Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

olur bnce neden olmasın sonuçta aynı maddeden üretiliyo sadece brz daha acı :)) belki buruşuk bi surat görrsün bitter yersen

:))) yerım onun burusuk suratınıı 16 17 haftalk bebek harktlı olrmu ne bılm bılemedm ben:))) en son gttıgmde ellerını acıodu gercı sımdıye harktlenmstr:))) tmm gıderkn çoğaanatamı yııp oyle gıtcem hele gelın o gun cok ozledım mınıgımı hüüü

ben en son gittiğimde çok hareketliydi yaaa kıpır kıpır nasıl oynaşıyodu annesiyle

çikolata yemiştim tabi ki :) adrenalin olsun oluşa diye :79:

slm şekerler bugün kontrolüm vardı. göstermedi cinsiyetini bebişimiz. görebildiğimiz sadece baş ve popoydu :)) başını öne doğruı bir gömdü, doktor ne yaptıysa göstermedi. kan aldılar 15 gün sonra sonuç açıklanınca tekrar bakacak inşallah o zaman gösterir. sağlıklı olduğunu öğrendik ya o bile yeter bize. tüm gelişimi normalmiş. elevite başladım .

doktoruma sormayı unuttum doktoruyla görüşen var mı acaba somon balığı yemek zararlı mı değil mi . internetten araştırmak pek sağlıklı olmayacak kanısındayım bazıları civa içerir bazıları da yenmesi tavsiye edilir diyor fikri olan varsa yazsın. öptüm sizi

bnde o civa olayını okumuştm bi yerden aile hekimime sordum deniz balıklarında civa varmış fln diye oda sadece midye kalamar ve istakozda var dedi..geçende haberlerde gördm bu dip balıkları diye tabir edilen işte istakoz midye fln gibi şeylerde varmış..çünkü bna verilen gebelikte beslenme rehberinde balık yememiz söyleniyo..somonu bilmiyorum ama bn hamsi levrek fln yiyorum yani..balık önemli fosfor

SELAM KIZLARR...
dün çok ağrım vardı öyle kramplar girdiki yere çöküp geçmesini bekledim ve çok korktum. akşam kocişe söyledim bi doktora gidelim dedim bana cevabı direk "ANLAŞILDI OĞLUŞUNU ÖZLEDİN PEKİ GİDELİM "dedi. gülsemmi üzülsemmi bilemedim gittik oğluşum yumruk bile atıyordu iyimiş şükür ama idrar yolu enfeksiyonundan kaynaklanıyormuş.insan pimpirikli oluyo :106:allahım kimseyi evlat acısıyla sınamasın hepimizin yavrularının müjdesinide alırız inşallah burada

geçmiş olsun cnm..Allaha şükür bişi olmamış..bnde de bikaç gündür ilk zmnlardaki gibi adet olcakmışım gibi bi kıpırtı var kasıklarımda böle çok hafif bi sancı..bnde korkuyom valla ama takmamaya çalışıyorm..

aminnnn...
geçmiş olsun canım, eşin biraz doğru söylemiş aslında, ben de bahane bulup ultrasona gircem ya da paraya kıyıp eve alcam bi ugs makinası canıma tak etti valla :)))) dopler cihazı var ama o da aynı tadı vermiyor ki, dıptıs dıptıs kalp sesini duyuruyor sadece..

arkadaşlar nihayet öğrendik cinsiyetimizi....doktorum 12. haftadaki tahmini doğru çıktı...%90 kız dedi...benim edepsiz kızım açmış orasını gösterdi resmen:))çokkk mutluyummm....çok sağlıklı maşallah...yine kıpır kıpırdı....tam doktorum ultrasonu bitiriyordu ki benim kızım resmen kalkıp bize baktı..yan yatıyordu kafasını kaldırdı birden çok ilginçti yaaa:)))

ne güzel herkes öğrenmeye başladı cinsiyetleri..benimde kontrolüm var perşembe günü,umarım doktor diğer tahminlerinde yanılmamıştır ve yüzde yüz bir kesinlik kazanır artık cinsiyetimiz..bu arada çok korkuyorum.amniosentez olacak perşembeye..allah yardımcım olsun..

en azından kalp sesini duyuyorsun,bu yeter artar bile..ben kontrolleri çarpıntıyla bekliyorum.çevremde duyduklarımdan ve gördüklerimden sonra çok korkuyorum açıkçası.pıtpıt sesini duyunca bir oh çekiyorum sadece..tabii oradan kalktığım andan itibaren bir dahaki kontrole dek sürüyor bu çarpıntı..

en azından kalp sesini duyuyorsun,bu yeter artar bile..ben kontrolleri çarpıntıyla bekliyorum.çevremde duyduklarımdan ve gördüklerimden sonra çok korkuyorum açıkçası.pıtpıt sesini duyunca bir oh çekiyorum sadece..tabii oradan kalktığım andan itibaren bir dahaki kontrole dek sürüyor bu çarpıntı..

gözün aydın canım... çok garip hareketler yapıyolar yaaa :) iyi ki varlar

mrk etme cnm korktuğun gibi bişi olmıcak Allahın izniyle o gün artık uçarak verrsn müjdeli haberi..sn bol bol dua et gerisini Allaha bırak..Allah korktuklarından emin kılsın inşallah..

sağol canım.. şükür olmadı birşey ama korkusu yetti işte..böle ağrılar normal demekki birde leğen kemikleri doğuma hazırlaanmak için açılma yapıyormuş çoğu ağrı o yüzden oluyormuş..haklısın en iyisi takmamak:13:

ah biz bu merakla 4 ayı nasıl geçireceğiz bilemiyorum
sen gene şanslısın dopler cihazı falan desem kociş sen iyice sıyırdın falan der sanırım
onlara bakarsan anneleri sırtında çuval taşırken doğurmuşlar onları biz ise çıtkırıldımmışız.
niyeyse bu örneği çok duyuyorum.eeee birazda hamileliğin tadını çıkarmak lazım dimi ama

canım allah yardımcın olsun bizde seninle aynı kaderi paylaşıyoruz.bende leep operasyonu geçirdim rahim ağzı yetmezliği korkusuyla ya erkenden açılırsa ya bişe olrsa die korkuyla yaşıyorum.ama amniosentez neden istediki biraz riskli bir şey olduğunu okumuştum.inşallah allah yardım ederde sağlıklı sıhhatli bi yavrun olur.sakın korkma allaha dua et veren o onlar melek allahın koruması altındalar...

hee bn girmedn hemen önce yemiştm demkki o yüzden uyuyodu kerata

Napıoruz sımdı kontrole gıderken cıklatamı yıcez? benm 20snde kontrlum var mnk bebegmn omrlarına bakcz nezmn cıkolata yemem gerekıo teyzelerı bıde ben sutlu sevmıorum bıtter olrmu:)))

kızlar hastanedeki ebe demişti.. gelmeden 1 saat önce çikolata ye diye.. ben geçen gittiğimde yapmıştım.. bide ense için gitmiştim... bizimki bi hareketliydiki sormayın :)) sonuç.. 40 dakika sürdü

civa içeren balıklar dipteki balıklar.. sarı olanlar.. mezgit, gibi.. tüm sarı balıklardan uzak durun.. somon da tam aksine yiyebileceğimiz en sağlıklı olanı.. rahatça ye.. hatta afiyet olsun :)))))))))))

canım insallah iyi haberlerini alıcaz... mutlu mutlu dönesim hemi:))))))

bu arada kızlar bugün sol tarafımda bi sancı girdi... hiç bölesi olmamıştı.. ödüm koptu.. şimdide hala hafiften ağrım var.. bastırınca dokununca da ağrıdı... tırstım anlicanız....

günaydınnnnnnnn

moustique canım korkma boşuna sancılar kasılmalar normal, bizi doğuma hazırlayan öncü depremler bunlar :)))

evet arkadaşlar, kasılmalar normalmiş.ben de ilk olunca korkmuştum ama önemsemiyorum artık.ama öyle şiddetliydiki, daha önce yaşamadığım bi ağrı, hani 7-8 aylık hamile olsam doğum başladı sanardım kesin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…