli etmeye çalış..
çook geçmiş olsun
bence aldırmabebeği benim akrabalarımada birinci çocuğuna yüzde 66 down sendromu diğerine yüzde 99,9 down sendromu dediler. ikiside sağlam çıktı sen bilirsin tabiki ama hadi diyelim down sendromlu doğdu ya normal doğup sonradan hasta olsaydı? o zaman napıcaktın? iyi düşün Allah sabrını verir, ama sen bilirsin tabiki eğer dayanamam uğraşamam diyorsan. sebebi ben olmayayım senin yüzünden doğurdumda deme tabiki. iyi düşün sen bilirsin...
Canım bebğimi aldırdım malesef dayanamazdım kendimi çok iyi biliyorum duygusal bir insanım çünkü her günümü azap ederdim kendime ama yinede bir şüphe doğursamıydım doğrumu yanlışmı yaptım bilmiyorum çok üzülüyorum çok.
Canım bebğimi aldırdım malesef dayanamazdım kendimi çok iyi biliyorum duygusal bir insanım çünkü her günümü azap ederdim kendime ama yinede bir şüphe doğursamıydım doğrumu yanlışmı yaptım bilmiyorum çok üzülüyorum çok.
canım başın sağolsun, Allah sana sabırlar versin.. yine olur üzmemeye çalış kendini fazla..
belki kadersiz bir yavru olacağına böylesi daha hayırlı olmuştur..
sonuçta biliyorsun ki bebeğin olabiliyor, olamıyor olması daha kötü bir durum canım o yüzden kendini böyle teselli etmeye çalış..
çook geçmiş olsun
canım başın sağolsun...
hiçbir cümle seni teselli etmeye yetmez tahmin edebiliyorum ama biz müslümanlar kadere hayra ve şerre inanlardanız rabim yine nasip eyler inşallah kendini üzme demekki bunu uygun görmüş bunu basip eylemiş rabim birdaha yaşatasın sana inşallah.. allaha emanet ol rabim senin de yar ve yardımcın olsun canım..
Allah sabır versin canım.Çok zor bir durum Rabbim sana yardım etsin..en kısa zamanda Rabbim kucağına sağlıklı hayırlı evlat versin İnşallah ...üzme kendini Allaha emanet ol
Allah sabır versin cnm bu durumda hiçbişi sni teselli edemez belki ama hepimiz sınavdayız..hangimizin başına ne geleceği hiç belli değil..biz başımıza gelen olumsuzluklara sabredip rabbimize sığınarak cennetimizi kazanıyoruz inşallah..Allah kocana sağlık versin başından eksik etmesin sizi de en kısa zamanda tekrar sevindirsin hayırlı ve sağlıklı evlatlar kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..bütün topic olarak duacınız cnm..Allaha emanet ol...
üzülme bir daha hamile kal Allah'a dua et sonra sonuna kadar git artık...
canım sakın acaba sağlammıydı, doğrumu yanlışmı yaptım diye düşünme.. Burdaki bayanların da genel kanısı aldırma yönünde olur ama ben katılmıyorum kesinlikle..
öyle bir çocuk ömür boyu yaşadığına hayat mı diyecek sanki? Henüz can olmamış bir beden, filizlenmemiş bir hayat sonuçta.. ve mutsuz bir hayattansa hiç yaşamamasını tercih etmişsin bence en doğru kararı vermişsin..
Kimseyi dinleme, kendi kararın en doğru karardır.
Umarım en kısa zamanda sapasağlam bir bebeğin olur, yürekten inan böyle olacağına, olur inan...
serseriaskizmir bilmiyorum cesaret edemem artık yine olursa diye buna çok üzülüyorum birdaha aynı şeyleri yaşarsam ne hale gelirim artık tahmin bile edmiyorum canım.
guiter evet insanın kendi verdiği karar doğru karardır ben allahıma son gecemde çok dua ettim bir ışık gönder bebeğimi aldırmayayım doğruya ilet beni allahım diye ama olmadı aldırmak zorunda kaldım ama vicdan yapıyorum şimdide allahında zoruna gider diyede çok korkuyorum ama elimde değil sürekli onun hayaliyle duruyorum uyumuyorum aklımdan hiç çıkartamıyorum allahım bana sabır ver diyorum.
serseriaskizmir bilmiyorum cesaret edemem artık yine olursa diye buna çok üzülüyorum birdaha aynı şeyleri yaşarsam ne hale gelirim artık tahmin bile edmiyorum canım.
guiter evet insanın kendi verdiği karar doğru karardır ben allahıma son gecemde çok dua ettim bir ışık gönder bebeğimi aldırmayayım doğruya ilet beni allahım diye ama olmadı aldırmak zorunda kaldım ama vicdan yapıyorum şimdide allahında zoruna gider diyede çok korkuyorum ama elimde değil sürekli onun hayaliyle duruyorum uyumuyorum aklımdan hiç çıkartamıyorum allahım bana sabır ver diyorum.
canım lütfen karamsar olma bende 2 düşük yaşadım o kadar kötü günler geçirdimki ama hepsi geçio zamanla.umutsuzluğa kapılma denemeye devam lütfen.inşallah sağlıklı hayırlı evlatların olur ilerde.ben hala her doktor kontrolümde korkudan ölüyorum doktora sorularımı unutuyorum kötü günler aklıma gelio o ultrason odasında.ama allah büyük dua et herşey düzelir inşallah allah hepimize sağlıklı hayırlı velatlar nasip eder inşallah.
Allah sana sabır versin...
hazanser başın saolsun,inan çok üzüldüm..
Ne denir ne yazılır bilemedim,inşallah bundan sonra sağlıkla ve mutlulukla bebişlerini kucağına alırsın.
hazanser başın sağolsun canım. hiç kolay değildir mutlaka ama down sendromlu olarak doğursaydın o yükü ömrünün sonuna kadar taşıyacaktın. yük özellikle annelerin üzerinde oluyor biliyorum. eğer bana bir şey olursa çocuğuma kim bakar düşüncesi sarıyor. en doğru kararı vermişsin. Rabbim inşallah 2.hamileliğinde sağlıklı bir çocuk bağışlar.
merhaba arkadaşlar bende sizler gibi martta doğacak bebeğimi beklerken aranıza katılmışken şimdi ayrılmak zorundayım çünkü 17 haftalık bebeğimi düşükle sonlandırmak durumda kaldım çok üzgünüm psikolojim çok bozuk ve sürekli ağlıyorum. Allah sizlerin bebklerini sizlere bağışlasın bu durumu sizlere yaşatmasın çok acı çekiyorum çünkü Allah yar yardımcınız olsun.
mrk etme cnm korktuğun gibi bişi olmıcak Allahın izniyle o gün artık uçarak verrsn müjdeli haberi..sn bol bol dua et gerisini Allaha bırak..Allah korktuklarından emin kılsın inşallah..
canım allah yardımcın olsun bizde seninle aynı kaderi paylaşıyoruz.bende leep operasyonu geçirdim rahim ağzı yetmezliği korkusuyla ya erkenden açılırsa ya bişe olrsa die korkuyla yaşıyorum.ama amniosentez neden istediki biraz riskli bir şey olduğunu okumuştum.inşallah allah yardım ederde sağlıklı sıhhatli bi yavrun olur.sakın korkma allaha dua et veren o onlar melek allahın koruması altındalar...
Doktorum bana 2 li ve3 lü tarama testi yapmadan amniyosentez yapmamı istedi çünkü daha öncedende düşüklerim vardı bende istememe rağmen yaptırdım ve down sendromu çıktı bebegimde bunu sonlandırmamız gerektiğinini bebeğin normal doğma şansının %0 olduğunu söyledi bizde eşimle böyle bir bebeği dünyaya getirmemizin hem bize hemde bebeğe eziyet olacağını ayrıca buna dayacanak karektere sahip olmadığımı düşünerek kürtaj olmaya karar verdik ama çok çok çok üzülüyorum hiç bir an aklımdan çıkmıyor bu satırları bile yazarken ağlıyorum bu acı ne kadar büyük bir acıymış allah kimselerin başına vermesin. Allah sizlerin bebeklerini sizlere bağışlasın Allah hepinizden bu güzel temennileri için razı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?